Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Лейди, при нас също беше пълен кошмар! имаха часове по всяко време на деня, както е удобно на учителите, а не както е по програма... Което ми напомня да звънна на директорката да си поприказваме за ДО Imp

# 631
  • Пловдив
Надали някъде се е провеждало читаво обучение...сега пак ще е трагедия.
Моят снощи каза..."ами то така нища няма да науча" Close  И е прав...ще ни съсипят.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 12:40 от mystic woman

# 632
  • София
Лейди, при нас също беше пълен кошмар! имаха часове по всяко време на деня, както е удобно на учителите, а не както е по програма... Което ми напомня да звънна на директорката да си поприказваме за ДО Imp

Поне сте имали някакви часове - при нас нямаше никакви. Никакви! Само биологията вървеше. Учителката по математика се вясваше само, за да им прати линк от видеоуроците на Просвета и да им припомни, че ги дават и по телевизията, та да си ги гледат и там. И веднъж седмично им пускаше тест. А учителката по БЕЛ се появи още в началото на карантината, даде им целия материал до края на учебната година, цялото домашно до края на годината, каза, че не може да борави с техника и ще се видят накрая за класното по БЕЛ и изчезна. По едно време се появи, явно скастрена от директорката и започна да бълва нов материал и домашни - тестове, които уж да оценява, но оценките не се появиха в Школо почти до края на годината. И това в 7-ми клас. Такъв стрес преживях, че направо не ми се говори. Добре, че 3 седмици преди НВО една учителка по математика се съгласи да го поеме за частни уроци, та навакса материала и се подготви за НВО, че иначе не ми се мисли, какви щяха да се му резултатите. А подготовката по БЕЛ я поех аз. Ох, не ми се говори - добре, че мина. Но направо не им завиждам на сегашните седмокласници - гледам, че и прогимназиалния етап върви към ДО. Дано нещата да са коригирани и нещата да бъдат по-добре сега.

# 633
Стискаме зъби и това е положението😄🍸

# 634
  • София
Това, че ще съм с гимназиста вкъщи, не ме притеснява (освен нивото на ДО в новото училище), но ако пуснат и малките онлайн, ще изглеждам точно така Smiling Imp

# 635
  • Пловдив
Още от утре ли почва ДО? Няма ли от вторник...? Т.е след ваканцийката?

# 636
При нас беше на много добро ниво и много стегнато. Изключение микрофони по време на час и включване само ако някой иска да каже нещо, осигурява ха тишина и ред. Иначе, според сина ми, в клас било много шумно
Но тази година са почти изцяло в нов състав и не е ясно какво и как.
За моя син понякога проблем беше да "влезе в час", губи представа за дължината на междучасие то и така получи неизвинени от закъснения. Домашните бяха много обемни. Само физическото не мина добре, по мое мнение

# 637
  • София
Аз съм направо в депресия. ДО беше провал. Математиката изтървана, не знам, и с учител две години едвам наваксва. Аз го подготвих по БЕЛ, но какво ми струваше, аз си знам. Сега тъкмо се чувстваш чудесно в новото училище, намери си приятели, започна по желание да учи и.... Място не си намирам

# 638
  • София

Ами по-логично беше да е след ваканцията. Защото този последен ден онлайн изобщо не мисля, че някой ще го приеме на сериозно, като са ваканционно и хелоуински настроени.

# 639
  • Пловдив

Ами по-логично беше да е след ваканцията. Защото този последен ден онлайн изобщо не мисля, че някой ще го приеме на сериозно, като са ваканционно и хелоуински настроени.
именно...кво ги бърка един ден...?
п.п. Дойде съобщение от директорката в Школо - от 29-ти до 12.11. ще е ДО.

# 640
Почти 100%-та сигурна съм че няма да е само до 12.11 ... Сигурно ще са до март .
Аз съм  със седмокласник , плаче ми се - и тях ще ги спрат от вторник , почти съм сигурна.

# 641
И аз съм на 100% убедена,че ще ги спрат,ако не от вторник,то до петък със сигурност.Последствията ще са за всички,само здраве да има.

# 642
  • София
Днес по телевизията чух, че обмислят ДО и за прогимназията. Но само ми премина, като информация и не мога да гарантирам, че съм чула правилно

# 643
  • Пловдив
И тях ще спрат...та кат се е почнало...

# 644
  • Някъде в Европа...
Как сте, майки на момчета, обучаващи се ДО?
Аз не знам как е преминал първия ден, но имайки впредвид, че 5 мин преди началото на часовете, още спеше и го сритах буквално, тръгвайки за работа, поне да се логне - ми е ясно как е преминал първия ден, още повече, че е и сам вкъщи...
Прогнозите ми за връщане в клас са, че след НГ, а съвсем песимистичните - след пролетната ваканция...Вариант 2 седмици присъствено, 2 вкъщи - не ми се струват удачен вариант - тъкмо се нагласят за едното и хоп, другото....
И аз мисля, че и малките ще спрат скоро...
Съчувствам на майките на седмокласници - като помисля как беше - при положение, че беше много добре организирано ДО в старото училище и само за 3 м - не ми се връща в този период...

Общи условия

Активация на акаунт