На море в Турция - тема 68

• 84 174
  • 899
  •   1
Отговори
# 795
За първите два-няма да сбъркате. Особено ако сте с деца.
За Драгона има противоречиви мнения.

# 796
  • Пловдив
Ако трябва аз да избирам бих избрала 2.Този със звездата в Лара.Била съм в съседният Адалия Елит и двата са нови и имат много хубав лунапарк за деца.

# 797
те като най - големи са и най - нагли  Simple Smile Все пак ТА си имат донякъде някакви основания . Ако вместо корона ви хване някакъв летен вирус , или там се омешате и хванете някой СПИН пак тях ли ще държите отговорни.Ама и те са така надупени , че смучат от пръстите.

Влизам в положение и си чакам почивката. Не обвинявам агенцията. Не съм писала ултимативни мейли, не съм искала ваучер или да ми връщат капарото.
Казвам само, че не ми харесва отношението им.

# 798
  • Пловдив
emotikona,slavei4e много благодаря !
Може би клоним към Сегинус .
Благодаря от сърце ,че се вкючихте .

# 799
  • Някъде в Европа...
emotikona,slavei4e много благодаря !
Може би клоним към Сегинус .
Благодаря от сърце ,че се вкючихте .
Проверете Холидей дали не правиха някаква реновация на базата си последната година; той като че ли е на по-добро място в сравнение със Сегинус спрямо морето....Не бих избрала Драгон..Все пак другите два са в Лара..Драгон и Тадж махал ползват един аквапарк и лунапарк ако не се лъжа и той е разположен зад хотелите в обратната посока на морето...

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 21:49 от AIR

# 800
  • Sofia, Bulgaria
Моля за мнение на запознатите с тези хотели .
Имаме резервация за 26.9 за хотел Алхамбра -Сиде ,но хотела не е отворен .
Предлагат ни три вариянта :
1.Хотел Роял Холидей Палас- Лара
2.Хотел Роял Сегенус -Лара
3.Хотел Драгон -Сиде
Дано някой да даде мнение и да ни посъветва кой да изберем .
Всички са на една и съща верига .
Благодаря !
Изберете 2-ия със звездата няма да сбъркате, невероятен хотел, който е и доста нов.

# 801
  • Стара Загора
Привет на групата от Лонисера Резорт Алания. Хотелът е страхотен, много ни харесва! Пътувахме с автобус. Повече подробности когато се приберем живот и здраве другата седмица! Само ще кажа, на който му предстои почивка - да не се отказвате! Няма никакви проблеми!

# 802
Ще си позволя да пренеса въпросите си, все пак ако някой може да каже нещо.......

Здравейте, някой има ли информация кога започват чартърните програми на Емералд, пак ли ще ползват ALK airlines.Четох някъде по ФБ групи, че щяха да стартират на 28.08, после май го промениха на 02.09. Последно полет от 16.09 преместили на 18.09.....
Изобщо някъде може ли да се провери? За сега не искам да им звъня,  предполагам че по телефона ще  ме залъжат нещо и ще ме убеждават как всичко е о.к. ...
Благодаря!

# 803
Здравейте, тестовете в хотела от гърлото или в носа ги взимат?

# 804
Здравейте, тестовете в хотела от гърлото или в носа ги взимат?
Нашите бяха и в двете. Първо в гърлото, после в носа.

# 805
  • Г.Оряховица
Здравейте съфорумци.Предстои ни почивка в Annabella Diamond Hotel в Алания на 04.10 .Има ли някой,който е посещавал този хотел,за да сподели впечатления.Още не сме доплатили цялата сума и се двуомим дали да го направим,или да изгорим с капарото. Резервацията ни е с Ориеинт 99 с автобус. Предпочитаме да го отложим за догодина,но мисля,че не може,съгласно договора.Моля за съвет!!!

# 806
  • У дома !
Здравейте! Остават 10 дни до почивката ни и днес се обадих да ми кажат какво се случва.
Предложиха ни вместо  Чешме хотел Бабилон да отидем в Кушадасъ в хотел Омер на същата цена пак с автобус, но там PSR теста го поемал хотела и за това ни предлагат там. Дали сме само капаро за момента. Има ли мнения за този хотел Омер 4 звезди е....

# 807
  • София
Здравейте! Остават 10 дни до почивката ни и днес се обадих да ми кажат какво се случва.
Предложиха ни вместо  Чешме хотел Бабилон да отидем в Кушадасъ в хотел Омер на същата цена пак с автобус, но там PSR теста го поемал хотела и за това ни предлагат там. Дали сме само капаро за момента. Има ли мнения за този хотел Омер 4 звезди е....

Хотела който предлагат ,въобще не си струва дори коментара.Не е добър.Ще съжалявате.Да предложат друг хотел.

# 808
  • София
Предложиха ни вместо  Чешме хотел Бабилон да отидем в Кушадасъ в хотел Омер на същата цена пак с автобус, но там PSR теста го поемал хотела и за това ни предлагат там. Дали сме само капаро за момента. Има ли мнения за този хотел Омер 4 звезди е....

Ако се прежалите да няма плаж, не е лош. Горичка, басейн, пързалка, бунгала тип Ахтопол 80-та /не бе шегувам се/, много прилични къщички, храната не знам.

Това е така наречения плаж

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 15:23 от valerko

# 809
Здравейте на всички! Вярно ли е, че ако влезеш в Турция за по-малко от 72 часа не си задължен да правиш ПСР тест при напускане и съответно тук в БГ не спазваш карантина? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт