Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 029
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Пипи, за гъбичките не мога да те посъветвам, но аз взимах Бианацид за киселините. Също така хапвах кисело мляко преди лягане.

# 586
Не живея в Бг и няма как да си избера сама какво да си взема . Аз пия прясно мляко нон стоп за тези киселини и ми облекчава за момента . Такцит и Гавискон не ми действат вече , а и след като ги взема после ми се повръща , та просто се чудех това дето са ми изписали колко е безвредно за бебчетата .
Лошото е ,че понякога и от водата ми излизат киселини 🥴

# 587
  • Пловдив
Не живея в Бг и няма как да си избера сама какво да си взема . Аз пия прясно мляко нон стоп за тези киселини и ми облекчава за момента . Такцит и Гавискон не ми действат вече , а и след като ги взема после ми се повръща , та просто се чудех това дето са ми изписали колко е безвредно за бебчетата .
Пробвайте със маринатата от  консервирани кисели краставички в буркан.

# 588
Здравейте, и на мен започна да ми се гади.. споделете как се справяте

# 589
За гаденето на мен ми помагаха газирана вода с лимон , зелени ябълки и солети.

# 590
Омепразола се изписва на бременни! Пий си го редовно и няма да имаш проблеми с киселините.
И само не мога да разбера едно, лекар ти предписва лекарства и ти не му вярваш и питаш форума...

# 591
За съжаление след 10г живот е Англия имам причина да се съм ям именно в лекарите . Много са неедекватни особенно GPтата или поне аз имам само кофти опит с тях .
Мерси все пак за отговора !

# 592
Пипи, няма какво да се извиняваш. Те самите доктори спорят помежду си и се съмняват в диагнозите, поставени от техни колеги, та ние ли да не се интересуваме, когато решаваме въпроси, свързани с нашето здраве. Simple Smile

# 593
  • София
pipi8, тези таблетки ми спасиха от киселините по време на бременността. В Германия се продават без рецепта в аптеките, би трябвало и в Англия да е така, може да провериш. Специално съм чела сайта на производителя дали са позволени за бременни и там изрично пише, че са специално създадени за бременни. Аз лично ги препоръчвам с 2 ръце. Те са дъвчащи таблетки и имат резултат веднага след приемането.

https://www.amazon.com/Rennie-3233848-Peppermint-72-Tablets/dp/B001DZXFNK

# 594
pipi8, тези таблетки ми спасиха от киселините по време на бременността. В Германия се продават без рецепта в аптеките, би трябвало и в Англия да е така, може да провериш. Специално съм чела сайта на производителя дали са позволени за бременни и там изрично пише, че са специално създадени за бременни. Аз лично ги препоръчвам с 2 ръце. Те са дъвчащи таблетки и имат резултат веднага след приемането.

Loewin имам ги в къщи и от тях взимам 🙈
Благодаря ❤🍀

# 595
  • София

Loewin имам ги в къщи и от тях взимам 🙈
Благодаря ❤🍀
Тогава стискам палци да ти преминат по-бързо 😀

# 596
Аууу видях го, видях го вчера как маха с краченца и ръчички, беше неописуемо, Такъв товар ми падна от плещите с тази първа ФМ, макар да знам колко много път имаме още да извървим. 80% ще е младеж, вълнението е голямо ❤️

# 597
Супер много се радвам,това са невероятни трепети,браво🤗❤🍀

# 598
Chuhaleesi ех ,че вълнуващо ❤🍀❤🍀❤🍀🤗🤗🤗🤗 и аз съм така всеки път след скан .
Момичета гъбичките не ми минават или поне нз колко време трябва да мине от поставянето на този клотримазол  500мг  за да има ефект 🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀. Мисля утре да звъня на GPто пак :/

# 599
Здравейте момичета, присъединявам се към темата 😉 бременна съм с близнаци в 19 г.с. след ИКСИ ❤

Общи условия

Активация на акаунт