Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 133
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ох, момичета- благодаря на всички за подкрепата! Наистина ме докоснахте. Цвети, мерси и на теб за бързата реакция и за промяната на заглавието на темичката  Grinning

Наистина се уплаших, че ще се родят рано-рано. Но за сега задържахме положението.  Надявам се да устискаме поне още месец.

Benighted, жалко наистина, че не знаех- и без това се чудя какво да правя по цял ден. Щеше да ми е приятно да те гледам.  Simple Smile

А за статистиката- моята лекарка ми препоръча да раждам в МД, ако тръгнат преди 34-та седмица. Ако си изчакат времето, ще съм в Св. София.

Целувки и най-добри пожелания на всички- липсвахте ми докато пазех леглото в патологията на Св. София.  Hug

РS Днес сайта наистина непрекъснато прави номера... преди малко писах и изчезна- дано сега да е успешно.

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 18:18 от esma

# 136
Мамииииии първо да се извиня  smihesorry ,че не съм качила никакви снимки,но днес заради бурята нямах НЕТ доиде чак сега и ми зарежда доста бавно,но както видях и се успокоих,вече има снимки от нашето бираджийско парти, а моите не са по различни,но благодаря на таткото на Дари М за това ,че ни снима HugА колкото до срещата лелелеее #Crazyушашавихме клиентите на заведението,Иви браво и на теб за хубавото предложение,макар,че беше доста далечко ,което ме подсеща да благодаря на МЕРИЛИН travelБЕЗ КОЯТО ЕДВА ЛИ щЯХ ДА ДОИДА
 КАРИЛ-мноооого дълги години купони и мнооооого хоколад и бомбони Tada
ЕСМА хубави са ти новинките пожелавам ти от сарце всичко да е наред и честити розави щъркелчета Hug
МАМИИИИ СРЕщАТА СЗА "9 МЕСЕЦА "Е в 8.50ч -пред шадраванчето в метрото аз съм там Flowers Sunflower

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, karil! newsm59Бъди обградена с много любов от хората, на които държиш и които обичаш!  Two HeartsНека през ноември ти се роди едно прекрасно бебче, което да те радва и да ти дава много поводи за гордост! 1stroller

Добре дошла, габриела! Надявам се морето да се е отразило добре на теб и бебо!  grinning039

esma, да са ти живи и здрави девойките! newsm06 Да не бързат да излизат от коремчето на мама и да достигнат едни завидни килограми за близнаци!

benighted, поздравления за телевизионната изява!  tvВярвам, че си се справила блестящо! smile3521

...днес при нас вече заваля Wear Umbrella buria и времето е сравнително хладно...в жегите ми бяха отекли краката, но сега все едно нищо не е било...в момента ме боли кръстта и си чувствам корема твърд...дали е нормално?!? newsm78

Прохладна и спокойна вечер! Flowers Rose

# 138
  Деничка, лягай и почивай! Щом те боли кръст и коремът ти е твърд - това са контракции! 

# 139
  • София
Рени, на твоя тикер не го пише Wink
В сайта където си го правиш има опция за текста - развитие или хумор! Много са забавни Peace

Между другото, за протокола да добавя, че ще раждам, живот и здраве във Втора градска. Има ли и други, насочили се натам?

# 140
Ей, момичета днес яко бъгясва нета. За трети път ще пиша, дано най-накрая го побликува.... #Cussing out

По ред :

1. karil, Честит Рожден ден ! newsm59 Да си жива, здрава и наесен с песен да родиш малък скорпион чудесен !  mamma

2. Рени , мила, бива ли така ?!?! Първа медиина изява и да не кажеш, и да я проспим.....специално заради теб щях да стана по-рано....следващия път - никакво мълчане, а веднага съобщавай.  Naughty

3. esma, както ти е писала рени говорихме си за теб, ако са ти пламтяли ушите - заради нас е било  Wink Сега сериозно, радвам се, че всичко е ок, може някой път тия дни да мина да те видя, а ти пази леглото, после ще наваксваш...

Темата за контракциите беше интересна и основното, което разбрах за себе си е, че ако усетя нещо, веднага ще трябва да тичам в болницата....при тая моя скорост на раждане има май опасност да си родя в къщи....както и да е, мисля да посетя и някои от платените им лекции.

# 141
      Привет майчета!
      karil, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59 Да си жива, здрава и много щастлива майка и съпруга!  smile3525 Весело изкарване!
     София, честит ти мъж. esma, да са ти живи и здрави девойките!
          Майчета по всичко личи, че срещата ви е минала много добре, всички много добре изглеждате на снимките. А ние неуспелите да отидем само може да съжеляваме.
          За протокола за сега съм решила  да раждам в Св.София.
           Лека  и прохладна вечер!

# 142
  • София - Дианабад
Честит рожден ден, Карил! newsm67  party023  Gift Много здраве в семейството ти и сладко ноемврийско бебче 1stroller
Добре завърнала се на esma, дано повече нямаш такива тревоги!
Еййй, Рени, браво на теб, не се съмнявам в доброто ти представяне! Ама трябваше да кажеш да те гледаме Cry.
Срещата за лекцията утре е в 8.50 на метрото /ние с sdsm сигурно ще сме по-рано, така че заповядайте!/. Ще запазим цяло сепаре, може на мястото на августинките  Wink.
Лекцията днес беше интересна. Това, което аз научих е, че докато няма болка, няма страшно. Но щом се появи болка - да се тича при доки.
Видях, че вече има предложение за нова среща. И аз съм чула, че в това заведение е хубаво и евтино. Да мислим нещо за следващата седмица Mr. Green??? Все пак времето си наближава, застудява и т.н.

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 20:24 от goris

# 143
  • София
Здравейте и от мен!!!
Аз малко се поизгубих, но днес си пристигнахме в София и вече ще съм на линия. Виждам, че добре сте си прекарали - в срещи и сладки раздумки Grinning
Karil, честит рожден ден!!! Желая ти много приятни емоции и романтични изненади! bdbaloni

Между другото, за протокола да добавя, че ще раждам, живот и здраве във Втора градска. Има ли и други, насочили се натам?
То и аз съм се насочила натам - към Втора градска, но още не съм проучила нещата. Ти знаеш ли нещо? newsm78
Лека вечер на всички мами!!!

# 144
  • Sofia
karil,честит рожден ден newsm59.Много щастие и ноември да гушнеш едно сладко бебче!!!
Момичета,разгледах снимките,наистина сте супер!!!Надявам се другия път да дойда и аз.
esma пази се и повече никакви болници до ноември.
Лека и прохладна вечер на всички!

# 145
  • Sofia
mariya86,добре дошла при нас  bouquet!!!

# 146
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KARIL nbirthday newsm67, да си жива и здрава!!!
Браво страхотни снимки от срещата на софиянки, аз скоро не съм влизала във форума и не разбрах за нея.
Аз съм решила да раждам в Св.София, утре ще ходя там на преглед, не съм си избирала лекар, защото не познавам никой, но утре смятам да събера първи впечатления.Ще се радвам да обменяме мнение с други мами решили да раждат там.
PS.Цвети можеш да ми сложиш едно розово щъркелче, засега два пъти ми казват, че  ще се радвам на мома.

# 147
мами качих и моите снимки от вчерашната среща в албумчето...до утреееее в метро-кафетооооо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57973

# 148
   Мами, много благодаря за пожеланията!! Желая на всички късмет и здрави бебоци!!
ЕСМА, пази се ..Не се страхувай - с близнаците е малко по-трудничко, но ти ще се справиш!!!

# 149
Това за утрешната лекция и за запазването на сепаре е чудесна идея Simple Smile.
Ако стигнете първи (от метрото до там) ще сме много благодарни да запазите още 2 местенца за мен и Ива Simple Smile Rolling Eyes

А за протокола - аз не можах нещо да спя от притеснение и вълнение къде ще раждам. За сега Окръжна, Св. София и Шейново.. но още ще го мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт