СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 957
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Току що по Канал 1 казаха, че деца с по-висока температура.   и карантинирани също ще държат изпитите, но в отделна стая. Вътре могат дс свалят маските.

# 121
Току що по Канал 1 казаха, че деца с по-висока температура.   и карантинирани също ще държат изпитите, но в отделна стая. Вътре могат дс свалят маските.
камък ми падна от сърцето! Благодаря ти за споделеното! Дано няма такива случаи, но все пак!

# 122
  • София
Мария, няма да те вземат😃 Там не търсят знаещи, можещи, умни и красиви!
Само синеоки.

# 123
Просто майка, много се впечатлих от амбициозната учителка, която очаква от всички деца да изкарат над 90 точки....Иначе на отсрещния тротоар:rolling_eyes:
И благодаря, че ми даде идеята да изчакаме НВО по математика и тогава да проверяваме отговорите, за да не се разочарова и да го удари през просото.
Изведнъж много взех да се притеснявам за БЕЛ. Имам чувството, че доста неглижирахме подготовката по български и литература покрай математиката. Ако съм го карала да прави нещо извън курсовете и училище, най-често е било по математика. Даже стари НВО по БЕЛ  почти не е решавал, май само миналогодишното.

# 124
  • София
Аманда, не знам как се получава, но каквото и да напишеш за НВО и твоето дете, все едно, че съм го написала аз за моето.

# 125
Red, явно си приличат, а донякъде и ние двете в реакциите. Много смешно ми стана, като каза, че си сънувала Дует Ритон, защото и аз скоро ги сънувах:)

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:26 от Amanda.D

# 126
  • София
Ахахах!
Сънят е вероятно следствие на онази новина за намереното им куче, друго обяснение нямам. 😊

# 127
По нов телевизия казаха, че който има температура, си отива вкъщи Confused

# 128
  • Пловдив
Хепи, не мисли лоши работи...всичко ще е наред Kissing Heart

# 129
Дай Боже Hug

# 130
Таня Михайлова говори пред БНТ и каза, че е предвидена отделна стая.
Red, да, вероятно е такава причината Simple Smile

# 131
  • у дома
Тъкмо се зарадвах,че имам малко постове за четене и ги прочетох,за да установя,че има нова тема и сте даже на 9та стр. от нея-ужас просто...
Мария-честита дъщеричка!Да Ви е жива и здрава,а батковците да помагат.
При нас директопката на онлайн родителската среща каза,че болни деца няма да се допускат на изпит.

# 132
И как с измерването на температурата ще се докаже, че децата са болни? Високата температура не винаги е симптом за заболяване. Може да е моментно състояние породено от различни причини.
Аз, ако тичам 300 митра, температурата ми каква ще е? Висока. Значи ли, че съм болна...

# 133
  • където и да е,само да не съм сама
Търсих инфо, но не можах да намеря - допълнителни листа белова могат ли да се получават по някакъв начин?
Учителите не можаха да отговорят на въпроса - показаха ни окомплектовката от миналата година.

# 134
  • София
И как с измерването на температурата ще се докаже, че децата са болни? Високата температура не винаги е симптом за заболяване. Може да е моментно състояние породено от различни причини.
Аз, ако тичам 300 митра, температурата ми каква ще е? Висока. Значи ли, че съм болна...
Пък и всеки един термометър дали е в изправност?
А дали е калибриран?
Вижте, не се търпи вече. Grinning
Ще трябва просто да се оттегля в нещо като ферма за животни и да се занимавам само с разумни същества.

Общи условия

Активация на акаунт