За тази част от съвременните мъже.

• 6 476
  • 190
  •   1
Отговори
# 60
Къде пише, че е 24 часа нон-стоп?
Скрит текст:
Някои игри не могат да бъдат зарязани. Ако пусна Супер Марио и милото дойде да ми вдига гири да спра играта, за да му обърна внимание - няма да съм доволна. Сега ли се е сетил? Супер Марио няма пауза.
Има нещо друго, аз не съм от спонтанните, когато става дума за някаква съвместна дейност . Харесвам нещата с други хора да са планирани и с предупреждение. Ако нямам други планове за вечерта и милото не ми е съобщил, че има планове - що да не ударя един Марио?
Не видя ли, че е в кавички?
Ама след последния пост на авторката, май кавичките са излишни.Прибира се и се мята на игрите.До малките часове, ляга, става, отива на работа, прибира се и пак на игрите.На кафе/на разходка/с приятели, пак носа му забит в телефона.Ако това не е 24 часа, аз съм ...мис Вселена.   Smiley
Ако и работата му е пред екран...май само като спи, не играе.Ама тогава може да сънува игри....

Което подкрепя за пореден път тезата ми, че има ли един мъж МНОГО свободно време, почва да натворява простотии.
Затова, мъжете нон стоп на педал.Да са заети, с работа, деца, жена, къща, градина...абе, работа да имат.
Иначе, зле.

# 61
Всеки си знае за него си, аз мъж, който постоянно се прехласва по други жени, без значение известни, неизвестни не искам до себе си, очевидно и авторката. Казах вече, че съм играла в подобен филм, без геймърство, но си е кофти уж да си с някой, а да виждаш, че харесва и коментира постоянно снимки на други жени си е кофти, онзи даже имаше и куража да ми каже, че тялото ми е хубаво, но той си падал по фитнес тела, еми сдухах се. Не знаем какъв е точно случая при авторката, но от тази гледна точка я разбирам. За това и казах, че нито той ще се промени, нито тя ще свикне. Има си такива хора, които не живеят в реалността, а гонят някакви измислени съвършенства и е по-добре да се стои далеч от такива хора.

# 62
Видях кавичките, пак ми беше чудно.
Трети път, ако не отделя достатъчно време, да се разделят.
Но горещо съветвам авторката да ревизира и своето поведение и избори. Човек не се превръща за 3 дни от сляп ухажор в нихилистичен геймър.

Има си такива хора, които не живеят в реалността, а гонят някакви измислени съвършенства и е по-добре да се стои далеч от такива хора.
Има и хора, които харесват реални стегнати тела и губят интерес, ако половинката им се запусне - и мъже, и жени - пак те ли са виновни?

# 63
Има си такива хора, които не живеят в реалността, а гонят някакви измислени съвършенства и е по-добре да се стои далеч от такива хора.

Ако гонеше "измислените съвършенства", нямаше да седи с авторката. Щеше отдавна да я е разкарал и да си гони cosplay девойките. Не го прави. Седи си с нея, не съм я чула да казва и че я кара да прави някакви неща. Звучи ми като той да си я е приел такава,  каквато е, ама тя него - не

# 64
Аз съм 175 и тежа 57 кг, проблема не е в тялото ми, съвсем си е нормално, даже съм слаба, нито целулит, нито стрии имам. Проблема е, че много мъже имат очаквания, че ще изглеждаш като еди коя си, отделно нали те повечето са толкова фотошопирани, че и сами не се познават, живеят си в някакъв измислен свят на харесвания и коментари.

# 65
Скрит текст:
Видях кавичките, пак ми беше чудно.
Трети път, ако не отделя достатъчно време, да се разделят.
Но горещо съветвам авторката да ревизира и своето поведение и избори. Човек не се превръща за 3 дни от сляп ухажор в нихилистичен геймър.

Има и хора, които харесват реални стегнати тела и губят интерес, ако половинката им се запусне - и мъже, и жени - пак те ли са виновни?
Виновни?Не....по-скоро, повърхностни.Човек не е само дупе/цици/плочки на корема.
Предполага се, че двама души се събират за доста повече от това.
Ако мъж спре да ме обича, щото съм качила 5 кг, или ходя с бяла коса, или ....друго, то значи никога не ме е обичал.

# 66
vermilion21, И? Докато е с теб , не го изисква от теб да изглеждаш по определен начин, не те критикува, не ти казва "еххх, искам да си като е тази", какво те бърка? Значи те е приел.
Авторката никъде не споменава гаджето й да я критикува. Никъде не споменава, че той изисква тя да се променя. Никъде не е написала, че той й натрапва неговия вкус по cosplay.

# 67
Свободни съчинения много може да си правим, ако иска авторката да се уточни има значение и какви точно са коментарите, които пише въпросният. Без дим няма огън, съмнявам се авторката да се дразни, ако няма причина.
ПП
Той я е приел ок, но аз мисля, че авторката не се чувства сигурна, ако някоя от въпросните, на които пише му върже дали няма да и бие шута.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 13:41 от vermilion21

# 68
Виновни?Не....по-скоро, повърхностни.Човек не е само дупе/цици/плочки на корема.
Предполага се, че двама души се събират за доста повече от това.
Ако мъж спре да ме обича, щото съм качила 5 кг, или ходя с бяла коса, или ....друго, то значи никога не ме е обичал.
Франс, не е точно така. Аз например не съм кифла, не ходя на токчета, не се изрусявам, нямам джуки и силикон. Мъжът до мен ме е избрал, защото съм естествена. За него ще е неприятно да стана силиконова принцеса.
За онзи, който е избрал здравословно живееща жена, ще е неприятно да я види да муа 1 кило нутела и след 6 месеца да е тя самата 15 кила плюс.
Ние не сме само визията, а и характера. А част от визията е следствие на характера. И аз доскоро вярвах, че на силиконките нищо им няма, бе, хора като хора. Ми не е точно така. Тези, които познавам, са до едн надути кифли и ако не си им полезен с нещо, те подминават като експрес селска гара.
Това имах предвид.

# 69
vermilion21, Дразни се, не дразни се, тя пита конкретно нещо - какво да направи. Вече няколко човека й казахме, че няма какво. Не можеш да променяш зрял мъж. Или ти харесва и го приемаш, или си тръгваш.
Ситуацията е същата в музикалната сфера напр. Понеже съм работила достатъчно време там, а и съм имала връзка с музикат. Ми едно към едно е. Имат day jobs, после си правят музиката. Ако им вземеш музиката - ще са нещастни, ще те търпят определено време и после ще ти теглят майна, за да продължат да си правят музиката. Моят правеше транс. Бил диджей някога си, сега вече не е, но страстта остава. Прави музика почти всеки ден, има си студио. В момента, в който по някаква причина бива принуден да спре да прави музика - изпада в е*ати кривите настроения, абсолютно нещастен си е. Ако жената е причината - ще я смени. Гледа диджейките от Tomorrowland и Burning Man, следи ги в инста, кефи се Simple Smile .Правят яка музика, изглеждат готино. И какво? Нищо Simple Smile. Някъде си на другия край на света същестува няква мацка в неговата субкултура, която изглежда готино и прави готини неща, но в реала той е с мен. Няма въобще повод за ревност тук. Според мен. Но хората са различни, това е чарът. Влакове, пътници - налЕ..Като тоя влак не е твоят, просто си чакаш следващия.

# 70
FlameV, просто говорим за различни неща, няма повод за ревност, ако харесваш и се кефиш на певица, актриса, или някаква такава известна персона. За това авторката да се уточни, известни личности ли са или обикновени момичета запалени по cosplay, разликата е от тук до небето. Едно е да напише коментар, примерно "Много си красива" на някоя известна личност и съвсем друго на обикновено момиче, запалено също по тия игри.

# 71
Не е различно, еднакво е. Тия девойки са вероятно известни в субкултурата си. Ти не знаеш напр трансдиджейките. Аз също не ги знам. Няква тяхна си малка ниша там и толкоз.
Какво си мислиш, че ще стане? Че мацката с cosplay - a само чака Гошо геймърът от България да й напише колко як костюм има, за да си вдигне партакешките и да дойде дотук, да му развали връзката и да се женят?
Пак казвам.. Ако господинът не изисква авторката да изглежда като тях, не иска от нея да участва в cosplay, не я критикува за външния й вид и не въздиша тежко как му се ще тя да прилича на тях и си седи кротко с нея - проблем не виждам, но това съм си лично и само аз естествено.

# 72
Никъде не прочетох, че са от чужбина или, че са известни. В наши дни всяка втора кифла е известна в Инстаграм, даже и Пенка комшийката например събира 1000 лайка снимана във фитнеса  по бюстие или в някое кифленско заведение, замазана с 10 филтъра. И да Гошо геймъра съвсем спокойно може да си я забърше.

# 73
Никъде не прочетох, че са от чужбина или, че са известни. В наши дни всяка втора кифла е известна в Инстаграм, даже и Пенка комшийката например събира 1000 лайка снимана във фитнеса  по бюстие или в някое кифленско заведение, замазана с 10 филтъра. И да Гошо геймъра съвсем спокойно може да си я забърше.

Виж сега, ако 1 мъж е решил да ти изневери - ще ти. С и без инста. С или без харесвания на снимки. И обратното, ако те обича, няма сила на тоя свят, която да го накара да забива други. Дори и да гледа.

# 74
Точно там е работата, че явно не я обича, още в първия си пост и казах да се откаже.

Общи условия

Активация на акаунт