Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Миа, моят е на 14+ и все още има един млечен.До преди година имаше 4 Simple Smile Няма проблем според зъболекари и ортодонти, правили сме снимки, видяха се зародиши на постоянни зъби. Ще ги смени.

# 121
Моят племенник изглежда 2 години по-голям, отколкото е (сега е на 5) и много страда детето Confused Мислейки го за по-голям всички очакват да се държи и говори по различен начин, дори майка му в началото докато се усети, че ръстът му я заблуждава, изискваше повече отколкото детето на тази възраст може да предложи...
Бих предложила в такива моменти да си спомните малкото беззащитно бебе, което за пръв път поехте в ръце и с усмивка и търпение да изчакате развитието му. Hug

# 122
  • Русе
Като изтърпяла един (вече на 17) и един на стартова линия да го тресне хормона, да ви кажа, че надежда има. От тотален мърляч (същият като всички останали), сега си мие зъбите след всяко хранене, къпи се през 5 мин, учи и даже ме чува какво му говоря, и можем да проведем нормален разговор без да се сбием Simple Smile. Отделно, от както имам здравословни проблеми, той поема половината ми домашни задължения без да мрънка. Е, има моменти, в които ми иде да му плесна един зад врата но вече са рядкост. Има надежда Simple Smile
Остана да преживея и малкото и дано се справим добре и с него Hands Pray

# 123
  • Пловдив
Беки, така е... Simple Smile Как ми се иска да се върне онова врема...пак се повтарям, ама хич не ми се иска да пораства малкото ми момче! Kissing Face
Сигурно щото остарявам, ама много почвам да се умилявам по малки дечица...и ми е много мъчно, че не успясме да си имаме второ детенце Disappointed

# 124
И аз нямам шанс за второ дете (ИЯР, а и мъж си нямам от 14 години)... Обаче се успокоявам, че какво ще ги правя, като ще имат повече от 15 години разлика. То баткото може татко да му бъде (по критериите на малцинствата в България)!

# 125
  • Някъде в Европа...
И аз нямам шанс за второ дете (ИЯР, а и мъж си нямам от 14 години)... Обаче се успокоявам, че какво ще ги правя, като ще имат повече от 15 години разлика. То баткото може татко да му бъде (по критериите на малцинствата в България)!
По същия начин съм и аз, но нямам здравословни проблеми....Обаче още като се разведох, си казах, че второ дете няма да имам - някак си мъжете за мен спряха да съществуват като човеци, на които мога да се доверя, че и дете да им раждам...Но преди да се разведа, съм искала две деца, момчета..не можех и не исках да си представя, че бих имала момиче...

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 09:01 от AIR

# 126
  • Пловдив
и аз май съм с такава диагноза...Преди и аз така си мислех за разликата, ама сега не ми пука, обаче и шанс няма...Преди 2-3 години като се усетихме, че детето расте, ММ ми вика..."ами сега! Кой ще си гушкаме?" Head Band
Другото дето ми става тъжно е като гледам близки деца /брат и сестра или две сестрички/ как се гушкат, как си играят и радват, а моят ги гледа някак странно и на мен ми става мъчно и тъжно...

п.п.Извинявайте за отклонението...

# 127
  • На морето!
~Миа~, това имах предвид, той е по-скоро дете отколкото тинейджър. Явно е висок за възрастта си и хормоните вече са започнали да се обаждат и да правят номерца, но си е дечко, въпреки че външният вид лъже  Blue Heart

# 128
mystic woman като теб съм. Ама все още имам надежда за второ. Сина ми от отдавна си чака братче/ сестричка.

# 129
  • Пловдив
mystic woman като теб съм. Ама все още имам надежда за второ. Сина ми от отдавна си чака братче/ сестричка.
Simple Smile ти може би си по-млада, ама аз вече отидох на числото 4-ри Relaxed И, да имах надежда, ама вече не...
Така е било писано! Дна са ни живи и здрави тийновете!

# 130
  • Русе
Мистик, една мадама от "голямата" наборска тема е бременна с трето Simple Smile Голямата й е на 17, има още едно пуберче и чака бебе. И също се набира с 4 Simple Smile Надежда винаги има Simple Smile

# 131
Simple Smile ти може би си по-млада, ама аз вече отидох на числото 4-ри Relaxed И, да имах надежда, ама вече не...
Така е било писано! Дна са ни живи и здрави тийновете!
Майката на Адриано Челентано го  е родила, когато е била на 47. Моника Белучи роди второто си дете на 45. Примерите са много. Simple Smile

# 132
Само да ви кажа, че има много голяма разлика да гледаш малко дете преди да навършиш 30 и на почти 40. На моите синове разликата им е 11 години.
Сега с малкия едвам ни остават сили. Много е трудно физически, но пък е весело Simple Smile и наистина има кой да гушкаш.

# 133
  • София
Поизпуснах ви покрай изпитите на младежа след 7 клас.
Нашите са с 12+ години разлика.
Хубаво е да си имаш и малко човече, което искрено да ти се радва като те види. Но си е и трудничко. Едно е на 26, друго на 38 Blush (а вече и 40).

# 134
При моите деца разликата е 2 години. Когато са малки е много трудно, особенно когато няма покрай вас баба и дядо да помагат. Имаше доста моменти в които избухвах от нищо. Бях много изнервена покрай децата. Но сега са големи на 13 и 11, самостоятелни момче и момиче и много ми помагат( когато няма някакъв стриим в youtube).

Общи условия

Активация на акаунт