Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 056
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здтавейте. Миналибса 25 дена от деня на трансфера и съм с положителен тест за бременност. Утре съм на първият си преглед. От два дена взе да ми се гади, а тази сутрин повърнах. Има ли лек за това гадене и повръщане?

# 556
# 557
Аз ползвах таблетки Емил за смучене по препоръка на лекаря ми. Облекчаваха гаденето за известно време, но аз почти не съм повръщала.

# 558
Здравейте, как стоят нещата с болничните, в петък съм на преглед за плодно сакче, знам че до тоновете не могат да дават гинеколозите болнични

# 559
Maria Ivanova_2000, пробвайте напитката Powerade - синята. Прочетох за нея в интернет и само тя ме спасяваше.

# 560
  • Sofia
Здтавейте. Миналибса 25 дена от деня на трансфера и съм с положителен тест за бременност. Утре съм на първият си преглед. От два дена взе да ми се гади, а тази сутрин повърнах. Има ли лек за това гадене и повръщане?
На мен никаква хомеопатия не ми помогнари бях мноого зле. В 13гс ми изписаха Деган и с него се оправиха нещата. Иначе по едно време се бях обезводнила, много отслабнала и направо се бях предала....Всичко отшумя в 17гс....

# 561
Здравейте, момичета. Хайде и аз да пиша в тема за бременни най-накрая 🌞.
Искам да ви питам дали това, което усещам е нормално. Вчера бях на преглед 6с3д, сакче ок, видяхме сърчицето, че тупти. Като лекарката извади накрайника на апарата, забелязах, че има кръв, не много, но определено се виждаше. Тя каза да не се притеснявам. Но като се прибрах, вече имаше и на тоалетната хартия, не супер много и алена. После вечв премина в ръждиво зацапване.
Притеснено ми е, макар по телефона да ме увериха, че е нормално и че само ако не спира да тече, да ида утре на преглед.
Вие какво мислите?
И втория ми въпрос: от вчера усещам тежест в матката, сякаш ей сега ще ми дойде, това нормално ли е? Това ли е онова усещане, когато се разпъва матката?
Следващ преглед чак на 14.10. Ма, как ще издържа дотогава, много трудно...
Благодаря ви предварително!

# 562
Честито, Dessi1977! Желая ти успешна и безпроблемна бременност! Аз лично бих отишла на второ мнение при друг лекар. Пиеш ли някакви лекарства? Защото ако например приемаш аспирин протект би трябвало да го спреш веднага при това зацапване. При мен е нямало досега такъв проблем - но съм питала 2ма лекари. Единият ми каза, ако се случи да спра веднага с аспирин протекта и да пия витамин К1 по15 капки на ден, докато не спре зацапването. След което да продължа с аспирин протекта. Другият - 3 пъти по 1 таблетка дуфастон и при болки ношпа 3х2. За болките -  и аз имам от време на време, почетох доста и навсякъде пише, че е нормално да ни боли, освен ако не е непоносимо.  Успех!

# 563
Благодаря, fia37! Второ мнение много трудно в Германия 🙄. Казват ти да си спокойна и те изпращат вкъщи даже без болничен. А час за спешно ти дават, ако вече не спира да кърви от няколко дена. Спрях аспирина, това аз го знам отпреди, добре че са форумите. Иначе дуфастон пия 3х1, ношпа пих вчера, но днес вече не, защото болката не е силна, просто... се усеща. Към хапчетата имам и Прегнил от 100 и зарзио. Терапията ми е от Надежда и др. Цветков и си я продължавам, запасила съм се с инжекции. И утрогестан, разбира се, къде без него. Аз си мисля, че може от прегледа да е раздразнила нещо шийката и оттам да е прокървило. Благодаря за успокоението, че поне усещането в матката е в границите на 'нормалното'.

# 564
Dessi1977 , тогава съвсем спокойно можеш 3 дена да пиеш К1 - все пак е витамин. Ако имаш връзка с лекар от Надежда - не пречи да го притесниш Simple Smile Стискам палци!

# 565
Специално този витамин не бих пила ей така.

# 566
Здравейте момичета😁Да се отчета вчера бях на ФМ.Всичко с бебчо изглежда добре за сега.Успокоих се(надявам се поне до следващият преглед 😂😂не по-рано)Малчо ни беше обърнал гръб док. успя да си го огледа хубаво но нямаше смисъл да го снима:(. Иначе върви доста напред с 10-12 дни таткото е 1,96м явно се е метнал на него.Това е за сега.🍀🍀🍀🍀 на всички на които им предстоят прегледи, ФМ и тн.🤞🤞😘

# 567
  • Стара Загора
И аз минах втора ФМ (19г.с.) момиченце е този път потвърдено от 2-ма лекари. Като размери е абсолютно отговаряща за седмицата си, за разлика от баткото, който все беше 2 седмици напред - живи и здрави да са само и да се родят по към термин дали 3 или 4кг все ще стане човек Simple Smile

# 568
Чудесни новини ❤навяват ми такива готини спомени,летях от щастие след като я бях видяла как си расте в коремчето❤

# 569
Еее браво момичета, страхотни новини 🙏❤️ Тайничко ви завиждам, моята ФМ предстои другия петък на 02.10. Място не мога да си намеря, вече 2 седмици минаха от последния преглед и като не усещам нищо в мен постоянно мисля дали всичко е наред. Както съм ви споделяла нямам абсолютно никакви симптоми и само ехографа ми показва, че в мен има живот. Дано всичко да е наред с бебсън 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт