Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 060
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Въпросът ми е към тези,които са имали същият казус с ваксината против грип ,а не съм тези,които държат да изкажат мнение по темата по принцип ,без да са запознати
С кое точно да сме запознати?
И с ваксините съм запозната, и с болестите, ако нещо от друга област ти трябва, може и да не съм.
А ти говориш за страхове към нещо, което практически не съществува

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 08:07 от Nandin

# 511
  • Sofia
Въпросът ми е към тези,които са имали същият казус с ваксината против грип ,а не съм тези,които държат да изкажат мнение по темата по принцип ,без да са запознати
Миналата година исках да сложа септември и като обясних, че ми предстои процедура ми отказаха. Питах и лекаря, който ми води инвитрото и той каза, че не е добре, защото изписват хапчета за подтискане на имунитета. Опита беше неуспешен, бях изпуснала вече срока за ваксина и просто взех респивакс Simple Smile Съвета ми е да изчакате ако ви предстои процедура Simple Smile

# 512
Миналата година исках да сложа септември и като обясних, че ми предстои процедура ми отказаха. Питах и лекаря, който ми води инвитрото и той каза, че не е добре, защото изписват хапчета за подтискане на имунитета. Опита беше неуспешен, бях изпуснала вече срока за ваксина и просто взех респивакс Simple Smile Съвета ми е да изчакате ако ви предстои процедура
 Благодаря Ви много!

# 513
Момичета,някоя от вас да се е ядосвала толкова силно, че да се е притеснявала дали всичко с бебето е добре? Избягвам да се изнервям, но ситуацията стана неувладяема и не успях да се спра на време, та много сериозно се изнервих, дали може да съм направила нещо лошо на бебко?

# 514
Едва ли.4 пъти съм имала стрес и рев, веднъж от страх да не е кухо яйце, 2ри път щяхме да се блъснем с колата, 3тия път ме изнервиха нашите за нещо, което дори не помня, но си поревах и 4тия път се порязах на един буркан и от страх,че имаше кръв (а не бе нещо хипер драматично, но ...бременна😁😁)...това беше за 9месеца.Аз също се тревожех как е бебчо, не е фатално, но и не е хубаво, аз вярвам че още в нас те изграждат себе си и темперамента си, т.е при спокойна бр-ст и бебчето е по-спокойно❤

# 515
Момичета,някоя от вас да се е ядосвала толкова силно, че да се е притеснявала дали всичко с бебето е добре? Избягвам да се изнервям, но ситуацията стана неувладяема и не успях да се спра на време, та много сериозно се изнервих, дали може да съм направила нещо лошо на бебко?

не се притеснявай, нищо лошо не си му направила, на всяка жена поне веднъж й се е случвало да се ядоса все за нещо по време на бременността. хормони, напрежение ...напълно нормално да избива от време на време.

аз имах по едно време малко по-труден клиент на работа, заради който се понапрягах, а малечко от как се е родил, е супер спокойно и благо дете.

дишай спокойно и го давай все така малко по-споко Simple Smile

# 516
В 11 г.с. съм и за първи път през живота си видях положителен тест. 40 + съм и ми се иска да събера повече мнения и опит на дами, които са бременни или вече са родили за качествено и добро проследяване на бременност - за София става въпрос. Имам желание да намеря професионален, спокоен и търпелив специалист - който има опит с проследяване на бременност на дами над 40 г.  Интерсуват ме и двете опции - проследяване - платено или по каса. Молбата ми е като посочвате специалисти - да уточните - как проследяват - само платено или по каса.

# 517
  • Sofia
В 11 г.с. съм и за първи път през живота си видях положителен тест. 40 + съм и ми се иска да събера повече мнения и опит на дами, които са бременни или вече са родили за качествено и добро проследяване на бременност - за София става въпрос. Имам желание да намеря професионален, спокоен и търпелив специалист - който има опит с проследяване на бременност на дами над 40 г.  Интерсуват ме и двете опции - проследяване - платено или по каса. Молбата ми е като посочвате специалисти - да уточните - как проследяват - само платено или по каса.
Аз съм доволна от Надежда - д-р Павлова. Платено е с различни пакети Simple Smile  Не съм търсила по каса. Аз държах болницата в която е направено инвитрото, те да продължат да си ме следят, защото цялото досие е при тях.

# 518
  • София
Искам да пусна контрол на ТСХ, но акушерката от клиниката ми каза, че докато приемам естрофем няма да ми излязат реални резултатите. Колко време след преустановяване на приема на естрофем мога да имам реален резултат на ТСХ?

# 519
Аз бих ги пуснала и сега при приема.

# 520
  • Стара Загора
Естрофем е естрадиол, който няма нищо общо с Човешки хорион гонадотропин (ЧХГ). Тази акушерка нещо се е объркала. И аз бях на Естрофем до 12-13г.с. и не влияе въобще на ЧХГ-то

# 521
Суджуче, естрофема покачва ТСХ. Нямат предвид ЧХГ в поста.

# 522
  • Стара Загора
Да, моя грешка, извинявам се за което, не съм прочела правилно. Днес за втори път се бъркам - бебока явно смуче мозъчни клетки Simple Smile

# 523
Здравейте!
Знаете дали е вярно, че след ин витро се ражда винаги със секцио????

# 524

Общи условия

Активация на акаунт