За тази част от съвременните мъже.

• 6 456
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
  • Най-красивата страна
Аз не следя съпруга ми в социалните мрежи.Въобще не се дразня,ако ми каже ,,Мило харесах ей тази снимка на Пенка,,.
Понякога обсъждаме  кой какво е видял и харесал.
Той също не се дразни.

Нормално е всеки да си има някакво хоби,някакви интереси....

Обаче в описаната ситуация става въпрос за зависимост,а не за хоби.Границата е мината.

Добре че няма и деца в картинката.

# 106
Това откъде са косплеърките не е уточнено, затова приемам, че са чужбински. Ако бяха българки, мисля, че щеше да бъде споменато като утежняващо обстоятелство.

Аз ползвам коментарите за дискусия, не за комплименти. И по тази причина точно личната дискусия на съвсем обща тема би ме хвърлила в размисли тоя пък какво иска от мен и защо не пише коментар под поста ми като нормален човек.

# 107
  • Най-красивата страна
Гледал ги-голяма работа.
Очи пълни-ръце празни.

Тя не може ли да гледа  и да харесва снимки на атрактивни мъже?

# 108
Може, всичко е възможно, въпроса е какво правят двама души във връзка, когато се оглеждат за други?

# 109
Може, всичко е възможно, въпроса е какво правят двама души във връзка, когато се оглеждат за други?

Ами два варианта: или са пред разпад на връзката или могат да продължат в отворена връзка.
Една форумка преди години имаше точно такава отворена дългогодишна връзка. Не съм сигурен, да не объркам потребителите, май беше Антигона.

# 110
На лайкването на снимки във Фейса ли викаш „оглеждане за други”? И текстовите публикации на приятелите си ли не коментираш, ако си имат приятелки/съпруги, които не познаваш?

# 111

Ами два варианта: или са пред разпад на връзката или могат да продължат в отворена връзка.
Една форумка преди години имаше точно такава отворена дългогодишна връзка. Не съм сигурен, да не объркам потребителите, май беше Антигона.

Че защо им е да продължават в отворена връзка?
Това би било разбираемо при хора с история помежду си, които имат изградени някави отношения, съвместен живот, но интимно са си поомръзнали.

В случая виждам едни млади хора, които за момент са имали допирни точки, сигурно още имат в някакъв смисъл, но с времето са установили и сериозно разминаване, което би попречило на създаване на съвместен живот или поне такъв, който да носи удовлетворение и на двамата без драматични компромиси.
Най-добре всеки да си намери подходяща половинка и да продължи напред щастлив.

# 112
На лайкването на снимки във Фейса ли викаш „оглеждане за други”? И текстовите публикации на приятелите си ли не коментираш, ако си имат приятелки/съпруги, които не познаваш?
Аз не коментирам нищо по принцип, ако имам да казвам нещо го казвам лично. И от харесвания, до харесвания за мен има разлика, която обясних няколко пъти вече.

# 113
Аз не коментирам нищо по принцип, ако имам да казвам нещо го казвам лично. И от харесвания, до харесвания за мен има разлика, която обясних няколко пъти вече.

И за чий си налагаш такъв строг етикет, че и да изискваш от партньорът ти да го спазва? Сигурно трябва да ти се иска одобрението ти - какво да качва, лайква, коментира. Сериозно?? Това са нови хоризонти :Д

# 114
На никой нищо не налагам, всеки да си прави, каквото иска. Предпочитам да си запълвам времето с по-смислени неща, отколкото да ровя из фейса.

# 115
Ние също няколко пъти уточнихме, че не говорим някой коцкар да лайква бръмчалки и да им казва какви яки мацки са, обаче ти продължаваш да пишеш някакви неща, все едно лайкващият ей-сегинка ще кръшне.
Лични съобщения са за лични теми. Мен не ме притеснява, нито ме е срам мъжът до мен да види какво харесвам и коментирам. Много държа на откритите отношения и определено виждам разлика между това да не тръбя за всяка дума и това направо да крия думата. Тръгна ли да крия комуникацията си с приятели, не е на добре.

# 116
Добре, предавам се, аз съм задръстена. 🤷‍♀️

# 117
Ти му говориш, то си рупа... Остави.

# 118
Добре, предавам се, аз съм задръстена. 🤷‍♀️
По-скоро като патологично ревнива ми звучиш, но всеки с разбиранията си.

# 119
Не бих излизала с такъв. Бях и аз аниме фенка в ранните си тийн години. Но това да ти е начин на живот... и да проявяваш някакви фетиши към анимационни герои и жени, които ги косплейват, хайде не мерси. Не ми е нормално това. Нито ме кефи някакъв, дето постоянно си цъка на телефона да зяпа мацки.

Общи условия

Активация на акаунт