Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 57

• 24 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • USA
Ха, добрутрУ Sunglasses
Вангобче, нИ сЪ смей, ми ела да те почерпя и гаранция давам, ще останеш очарована Stuck Out Tongue Closed Eyes
Жгмъци, Миленски, споделяйте си какво ви мъчи, нито една от двете не бяхте причина за моите лирични отклонения.
.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 17:21 от SkyBlue

# 721
Здравейте Heart
Вангобче, осезаемо по-добре съм и мисля, че беше малкият дявол, но след години ще ми се “отплати” тази травма. Наридните танци ще ги замразя, да не предизвиквам съдбата.
Купих си нов парфюм и се Флюбих в него- летен, нежен аромат...разкошен.

Имаше и панделчица, но ми се моткаше и я махнах Grinning
Пак олабих папкането и веднага се раздух Imp от днес започвам да броя крачки и калории.
Лека вечер, бъдете здрави Heart Eyes

# 722
Ммм, Заната този не съм го мирисала...! Трябва да го пробвам...
Аз пък имам нова гривничка, с пИпируди!

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 14:28 от mimi.7299

# 723
Мимчо, златно момиче си ти за ТМ Heart Eyes много е нежна!
 Мисля, че е нов аромат това.

# 724
Мимчо, златно момиче си ти за ТМ Heart Eyes много е нежна!
 Мисля, че е нов аромат това.
Златно я, и синджирче и присложих... Wink

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 14:27 от mimi.7299

# 725
Привет !
Честити да са са ви придобивките Мими, Занатка .
Малко красотички от мен

Вчера като пътувахме към Батак шосето пресече катеричка. Много мило ми стана.
На чист въздух човек се наспива по-бързо наистина. Хотела е много чист, а пъстървата, която хапнах снощи беше божествена. Тишина и спокойствие - точно това ми трябваше.

Тук съм след свалени почти 6 кг, не ми се мисли какво слонче съм била преди това. Ако сваля още 3,4 ще е прекрасно.
Днес ще ходим до Снежанка, маршрута е малко тегав за моите възможности та ще видим.
Хубав за е денят ви Heart Eyes Целувки на всички

# 726
  • Калифорния, САЩ
Zanatka, Мимко, браво за придобивките!
  Стреличке, раз-кош-на!!! Наслаждавай се на макс.
Аз съм на финалната права - още 5 дни и ще пиша повече. Обичам ви!!!!

# 727
  • София
Добро утро Heart
Мими, с удоволствие да си ги носиш! Много са нежни !
Заната, радвам се, че си по- Добре!
Стреличка, браво ! И благодаря за красотата, която споделяш Heart
Хубав ден да имате Heart

# 728
Добро утро! Heart
Пълна къщата, всички се явяват, само Белисимата е в неизвестност! Деси ми се губи, но тя пече кълки! Hug

Стреличка, чудна си! Да си изкараш божествено, и аз искам да изкача Снежанка, седянето на затворено ме убива!
Хубав ден мили мои!

# 729
  • Стара Загора
Добро утро!
Стреличката е бомба, много си хубава.
Мими чудни бижута, честито.
Занатка честит парфюм иии  нали знаеш "...Само по парфюм".
Скай, моето мнение изцяло се припокрива с твоето, като казвам това не целя да засегна никого. Просто не бива да жертваме живота на децата си. Дадох си сметка, че децата родени през тази година няма да знаят какво е да живееш без маска, да ходиш където и когато си искаш, на градина, у-ще, почивка и т.н. Това е ограничаване на най-изконното право на човека -свободата. Ми тъжно е.
Ние ходихме на екскурзия цялото фемили в Северна България - Габрово, Ловеч, Плевен за два дни. Потресена съм от Ловеч. Що за управници са техните градоначалници, недоумявам, всичко е умряло от соца, разруха и мизерия. А отношението на рецепционистката в хотела беше брутално просто. От целият град лъхаше безнадежност и отчаяние. Горките хора живеещи там.
Не помня друго, хубав ден да имате. Аз от утре съм в отпуск и на ход ще мислим да идем някъде, най-сигурно ми е на село де.

# 730
Стреличка, твоето д-пе не вижда седало, много ми харесва как си доставяте радост и разнообразие с ТМ Heart
Тан ко, права си/ трябва си само по парфюм, че егн-то напредва и трябва да си наместваме хормоните 😂 Жалко е това, което казваш за Ловеч, а голяма част от градовете са в този окаян и запуснат вид Imp
Ир, чакаме те с нетърпение да пишеш по-често Heart Eyes

# 731
  • Русе
Да се отчета, че да не ме мислите Simple Smile
С много приятна компания сме на морето. Снощи бяхме на разходка в Созопол и ... си купих бижу.
Скрит текст:
Мимчо, не видях пИпИрудите, но сигурно са чудни Hug и стига сте тормозили девойките с Иринитка, оставете ги да се наспят, сега им се е паднало Simple Smile
Скрит текст:
Короната няма да я коментирам, но ... вчера в Созопол, като изключа това, че трябваше да си сложа маска за аптеката и че сервитьорите имаха маски които носеха вместо папионки ... нямаше никаква друга разлика. Града и заведенията са пълни, живота тече на мах ... дано няма сериозни последствия. Плажът на Златната рибка, на който ходим също е доста пълен и ми идва в повече гъчканицата, но водата е разкошна.
Видях чудни снимки - природа и прекрасна Стреличка :, радвам се, че Занатка и Искрен са добре Hug
На всички много HugHugHugHug Няма да ви споменавам поименно да не пропусна някого!

# 732
  • Калифорния, САЩ

# 733
  • София
Добро утро Nature Sunny
Деси, чудно бижу Heart
Наслаждавай се на времето и компанията Heart
Ние вчера голямо пътешествие направихме, голяма жега брахме, вечерта ни излезе през носа, защото като се прибрах в 16 се захванах да пържа шницели и час и половина откарах пред котлона. Но пък компанията и прекарването бяха супер Heart
Днес ще го карам на плодове и зеленчуци
Хубав ден на всички !

# 734
Деско, прекрасно бижу...!
Ничия час и половина шницели не бих пържила даже и срещу заплащане, но се радвам, че сте изкарали добре Heart
Ир, тук си! Hug
Тан, за жалост разрухата е повсеместна...
Тежък месец ме чака, не ми се мисли...
Вие бъдете щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт