СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 942
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Предварително се извинявам за глупавите може би за вас въпроси, но не ми стана ясно 15минути за четене и слушането на преразказа  влизат ли в 90те минути на втора част.
И наистина ли преразказът се пише без заглавие на беловата.

# 76
  • Велико Търново
Аз се опитах да вляза в системата на МОН, след третият опит - урааа....имаме връзка Wink
А след колко време излизат резултатите от матурите? Сигурно е писано, извинявам се, ако е така....
У нас положението е лежерно, няма притеснения, няма и кой знае каква подготовка - направо й писна вече, за изпитите в АК такова решаване беше, че сега я виждам как не й се отваря нищо. Дадох аз заръките да попрегледа произведенията по литература и граматиката по бълг.език, ама да видим...

# 77
На беловата по математика е разделена по задачи
и трябва всяка задача да си е на отреденото ѝ място

# 78
Браво за бързата реакция на РУО Пловдив. Аз също мисля, че не е редно да се взимат точките от НВО при оформяне на годишната оценка. На изпита всичко може да се случи, като например детето да се притесни или да го заболи корем и т.н. Оценката от училище трябва да отразява усилията, които е положило детето през учебната година.  Разбира се ако някое дете в училище не е оценено справедливо и му е занижена оценката, а на НВО има висок резултат, то единствено тогава може да е основание да търси справедливост.

# 79
Преразказът: слушане, след това 15 минути четене и после 75 минути писане.
Резултати нво: до 29.06.

# 80
  • София
Но се започва да се пие от 27.06. Wink

# 81
  • София
Но се започва да се пие от 27.06. Wink
Че ние спирали ли сме, за да почваме на 27ми Simple Smile

# 82
Ама ще има разменени пликове след нео-то, бас държа.

Иначе, тъкмо тези дни си мислех еййй, добре че живея в нов блок(от 2006, набор) и никой няма да сменя дограма, и днес от 10:30 са почнали 🤪.

# 83
  • София
Покрай това НВО сума ти неща отложих за вършене с думите "ще го направя след 17.06". Е днес си взех още един ден отпуска и 5 часа почти откарах във фризьорския салон - постригване, корени и два вида кичури и се чувствам мнооого добре. Ами и Хасан е човек😄. Ето го резултата
Сега се връщам да чета, че дикато аз се разкрасявам вие нова тема сте похванали, за която благодаря.

# 84

Сега ме вкара в размисъл.

# 85
  • Велико Търново
На тестовете по БЕЛ, които е правила дъщеря ми, полетата, отредени за преразказ са без заглавие. Случайно или не, не знам.

# 86
  • София
Благодарско за новата темичка, да е късметлийска!
И аз пробвах да вляза в сайта на МОН - успешно!
Викат ги в 7:30 в училище, ама те са 7 паралелки, нормално да им трябва повечко време, разпределени са за двата входа на училището.
Днес купих и “заветните” пликове! От DM, пликове за боклук, 35 литра, бели, полупрозрачни, с дръжки. Ще му дам два, да има. Класната е пратила списък с нещата, които да носят, всичко, което си знаем, но е написала и нещо сладичко, което да хапнат преди да влязат в залите. Като влязат-само вода.
Нашият казва, че не е притеснен, на мен стомаха ми е на топка...
Мама Мони, честита прическа! Екстра е 😊

# 87
  • където и да е,само да не съм сама
На беловата по математика е разделена по задачи
и трябва всяка задача да си е на отреденото ѝ място

Благодарско! Ще успокоя девойката.

# 88

Сега ме вкара в размисъл.
И аз се чудех как и кога се пише заглавието на преразказа. На инструкциите пише "Не преписва върху изпитната си работа текста, записан на дъската от квесторите." По време на 15 мин. няма право да си води каквито и да е записки...Тогава как?

# 89
На дъската пише: Национално външно оценяване по български език и литература
15.06.2020
Начало: 9:00   10:10
Край: 10:00      11:40

Естествено, че не се преписва.

И да, докато слуша и докато си чете сам текста не си води записки.

Общи условия

Активация на акаунт