Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • Публикувана: 12 юни 2020, 22:03 ч.
 • Последно мнение: 30 юли 2020, 23:41 ч.

Мъжът ми си промени отношенията към мен

 • 8 270
 • 151
 •   1
Отговори
 • Мнения: X
Здравейте мами, имам проблем и се надявам от сърце да можете да ми дадете мнение или съвет.
Когато се запознахме с ММ аз работех, той заяви след време че иска да спирам да работя и да се отдам на дома и семейството защото той получавал много добра заплата и нямало смисъл да работя според него. Няма какво да си крия душата, харесва ми да съм домакиня, да гледам децата и всичко общо с дома, така че го послушах и напуснах работа.
Всичко беше наред известно време, обаче от скоро ми заяви че иска пак да работя. Няма проблем за мен, аз лесно ще се захвана пак на работа, обаче искам  ващо мнение относно това, защо първо иска да спирам да работя а след това си променя мнението и иска пак да работя, изобщо незнам какво става. Наще отношения са добри, не се караме, винансово сме добре, обаче много се чудя защо така си промени мнението изведнъж. Него не съм го попитала защото ми е неудобно да му реча ''ама защо, ама така'' неискам да си помисли че се оправдавам за да не работя или че му натяквам нещо. Не мисля че ми изневерява, имам му пълно доверие.
Е така, вие какво мислите по въпроса относно променливото му мнение? Преживяли ли сте подобна ситуация?

# 1
 • Мнения: 2 482
Ама ти собственост на този мъж ли си, че да ти казва какво да правиш и ти без право на мнение да се съгласяваш??

Не ми се е случвало, защото искам да разчитам на себе си. Не искам да питам някого мога ли да си купя парфюм, да отида на фризьор, да си купя скъпа чанта, да вечерям с приятелка.

На теб какъв ти е проблема? Харесва ти да не работиш и сега не ти се почва работа и не знаеш как да му го кажеш?

# 2
 • Мнения: 2 275
Не ми се е случвало, защото не съм кукла на конци да правя каквото ми нареди мъжът ми. Дори не мога да си го представя. Вие не си ли говорите, не обсъждате ли, това са важни неща, засягаща семейство? Правилно ли разбирам, че не ти се работи, но не смееш да споделиш с мъжа ти?

# 3
 • Мнения: X
Изобщо няма нищо общо с това че неискам или не ми харесва да работя, става на въпрос че той ме е убеждавал от началото на нашата връзка че неискал да работя, поради причините дето споменах в началото (дом, деца, финансова стабилност) и дълго време е бил на това мнение, обаче отскоро драстично си промени мнението и това ме шокира, защото как може според мен дълги години да говори едно и също и да ме убеждава и след това да си промени от нищо мнението. А отностно това да му искам пари, не, не му искам за всяко нещо което ми потрябва, ми аз сама си изтеглям от картата пари, за храна, сметки и всичко необходимо

# 4
 • Мнения: 2 482
Образно казано е да си искаш пари.
Мисълта ми е, че лично а с чужди пари няма да си купя чанта за 200 лева, защото ми е неудобно, с за 20. Но с моите си пари и 200 може да не са ми достатъчни.
Явно във вашето семейство не се споделя, не се коментира ситуацията.. Ако толкова се чудиш просто го питай защо си е променил мнението. Може пък да няма толкова финанси човека, че да поддържа сам дом и семейство.

# 5
 • Мнения: 1 126
А защо е проблем да попиташ директно каква му е идеята?

# 6
 • Мнения: 440
Според ме трябва да го попиташ, него, директно!

Nova, писали сме едновременно същото Simple Smile

# 7
 • Мнения: 8 758
Растат разходи ,деца ,променят се ситуации, какво толкоав чудно, то сама е трябвало да поискаш.

# 8
 • Мнения: 2 661
Ти на коя планета живееш? Не виждаш ли какво става? Задава се световна криза, много хора остават без работа, други не знаят каква работа ще имат утре.
Уплашил се е мъжът ти.

# 9
 • Мнения: X
Исках първо да ви попитам вас за ващо мнение защото ако му задам аз въпроса, той вечно разбира погрешно и си замълчава, неискам да си мисли че неискам да работя, защото повтарям, НЕ е това причината поради която искам съвет, за мен няма проблем да работя, но ето че има хора че така са разбрали, чудно ми е защо си е променил така мнението изведнъж

# 10
 • Варна
 • Мнения: 23 296
Възможно е да има някакви промени в работата му. Може да има промени в доходите му или да очаква такива в скоро време. Особено и с усложняващата се обстановка, човек трябва да си има едно на ум. Ако твоята работа е такава, че можеш да започнеш веднага, не е лошо това да стане, защото нищо хубаво не ни чака. Така доходите ви ще са сравнително стабилни и няма да разчитате само на единия да печели. Недей се чуди ами започвай. С течение на времето може и да ти се изясни защо той е пожелал така, а може и сам да си каже.

# 11
 • Мнения: 1 126
Е как да знаем ние като нито него, нито теб познаваме. Ако не искаш директно, питай заобиколно, щом ти се играят игрички. Не си е работа за мен да не може да проведеш разговор с най-близкия ти човек. То и въпросът да беше специален... Може децата ви вече да не са малки и да нямат нужда от обгрижване, може да е решил да купите нещо и иска по-бързо да съберете пари, може да е започнал или да се страхува, че ще печели по-малко, може да има нещо впредвид и да те подготвя. Може откакто си вкъщи да си се занемарила. Варианти много.

# 12
 • Мнения: 3 375
Значи, той не ти е казал защо иска да почнеш пак работа, ти не смееш да го попиташ... Страхотно семейство сте. Трябва да седнете и да ги обсъдите тези неща. Дали да почваш работа ти е последния проблем у дома.

# 13
 • Мнения: 2 995
С тази оскъдна информация какъв отговор да дадем.
На каква възраст сте, деца имате ли, те на каква възраст са, ако имате.
Може заради осигуровките да е - да имаш за пенсия и здраве, може заради децата - ако нямате все още да се осигуряваш, за да имаш майчинство, ако имате - да са пораснали и да иска да ги учи на самостоятелност.
Може да мисли, че като си останала в къщи вече си с ограничен кръгозор и неадаптивна и за това да иска малко да има разнообразие. Може да иска свободен терен в къщи, може.....................

# 14
 • Мнения: 133
Изглежда имаш някакъв страх от мъжа ти. Един прост разговор не смееш да проведеш...

Общи условия

Активация на акаунт