Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 136
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета снимките са страхотни! Всички сте много готини! Блазе ви (благородно Wink) явно сте си изкарали супер. Аз толкова много исках да дойда, но гостите ми си тръгнаха късно и в крайна сметка си бяхме в София чак в 21 часа. Ох на мен все са ми проблемни съботите и неделите. Не може ли следващата среща да е в делничен ден пак в някоя бирарийка? Аз знам една с хубава градина - намира се на ул.Оборище в читалище "Алеко Константинов" с/у испанската гимназия. Наблизо минава много и най-разнообразен транспорт. Хайде помислете си върху това... Ако има съгласни аз мога да резервирам, когато кажете - хайде сега, ако искате починете си малко от тази среща пък ще чакам знак!
Карил - ЧРД  newsm67 бъди жива, здрава и много щастлива!
На всички останали мами - желая ви една прохладна седмица  newsm51

# 121
   То и аз вчера като се видяхме незнаех! Снощи към 22:30 ми се обади една жена от списание " 9 месеца" , за да участвам! Трябваше да спасявам положението, щото другата поканена мама неможела да дойде от Варна! Реших се буквално за 10 мин! Ставаше въпрос за конкурса, как сме казали, как са реагирали мъжете и това беше общо взето, а азнали закъснях, направо от входа ми сложиха микрофона и седнах в студиото!
   Ей, преди малко видях какво пише на тикера на София: " Вече имам повече мозъчни клетки от Парис и Ники Хилтън взети заедно!"  Joy! Много готино, не бях си го прочела на моя тикер  Peace!

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 13:24 от benighted

# 122
Колко много хубави коремчета на куп /на снимките/  Hug  !!!
Момичета от събота си имам колан за бременни - един такъв лепкащ се. Можех да мина и без него, но с него е страхотно - наистина намалява напрежението и тежестта. Взех си го от Премаман. Преди това гледахме същия в един магазин за бременни на Графа под колоните  /струваше 63 лв/, а  в Премаман беше 47 лв - същия на Чико. Огромна разлика ми се стори на мен Wink
Как се радвам че времето навън се разхлади малко! По-топло лято май не съм имала  Whistling .
Цвети на мен при красиявия син щъркел може да ми напишеш Света София /за сега   съм се насочила към д-р Маленов, ако ще слагаме и докторите/
Да ви кажа с нетърпение чакам да дойде време да изляза майчинство - тогава и аз ще се включа в груповите посещения на лекциите  Crazy .
Рени ти си нашата гордост   Party .
Момичете какво мислите за хомеопатията? В събота се видяхме с един приятел на мъжа ми /който е хомеопат/, разказа много страшни неща които се случвали на деца след ваксинациите...
Карил честит рожден ден   bouquet !!! Много, много, много щастие и здраве!

# 123
  Привет и от мен,мили момичета HugАз вече се завърнах от морето-беше супер,на бебка много добре й понесе-особено във водата Wink,както ви писа Вени,и на концерт ходих-пълна програма Grinning
  Благородно завиждам на софийските мами за срещите Wink-много сте хубави всички  bouquet
   Тази седмица трябва да отида отново на консултация/освен за редовните плегледи,и да видя докъде е стигнало лечението на гъбичките-много неприятно Confused,но доктора ме успокои,че при много бременни се наблюдават и че нямало опасност за бебето/.
   Пускам и нови снимки в албума-да не ме забравяте Wink
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KARIL!!!!Много,много щастие,здраве,късмет,всичко най-хубаво й пожелавам Hug

# 124
Здравейте и от мен и хубава седмица,
Снимките от срещата са страхотни, надявам се сл. път да се включа и аз.
Карил, честит рожден ден! Най-хубави пожелания и здраво бебче през ноември!

# 125
  • София
Здравейте и от мен. Аз изчезнах за 2-3 седмици и май сте ме забравили... Нищо, сега пак се включвам  Wink

Първо искам да честитя рождения ден на Карил и да й пожелая една много щастлива година!  Да си много здрава и много обичана от важните да теб хора!   bouquet

Аз бях в болница докато не съм се писала, защото прокървих. Първо много се уплаших, но се оказа, че не е чак толкова страшно- най-вероятно причината е бързото порастване на бебетата и са се спукали някакви кръвоносни съдчета.  Обаче за сега лекарите ми забраниха да ставам от леглото - така че съвсем се сраствам с него... и не мога да излизам. Еххх... а вие сте имали супер срещичка. Ще наваксвам като се родят бебетата.

При последния преглед всичко беше наред и ме изписаха. Цвети, може да ме оцветиш в розово- казаха, че чакам две девойки  Grinning . Едната тежи 1300, а другата 1700 гр.

Това заглавие на темичката е хубаво, но аз се надявам да сме трима, а не двама - Цвети, дали може да сложиш нещо такова в скоби, за да включва и нас?

Поздрави

# 126
ето ме пак на линия,
как само ви се радвам на хубавата сре6ти4ка....и какви хубави снимки само,бражо,страхотни сте.Жалко само 4е азнемога да дойда при вас  Cry
Ина4е да се похваля.В петък видяхме бебката,4е от 11.06 не я бяхме виждали.Много е порастнала,тежи около 1 кг ве4е и многоооо рита.Доки ни каза смело да купуваме розови парцалки,понеже е 100% мацка  hahaha на вси4кото отгоре се е настанила с главата надолу ве4е  Laughing
Та зарадвани от факта 4е бебка е добре в събота купихме креват4е....много е сладко.Сега здраво сме се заели да подготвяме стята.Избрах и лампион (форма на слънце и от него едни пеперудки висят).харесахме и килим (с ме4о Пух),и картини харесах....абе с една дума има о6те доста за купуване,ама постепенно се организираме.

Исках да ви питам някоя от вас по4на ли да пие желязо?казаха ми 4е го изписвали в 7_8 месец,ама моя доки ни6то не спомена,та се 4удя и аз  newsm78

цунки от мен,отивам да помагам,4е свекъра и мъжо здраво  боядисват ли боядисват
  Joy

# 127
Ей, ама тоя форум много се маймунясва днес. След дълги опити успях да си кача снимката в албумчето, обаче целият ми постинг се изтри  #Cussing out Правя нов опит...

Първо - Честит рожден ден на Карил! Бъди все така жизнерадостна, много щастлива и обичана!

Есма, как ще те забравим - нали си нашата близнашка мама  Hug Добре, че всичко при теб е приключило добре и честити ти девойки!

Benighted, трябваше да пуснеш снощи един постинг да те гледаме - ти си нашата гордост!

Бимба, аз желязо пия вече месеци наред, но защото ми е нисък хемоглобина. Може би при теб всичко е наред и затова не са ти изписали.

При нас заваля страхотен дъжд и времето е страхотно след тези жеги!

# 128
Bimba, желязото се пие, ако имаш показатели, че такова ти липсва.
Не е задължително с 2 думи.
Аз съм от месец и 1/2 на Малтофер точно заради липсата на желязо - т.е. нисък хемоглобин.
Та, първо да ти видят хемоглобина и после ще ти кажат какво и защо...

# 129
  • София
Мацки, които сте на лекцията за контракциите разкажете нещо повече, защото аз именно заради тях днес не дойдох и реших да си полежа вкъщи.
А утре кои ще сме на лекцията на "9 месеца", защото ако сме повече да се разберем и да запазим примерно сепаре. newsm78

# 130
Здравейте мацки!
Писах преди два часа.. и изпадна постинга в днешния нередовен фокрум, дано сега имам по-голям успех... И така по ред на номерата
Karil, Мария - честит рожден ден, с пожелания за здраве, щастие, любов и спокойно бебче наесен. Много, много целувки, много порадъци и щур купон довечера!
Esma, как ще те забравим, ти си ни специална двойна мама Simple Smile Радвам се, че вече всички е наред и престоя в болницата е приключил. Честито за моми - мамина отмяна.
Софиянки - събиранията ви са страхотни, изглеждате много щастливи на снимките, и благородно ви завиждам Simple Smile. Продължавайте с раздумките !
Ние бяхме вчера на сватба, и доволно потанцувахме с бебо (той беше много кротък). Днес докато седя и работя бебо танцува (и сякаш си връща за вчера).
В събота със същите приятели сме на следваща сватба - пак съм на дансинга Wink Той и доки е сред гостите - та ще имам лекарски контрол, ако прекаля. След днешния дъжд много бодро дойдох на работа... супер е когато градусите паднат с 5-10 Simple Smile) Успешна седмица.

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 18:27 от Вени

# 131
esma, как ще сме те забравили!! Извинявай, че не съм се съобразила в заглавието на темата- веднага оправям грешката- не е нарочно! Пожелавам ти две прекрасни ноемврийки- скорпионки!!! Ама те са доста напред- за тях не важат тия работи, че близнаците вървят по- малки от едноплодните бременности- БРАВО!! и на теб - добре ги гледаш значи

# 132
Здравейте, ноемврийки. Много сте се забавлявали на тази среща и за малко сме се раминали,з-то аз си транах от това 4удно място в 3 часа, ама като съм толкова разсеяна и си мислех, че срещата е в друг ден  ooooh! "Шейновските мами", има ли организация за среща тази седмица и дали някой не е на консултация, защото аз ще съм там и в четвъртък и в петък сутрин. Че и аз да се запозня с някоя мама, после да си ходим на гости по стаите  Laughing
Желая на всички една прохладна, успешна и изпълнена с ритничета седмица!

# 133
Карил,Честит Рожден Ден! Бъди здрава,щастлива и все така лъчезарна!Нека тази чаровна усмивка никога не слиза от лицето ти! newsm59

Есма,честито! Толкова се радвам за теб - ще си имаш не една,а две нежни принцеси!

Benighted,жалко,че не писа да те гледаме - сигурна съм,че си се справила,аз щях да си глътна езика newsm09

Добре дошли на всички нови мами! Леко бременеене! preggo

# 134
   Esma, как можа дори да си го помислиш  newsm78? Вчера на срещата с Iviche си говорихме точно за теб, че не си се вясвала скоро във форума, а пък близначетата трудно се удържат до 9 месец...! Поне такива са моите наблюдения  newsm78! Честито за девойките и дано постоят в коремчето поне до началото на 9 месец и да не създават повече грижи! Ти наистина не ставай от леглото, че на моята колежка и се спука тазовата кост от тежестта на нейните момчета и 2 месеца плътно беше на легло! Роди 2 дни преди да влезе в 9 месец, доста едри за близначета деца! Стискам палци да нямаш повече поводи за влизане в болницата!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт