СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 989
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Ох, AIR, така ме натъжи...права си напълно, не е на всяка цена...Моята майка също беше доста строга с нас. Спомням си че като отидеше на родителска, гледах да съм заспала, като се връща. Все беше ядосана. А съучениците ми ме наричаха "зубрачка"...никога не съм зубрила, но бях отличничка. Въпреки това и най-малкото нещо, като 5, например, я ядосваше.
Сега с внуците е в другата крайност. Все много съм ги напрягала, много съм изисквала от тях, не съм ги оставяла да имат собствено мнение...такива работи.

# 166
  • гр.София
Ахах,за внуците тържествено обещаваме да сме лежерни!

# 167
За внуците няма да ми е останал черен дроб

# 168
  • София
🤣🤣🤣
Не знам какви ги плещим тук, но тази вечер ме измъкнахте от ужасно минорно настроение.
Благодаря. 😊

# 169
Тази година МОН са много либерални - може да се пише и със сини и с черни химикалки, само да не е микс 🙂

# 170
Когато предната година стигнахме до вашия момент, й казах: - Стига! Ти направи каквото можа!  От тук нататък е късмет. Бъди спокойна! Ти си моето момиче каквото и да стане. Твоят път е извървян. Нещата са вече извън нас. Благодаря ти! Последва свиване в обятията ми на едно ококаляло коте и дълго нямо гушкане. На първия изпит не можех да я изпратя заради служебен ангажимент. На математиката бях с нея. Закарах я и чаках в колата. Изгризах си нервите. Взех си я и същия ден заминахме извън София. Там готвихме историята, без да коментираме ключовете и да съпоставяме с нейните отговори. Не удържахме на обещанието си да не поглеждаме резултатите преди изпита по история. Видя ги и отсече, че се отказва от НГДЕК, защото няма сили за още един изпит. Съгласих се и я оставих да не чете. Сутринта, в деня на изпита по история, я вдигнах рано. Натоварих я на колата и отпрашихме към Сф. Бях подготвила извадка с датите и имената. Тях прегледа в колата и така приключи одисеята. След  идторията не можеше да влезе в кожата си. Мобилизацията премина в апатия. Периодът беше кратък и приключи с края на колебанието къде точно да се запише.

Усещам напрежението при повечето от вас, а точно сега е добре то да се овладее. Дайте им сили, внушете им вяра и застанете неотменно до тях. Ценността на децата ни не се мери с оценки. Подготовката свърши. Стискаме палци. Всички сме с вас!

# 171
  • София
Шарлот, ❤️!

# 172
  • София
Чудесно казано, Шарлот!

Спрях и аз с изискванията и юркането. Знам че сме направили каквото трябва и каквото зависи от мен!

# 173
Шарлот! 💗 Благодаря за мъдрите думи!

# 174
  • у дома
Цитат на: Amanda.D link=2topic=1225188.msg40892936#msg40892936 date=1591984391

Даже и море ни отказва, щял да стои при баба и дядо...
Може ли да ме вземете мен вместо него😜

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 23:02 от svetlaem

# 175
  • гр.София
Шарлот,
Много сте мили и полезни всички - минало и N-миналогодишни...  Миналата година ви четях, сигурно и останалите,и се вълнувахме с вас. Ще мине и замине.Ще дойдат следващите.
И децата си ще подкрепим, каквото и да се случи.

# 176
  • София
Шарлот знае какво приказва. На нея и още няколко дами дължим запазването на някакъв разум миналата година.
Да, момичета, на децата ви останаха още броени дни. Да са здрави и спокойни. Ще се справят и по-добре отколкото очаквате.
След това идва вашето време. Сметки, балове, подредби, колебания в подредбите.
Много емоции, повечето положителни но за всеки случай се запасете с определени количества високоградусов дух Simple Smile
Успех на малки и големи!!! Heart Eyes

# 177
  • Някъде в Европа...
Шарлот, и аз благодаря от сърце!

От вчера съм спряла аз...днес даже бях още на работа като се обади, че иска да излезе (бях се притеснила, преди 2 дни нали ми каза, че нямало до изпита, нещо нетипично бе за него), зарадвах се, че е наред 😁 и му разреших ...Утре има школа по БЕЛ 😵 (подозирам, не толкова за знания ами да направят нужния брой часове, за които е платено)...после възнамерявам да изгледаме пак инструктажите...В неделя последно МАТ, после пицария и това ще е...Във вторник не е на училище и както казва "най-после ще се наспя", минава сряда, и до края на седмицата да прави каквото иска, освободен е от училище...

# 178
  • София
Аз мислех да го оставя да почива в събота и неделя, но каза, че иска да преговори по български утре малко и в неделя финално да изчетял някакви тези преди обяд.
Караме се всеки ден, после се сдобряваме... Ама това май си е така по принцип, откакто подкара пубертета, не толкова заради изпитите. Каза, че един ден щялда си спомня само как съм му се карала Flushed .
Малко остана Hug! На финалната права сме. Да са ни живи и здрави децата. Ще се справят!

# 179
  • София
Шарлот, Благодаря!!!! Думи като тези са истинска подкрепа, идваща откровено от сърцето.Разплака ме!

Общи условия

Активация на акаунт