СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 538
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Отвъд алеята зад шкафа
Такаа, обади ми се девойката - доволна е. Очаквала да е по-трудно. Беше изненадана от въпрос за "степенувано наречие", писала е, че "по-късно" е това степенувано наречие. Тезата й се е сторила трудна, каза, че ако са били включени думите, предхождащи тези за братята, е щяла да напише страхотна теза. 24 въпрос е бил за характеристики  - да кажеш за кой герой и произведение се отнасят - Косачи, Едан Българка, Немили-недраги и Серафим.

Сега отива да хапне и да се помотае със съученици.

Много се смях, още като ми звънна телефона и тръгва да казва за преразказа и аз я прекъсвам и казвам - "Знам, за остроъгълни триъгълници!". И тя "Ама как знаеш?!!!" и аз, повдигайки вежди "Бг мама!".

# 691
Взех я, доволна, правили са преразказа в училище!

# 692
И моето е доволно.

# 693
  • София
Взех я, доволна, правили са преразказа в училище!
Браво на вашата учителка!
Моите още не са се обадили, но едната така или иначе си забрави и телефона в колата Simple Smile

# 694
Учениците и учителите могат да се видят присъствено, било за консултации, било за оформяне на оценки - министър Вълчев ( от пресконференцията).

# 695
  • Велико Търново
И моята девойка се обади - доволна е, не й било трудно на преразказа, две страници написала, но каза, че била допуснала някаква грешка на теста - поне за една знае със сигурност Wink
Здраве да е, ще чакаме резултатите другата седмица.

# 696
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оо, забравих - нали снощи коментирах за чипровския килим - е, сега са имали голяма снимка на монета!

# 697
  • София
Учениците и учителите могат да се видят присъствено, било за консултации, било за оформяне на оценки - министър Вълчев ( от пресконференцията).
Хм, това как ли ще става? Специално за оформянето се чудя ...

# 698
https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/603767

НА ЖИВО: Пресконференция на МОН по повод приключването на учебната година
15.06.2020 | 12:00

# 699
До тук всички са доволни и отиват на купон с приятели!Да си пожелаем и в сряда да е същото настроение и .......след това сбъдване на една мечта,която е първата стъпка на децата по пътеката наречена живот!
                        Остава и "присъственото оформяне" и можем да честитим завършване на една степен от образованието - основно!

# 700
  • софия
И моята казва, че било много лесно. Не е сигурна задачата с монетата дали я е написала правилно. Не знаела как точно трябва да опише/напише отговорите. За някакви скоби ми обясняваше.
Първата част е свършила 10 мин. по-рано, преразказа - 30 мин.
Никога не съм харесвала, когато каже, че нещо е било много лесно. Айде да пуснат задачите да ги видим.

# 701
  • София
И ние сме вкъщи вече, доволен е като цяло, само ми каза, че не е написал заглавието на преразказа на беловата, квесторът казал, че може и без него. Леко се притесних.

# 702
Обади ми се, думите му бяха - раздвоен съм, хем съм доволен, хем знам, че можеше и по-добре.
Според него тезата му е зле, а от въпросите със избираем отговор имал съм сигурност няколко грешки.

# 703
Моята само ми с е обади, че е свършила и отиват да се разходят и да хапнат.
Кога ще излезе ключът на сайта на МОН?

# 704
  • София
Младежът ми звънна. Звучеше спокоен и доволен.
Единият изпит е вече зад гърба им Hug .

Общи условия

Активация на акаунт