Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 005
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета , в 25г.с +5 дни . Днес се събух с настинка 🥴🤦🏼♀. Пия  чай от мед и лимон , и се чудя какво др мога да приемам . Имам леки болки в гърлото и хрема само това .
А от преди малко някак си си усещам корема доста твърд 🤷🏼♀ нищо не ме боли , бебоците си мърдат усещам ги , но нз какво може да е това и дали е ОК.
? ❤🍀

# 661
Пипи, възможно е да са от онези подготвителни фалшиви контракции, забравих как се наричаха. Те не са опасни, но сподели с доктора, за да потвърди.

# 662
Пипи, възможно е да са от онези подготвителни фалшиви контракции, забравих как се наричаха. Те не са опасни, но сподели с доктора, за да потвърди.
Ами аз споделих , веднъж защото преди две седмици пак така стана , и нищо не ми казаха .... ако съм нямала болки било ОК , но нито ми казаха да пия нещо нито нищо . Направо ме отчайват тук понякога акушерките 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 663
Здравейте, момичета, надявам се да приемате нови попълнения Simple Smile
Бременна съм в 8 г.с. + 4 дни - близнаци, след Ин Витро, 5 дневни бластоцисти. И двете се развиват добре - по около 2,5 см са, отговарят на 9 +1 и си имат пулс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нооо, при мен положението е за психиатър, непрекъснато се вслушвам в себе си и чакам да ме заболи нещо.
Лошото е, че от самото начало, та до този момент си имам някакви болки в корема (ниско долу) + придърпвания. Не е драматично положението, но е достатъчно, за да се психирам Н Е П Р Е К Ъ С Н А Т О... Но Шпа го пия като бонбонки Тик Так, с минимален ефект. Иначе съм на ударни дози утрогестан + естрофем + клексан + фолиева... Както беше написала една девойка в някоя от темите тук - децата ще се родят с висше по химия.
На всичкото отгоре, на няколко пъти имам едно такова странно, слузесто течение с кафеникаво/червеникави жилки (не бих го нарекла кървене, нито зацапване някакво), но това не ми попречи посред нощите да тичам в спешното на Токуда...
И така, нуждата да споделя надделя! Надявам се да е наред всичко, стискам палци и на вас Simple Smile

# 664
  • Sofia
Ами аз споделих , веднъж защото преди две седмици пак така стана , и нищо не ми казаха .... ако съм нямала болки било ОК , но нито ми казаха да пия нещо нито нищо . Направо ме отчайват тук понякога акушерките 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀
Еее pipi, ти направо си чудесна, ако чак сега те започвят подготвителните 😁 Аз съм така от 5-тия месец.. Не ме боли, но иа случаи, при които ако съм навън не мога да продължа да ходя... Само магнезия ми увеличиха.  А и тези двамата като дапочнят да се подмятат и става още по-зле. Пий чай с лимон и си вземи някакви таблетки за смучене-хомеопатични. Тук изписват Биозин мама, да засили имунитета, там не знам дали го имате обаче...

# 665
Alstroemeria 🤗🙈🙈.
Много ми е странно толкова е твърд в момента ,че се плаша 🥴. Легнала съм и почивам , днес излизах за малко и нз дали не е от това .
Тук даже на своя глава пия магнезии на сашвта имам един от Бг , но по 1 на ден взимам , нз дали мога повече да пия :/ а и няма кой да питам . Акушврката веднъж я питах за магнезий и тя каза, че на вън изписвали какво ли не тук НВ правели така 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀.
Няма бионзин мама Sad

Val_iliev честито и от мен , пожелавам ти безпроблемна до края ! 🍀❤🍀❤🍀
Гледай да се разнообразяваш с нещо , че да не психясваш ! ❤🍀

# 666
Скрит текст:
Здравейте, момичета, надявам се да приемате нови попълнения Simple Smile
Бременна съм в 8 г.с. + 4 дни - близнаци, след Ин Витро, 5 дневни бластоцисти. И двете се развиват добре - по около 2,5 см са, отговарят на 9 +1 и си имат пулс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нооо, при мен положението е за психиатър, непрекъснато се вслушвам в себе си и чакам да ме заболи нещо.
Лошото е, че от самото начало, та до този момент си имам някакви болки в корема (ниско долу) + придърпвания. Не е драматично положението, но е достатъчно, за да се психирам Н Е П Р Е К Ъ С Н А Т О... Но Шпа го пия като бонбонки Тик Так, с минимален ефект. Иначе съм на ударни дози утрогестан + естрофем + клексан + фолиева... Както беше написала една девойка в някоя от темите тук - децата ще се родят с висше по химия.
На всичкото отгоре, на няколко пъти имам едно такова странно, слузесто течение с кафеникаво/червеникави жилки (не бих го нарекла кървене, нито зацапване някакво), но това не ми попречи посред нощите да тичам в спешното на Токуда...
И така, нуждата да споделя надделя! Надявам се да е наред всичко, стискам палци и на вас Simple Smile
Честито! Пожелавам ти да се чувстваш все така добре, защото мен като ме почна в 8гс та до 19-та не знаех къде съм..... Две седмици от най-критичните майка ми дойде да ме гледа, че беше страшно...Пасле се оказа, че трябвяло да постъпя в болница ама всеки като ми казва "то е така с близнаци" така и не отидох... Радвай се, че нищо ти няма! 😁
Оххх, то проблемът е че след толкова време чакане и драми, сега треперя непрекъснато, що ме боли, що не ме боли... Не знам дали ви се е случвало, но в тоалетната съм като изследовател, само лупа не нося, за да си гледам ежедневната превръзка... Срам ме е вече да звъня на лекарката ми, сигурно ще се откаже от мен скоро Grinning
Какво ти беше на теб? Всичко е наред сега, нали? Blush
Innocent
Скрит текст:
Alstroemeria 🤗🙈🙈.
Много ми е странно толкова е твърд в момента ,че се плаша 🥴. Легнала съм и почивам , днес излизах за малко и нз дали не е от това .
Тук даже на своя глава пия магнезии на сашвта имам един от Бг , но по 1 на ден взимам , нз дали мога повече да пия :/ а и няма кой да питам . Акушврката веднъж я питах за магнезий и тя каза, че на вън изписвали какво ли не тук НВ правели така 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀.
Няма бионзин мама Sad

Val_iliev честито и от мен , пожелавам ти безпроблемна до края ! 🍀❤🍀❤🍀
Гледай да се разнообразяваш с нещо , че да не психясваш ! ❤🍀
Много благодаря, Пипи Simple Smile Чак безпроблемна не е, ама поне да не е сериозно проблемна Innocent А психяването си е на лице, но ще го преживея, де Simple Smile Стискам много силно палци и на теб, а това с твърдия корем ми звучи като тези контракции Бракстън Хикс - http://purvite7.bg/brakstn-hiks-kontraktsii/
Аз бих се обадила или отишла в някой спешен кабинет за мое спокойствие, нищо че ще ми се смеят Simple Smile
Упех Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:19 от AnMary

# 667
Val това е , че аз не живея в Бг , а в Англия политиката им е съвсем различна за тези неща и направо така ме дразнят понякога 🙈😅😢.
Ти не се притеснявай , може да е от утрогестана , и хич не го мисли че звъниш и питаш напълно нормално е , и аз бих направила така ако си бях в Бг и имах твойте притеснвния .
Но запомни ,че спокойствието е най важното нещо ,те усещат всичко знам как се чувстваш повечето от нас сме минали през същото и притесненията не спират , тепърва започват 😅 !Аз колкото и да съм спокойна преди всеки скан съм толкова нарръпнала дали ще са ОК като ги видим ,че не е истина 😅 🍀❤🤗🤗

# 668
Val това е , че аз не живея в Бг , а в Англия политиката им е съвсем различна за тези неща и направо така ме дразнят понякога 🙈😅😢.
Ти не се притеснявай , може да е от утрогестана , и хич не го мисли че звъниш и питаш напълно нормално е , и аз бих направила така ако си бях в Бг и имах твойте притеснвния .
Но запомни ,че спокойствието е най важното нещо ,те усещат всичко знам как се чувстваш повечето от нас сме минали през същото и притесненията не спират , тепърва започват 😅 !Аз колкото и да съм спокойна преди всеки скан съм толкова нарръпнала дали ще са ОК като ги видим ,че не е истина 😅 🍀❤🤗🤗

Ясно, това с чужбината си е трудно преживяване, особено в такъв момент. Ами, освен да ти изпратя мноооого положителна енергия, друго не знам, какво да направя :🥰 В крайна сметка, важен е крайният резултат, а той си заслужава всичко 🤱💗🧸

# 669
Пипи , на моята дружка й бяха изписали магнезий на сашета по 300мг след 16 седмица.

# 670
Val благодаря , късмет и на теб миличка !

Ирен тук в Англия ли ? Аз в момента пия Diasporal саше пише ,че е 295.7мг . По 1 на ден . Ама не смея сама да си увеличавам дозата и без това сама си го поръчах това 😅.
Чудя се дали да не пия едно сега , днес още не съм приемала и д а видя дали ще ми се успокой корема 🥴

# 671

Ирен тук в Англия ли ? Аз в момента пия Diasporal саше пише ,че е 295.7мг . По 1 на ден . Ама не смея сама да си увеличавам дозата и без това сама си го поръчах това 😅.
Чудя се дали да не пия едно сега , днес още не съм приемала и д а видя дали ще ми се успокой корема 🥴
Точно това пиеше и тя по едно на ден .

# 672
Вал,добре дошла!Недей така!Не мисли лоши неща, бебчетата се износват, не чети просто проблемни неща, има и проблеми,но има и торкова много чудесни бременности!Опитай се,с повече воля!Такива изследователски неща не съм правила,да, притеснявах се и аз,но влагах много воля да се радвам и да не мисля лоши неща...Желая ти лека бр.и здрави бебчета!А тук винаги може да споделиш🥰

# 673
  • Sofia

Аз започнах с Диаспорал 400мг-веднъж на ден, сега ми го качиха на 3пъти на ден. Нищо няма да ти стане ако увеличиш дозата, само където след увеличението не мога да изляза от wc 😁

# 674
Вал,добре дошла!Недей така!Не мисли лоши неща, бебчетата се износват, не чети просто проблемни неща, има и проблеми,но има и торкова много чудесни бременности!Опитай се,с повече воля!Такива изследователски неща не съм правила,да, притеснявах се и аз,но влагах много воля да се радвам и да не мисля лоши неща...Желая ти лека бр.и здрави бебчета!А тук винаги може да споделиш🥰

Мнооого Благодаряяя, определено имам нужда да споделя с момичета, които минават през същото ❤ Всеки път си казвам, че няма да се филмирам, ама на, правя го. Най-смешното е, че никога не съм била хипохондрик, но явно за всичко си идва времето 👀Като свърши всичко благополучно ще се смеем на лудостите си 😂 Още веднъж благодаря за подкрепата и милите думи, оценявам, наистина ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт