Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 57

• 24 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мими, много хубави снимки! Hug
Скайче, свински кожички с коктейли не би ми хрумнало такава комбинация Hug
Сис весела отпуска и това за плажа да знаеш, че е от ЕГН-то Joy
Скрит текст:
Аз като човек, който до 33-та си година е погребал всичките си баби и дядовци, вуйчо си и бащата си.........искам майка ми, която е с хроничен бронхит да не среща вируса и така както я пазим зимата от другите вируси, така я пазим и сега. Свекър ми е с диабет, високо кръвно, хроничен бронхит и исхемична болест на сърцето. Ами, не ми е все едно дали ще го заразим или няма! Пазим себе си и пазим тях! Притеснява ме вируса и го мисля. Познавам болни/младежи/ от Ковид, а ММ има и изгубен приятел от рибарската им група от вируса на 40 години, ветеринарен лекар.
На ММ сестра му ми сервира тази вечер, че ще си идват с детето от Лондон, за да си правят зъбите за седмица. Тя не вярва във вируса, а в 5G-теорията и още куп конспиративни теории.Притеснява ли ме това, че очевидно те не се пазят-да. Мога ли да кажа да не идват в къщи-не.

Бяхме  на Широка поляна. Много красива местност. Обаче и на този язовир има хора, които са се настанили целосезонно. Едни биваци, едни заграждения .......нямам думи.

Лека нощ, банда! Hug

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 09:49 от milensky''

# 706
  • USA
Сиси, приятна и хладна отпуска ти пожелавам Heart Eyes
Миме, Миленски, много красива природа показахте Heart

Скрит текст:
Миленски, няма такова нещо като "няма вирус, не вярвам във фаталните последици от него". Напротив, има и Е смъртоносен за някои хора. При всички положения майка ти трябва да се пази и да я пазите. Надявам се, да не разчитате на парцалени или обикновени хирургически маски, защото НЕ действат.

Обаче, останалите 99.9% от хората, които НЯМА да умрат от точно този вирус, имат право да живеят нормално, като си поемат рисковете, децата имат право да ходят на училище и да имат детство...

Защото,
Когато „новото нормално“ е изпълнено с глад, депресия, самоубийства, малтретиране на деца, домашно насилие, принудителен домашен затвор, правителствено шпиониране и чисто отчаяние, „вирусът“ ще ни изглежда за предпочитане пред новия свят, който с овчия си манталитет сме помогнали да се създаде!

И на тези, които ще кажат, че не ми пука за загубените човешките животи от вируса, аз ще кажа:
На вас не ви пука:
- за хората, които ще се самоубият от безнадеждност
- за малките фирми и бизнеси, които ще затворят вратите си за постоянно
- за децата и жените, които ще станат жертва на домашно насилие
- за хората, които няма да могат да си плащат ипотеките и ще загубят дома си
- за тези, които не могат да си платят сметките, защото са останали без работа
- за хората, които се чудят откъде ще дойде следващото им хранене и гладуват
- за хората, които ще намерят утеха в алкохола и наркотиците
- за психичното здраве на хората
- за децата, които имат нужда от учители и възпитатели, за да растат пълноценно
- за това, че икономиката се срива около нас

Съжалявам, но всеки, който смята, че социалното дистанциране е добра идея за следващите няколко години, иска да носи маски и да живее в страх, моля да не кара останалите да се чувстват виновни, че не вярват в "доброжелателната" диктатура за доброто на човечеството,

Малко се олях, извинете, но ви обичам Hug

# 707
  • София
Добро утро ! Heart
Сисони, да се насладиш на почивката Heart
Мими, благодаря за споделената красота Heart
За мерките :Миленски , напълно те разбирам, моята мама също е с лош профил и ме е страх за нея. 
Скай, и твоята позиция разбирам и намирам за нужно "новото нормално" да не е нино една от посочените крайности.
Мамексита, как сте?
Хубава седмица Heart

# 708
Добро утро!
Миленски, разтопи ме, такава красота на язовира....! Как ми се мърда до някъде...но няма да е скоро!
Момичета, установих, че предпочитам да ида на плажа, не на тръстиката.... Wink
Пожелавам Ви хубава седмица и се пазете!

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 16:51 от mimi.7299

# 709
# 710
  • София
Добро утро!

Така не ми се искаше да започвам с тази тема понеделнишки...

Даже не разбрах защо Жгмъцка правиха тест за Ковид.
Ние колко вируси изкарахме..

Странно ми е, че изобщо се задава подобен въпрос.
Скрит текст:
Явно, че е имало защо да го правим теста, едно от момичетата в компанията беше с изразени симптоми - температура, загуба на мирис и вкус, кашлица, гърлобол, отпадналост, а също и препоръка от личен лекар да се тества. Направо съм втрещена, че някой се чуди защо!!! Мислех, че сме изснили отдавна въпроса с това кой вярва и не в ковид и пр. подробности. А и тук става въпрос за детето ми, което беше в контакт с 12 души група по 24 часа в денонощието, от които 10 се върнаха болни с по-малко или много симптоми! Споделих само, защото очаквах подкрепа, може би за в бъдеще ще е по-добре да я търся другаде. Не мога да повярвам, че се налага да се обяснявам. Народа го е казал: „Бай, бабо, да не те среща мечка“!

Бъдете здрави!

# 711
Добро утро.

Аз много се надявах всичко да е наред с вас, Жгмъцко.

Просто всички имаме различно мнение за ситуацията.
❤️

Миленски, чудесни снимки!
Мими, лека работа. 🌻

# 712
  • София
Скайче,
Скрит текст:
аз съм финансист-счетоводител в частният сектор. Имам ипотека, а ММ има малък бизнес свързан с личен контакт с клиентите. Децата ми есента тръгват в нови училища-1-ви и 8-ми клас.Сама реши колко от твоите точки покривам. Никъде не съм казала, че трябва да се барикадираме по домовете си. Просто споделих.....

Лека и спокойна седмица на всички!

П.п. Докато ММ се навие на ремонта на кухнята се минават месеци и сега сестра му като идва ще се наложи да го отложим отново. Притеснявам се, че няма изобщо да го навия за 3-ти път да го започне. Нещо все спъва ремонта и започвам да си мисля дали да не го отложим. Sad

# 713
Момичета, предлагам  да въведем темата за ковид пак за забранена за "нашата къща", Hands Pray всеки да постъпва спрямо личните си съображения! Нека тази противна гад не се намесва в нашите отношения на разбирателство и обич, които царят и тук! Sparkling Heart Обичам ви всички!
Миленски, не го мисли ремонта, според мен все някога ще стане, по важното е да сте здрави и спокойни. В момента имаме нужда от приятни емоции и разсейване, а всеки ремонт напряга и води до скандали вкъщи, поне у нас....При мен кухнята също направо плаче за ремонт, дори пердето вчера видях, че има дупка, просто излиняло, но в сегашната ситуация въобще и не мисля да го почвам...нямам желание дори едно ново перде да купя! Искрено ти съчувствам за "гостенката", как пък има толкова несъобразителни хора...

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 11:30 от mimi.7299

# 714
  • София
Явно моите притеснения за собственото ми дете "отключиха" темата за ковида.
Ама хайде стига нравоучения дали да се страхувам или не, ОК ?!

# 715
  • Бургас
Момичета, всеки има свободата да живее, чувства, мисли, да изпитва страх или не, да обича или не, така  както го чувства! Purple Heart И никой, ама абсолютно никой няма право да осъжда мислите и страховете на другите. Това е нещото, което  много ценя в нашата  къщичка. Two Hearts
Мимчо, не мисля, че трябва да има забранени теми "у дома". Нека, както и до сега споделяме. Който  иска в скрит текст, който не - не.
Скрит текст:
Моята Чаволинка е такава хипохондрия....Само да кихне  и се втрещява...Но характер..

Аз се опитвам да не се нервя...Къщата е пълна, но  познайте ...още не мога да изритам дребната от леглото. Това ми е огромен проблем! Вечер стои до 2-3 часа и после става на обяд. Денят е заминал. Ето първи ден от  отпуската - без плаж. Ооооооммммм. Аз съм станала в 07,00 и свърших  сума ти неща. ААаааааааааааа Triumph

Жгмъци, а как е Искрен днес?

# 716
Благодаря на всички Ви за прекрасните пожелания, да ви се връщат стократно!
Мими Kissing Heart много гадно след отпуск , а? Дано не е много натоварена седмицата ти!
Сиси Kissing Heart на теб приятна отпуска!
Милички мои, Жгмъц , Скай и  Миленски нали знаете ,че всички сме толкова различни - свят като цвят и тук в нашата къщичка приемаме всякакви възгледи, всеки страх, всяко различно мнение.Всеки е прав за себе си! Нека си споделяме всичко , но да не разваляме добрия тон Heart Аз тук мога да си кажа всичко с вас и искам така да остане! Обичам ви всички!
Жгмъц Kissing Heart радвам се,че е отрицатекн теста и детето ти е добре!
Скай Kissing Heart комбинацията кожички и коктейл наистина е уникална! Stuck Out Tongue Winking Eye
МиленскиKissing Heart на красиво място сте били!
Прекрасна седмица ви пожелавам и много ви гушкам!

# 717
  • София
Благодаря, че питате Искрен си е съвсем добре, даже е първи ден на работа. Gift Heart
Извинявам се за острия тон, днес съм много крива.

# 718
Къщата е пълна, но  познайте ...още не мога да изритам дребната от леглото. Това ми е огромен проблем! Вечер стои до 2-3 часа и после става на обяд. Денят е заминал. Ето първи ден от  отпуската - без плаж. Ооооооммммм. Аз съм станала в 07,00 и свърших  сума ти неща. ААаааааааааааа Triumph
И у нас това е проблем, малкия звяр спи до 13-15 ч. след обяд, и сутрин иска да ѝ пазим тишина..., ха,ха, добре, че на другата къща разполага с цял етаж, за да не държи никой буден до ранни петли и да иска тишина до пладне!

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 16:53 от mimi.7299

# 719
  • София
Добър ден, чудни снимки видях от Мими 😘 и Миленски.😘 Благодаря ви момичета.
Иринитко, 😘остави детето да спи, че сега му се е паднало. 😘😘
Сисонка, 😘страхотна отпуска да имаш.
Мамексче,😘 как сте?
Скай,😍 смях се с тези кожички и коктейла, но на вкус и цвет товарищей нет.
Занатка 😘 изчезна, надявам се е добре след падането?
Хайде до скоро и 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт