Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 136
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!
С удоволствие Ви чета, но за съжаление нямам свободно време да пиша.
Утре съм на ЖК в Шейново та реших да попитам дали няма случайно някоя от Вас там? Simple Smile
Да пийнем по едно кафенце сутринта. Аз съм в 08.45 ч. Много ще се радвам ако някоя от Вас е също там. Hug
Само се чудя аз ли съм само работещата. Така съжалявам, че нямам като Вас време да обикалям по лекциите и определено изоставам с инфото Wink
и аз ще раждам там Laughing

# 151
здравейте бъдещи (и настоящи) мами! Hug аз съм нова тука...и май съм закъсняла за тези лекции в Т.Киркова Sad но ще следя редовно форума Laughing Желая ви лек ден Heart Eyes

# 152
  • София
Bubalina,  Втора градска ми я препоръчва моята лекарка, защото познава докторите там. Поразрових да прочета и разбрах, че има малко родилно отделение с 25 легла, основно ремонтирано през 2000 г. Болницата е участник в проекта - Болници - приятели на бебето на Уницеф - т.е. дават бебетата да седят при майките колкото искат (майките, де Wink), насърчават кърменето и т.н.
Стаите са с по 2-3 легла, има и ВИП, ама май няма смисъл.

Освен това, ако разровиш тук във форума ще прочетеш много добри отзиви на мами, раждали там със или без уговорка. Така че, засега нямам колебания Peace

На мен лично ми е сравнително удобно като местоположение, което не е за пренебрегване също.

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 153
  Здравейте,момичета!Много сте хубави на снимките!
  Карил,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици! newsm51Вчера след няколко неуспешни опита се отказах да пиша.Бъди жива и здрава,много щастлива!
 Ние вчера празнувахме рожден ден на нашия тати!Беше много хубаво!След малко ще изпратим Влади на море с моите родители.Аз започвам с покупките за беба и първокласника/който май хич не е доволен,че ваканцията скоро свършва/.
  От една седмица доста често имам киселини,какви таблетки пиехте и нали нямат противопоказания?Днес следобед съм на ехограф,после ще пиша.
   За списъка,аз ще раждам в София,но в коя болница и при кой лекар имам още малко време да реша.Имам показания за планово секцио,така че споделете мнението си кои са най-добри!
  Лек ден на всички и целувки по тумбачетата!

# 154
Здравейте и от мен вчера писах, ама нещо не се получи с публикуването  Cry
Бебо е особено активен в последните дни и цяла нощ не спря да мърда, даже татко му се събуди по едно време и вика "абе това бебе не спи ли Joy, подритва ме непрекъснато"  Laughing
Някой знае ли някакъв лек срещу киселини, че напоследък и вода като пия ми излизат, знам че е нормално за този период, ама не се трае на моменти.
Видях, че коментирате за количките, ние се спряхме на ето този модел http://www.shtarkel.com/m2.html
защото цената и предлаганите екстри ни устройват напълно, но никъде не видях някакви мнения за продуктите на MAG ENGLAND, та ако някоя мама знае нещо нека каже моля  Praynig
Снощи мъжа ме изненада с посещение на ресторант и любимите ми рози, защото в неделя направихме 1 година от официалното вричане, ама не можахме да празнуваме и мислех, че е забравил, ама не  Wink
Поздрави от мен и бебо   bouquet

# 155
На мен много ми харесват тези срещички- така че казвайте - може през седмицата в заведението, което предложи Ивето- още по- хубаво, че можем да го резервираме предварително- този път ще дойда без Ран- ще оставя Момчил да го гледа

редатирах списъка, но може нещо да съм объркала или пропуснала, че много неща се събраха- ако някой види грешка да сигнализира!

# 156
  • София
Момичете какво мислите за хомеопатията? В събота се видяхме с един приятел на мъжа ми /който е хомеопат/, разказа много страшни неща които се случвали на деца след ваксинациите...

Момичета, за съжаление имам приятели чието детенце е с ДЦП (церебрална парализа) в следствие имунизацията против това. Честно да ви кажа съм наплашена. Не знам какво ще правя в бъдеще, живот и здраве, като се роди бебчо - дали да го ваксинирам или не? Всъщност доколкото знам това не е ваксинация (с инжекция), а някакви лекарства, които се дават по определен начин, но ефекта е същия - организма трябва да преболедува за да изгради имунитет и т.н. Офффф, нещо ми докривя като го пиша това и спирам до тук.
Хайде и аз да се включа - ще раждам в "Шейново" при д-р Ковачева.

# 157
Видях, че коментирате за количките, ние се спряхме на ето този модел http://www.shtarkel.com/m2.html
защото цената и предлаганите екстри ни устройват напълно, но никъде не видях някакви мнения за продуктите на MAG ENGLAND, та ако някоя мама знае нещо нека каже моля  Praynig

A ти видяла ли си я на живо тази количка, в смисъл да я пробваш колко тежи, защото е определено повече от 9 кг. За здравина - имам една приятелка, която е била с такава и казва че е супер. Просто е малко по-тежичка. Погледни количка Cangaroo - Viсtoria, значително по-лека е от тази. Аз също първо се спрях на тази Маг Ингланд, но определено има разлика ако ги вдигнеш и двете. А цената е пак такава на тази която аз съм харесала.

# 158
Здравейте и от мен!

karil, Честит Рожден Ден! (на патерици) Да си жива и здрава и да радваш и трите си дечица, както и те теб!

Много рядко имам достъп до интернет, та затова малко неадекватно се включвам и все със закъснение  Cry
Да ви питам, понеже видях че сте писали за желязото - хемоглубинът ми е 107,,т.е. нисък, според моята акушерка,,както и желязото. Това е защото яз почти не ям месо, предполагам. Но тя ми каза, че не се препоръчвало пиенето на таблетки през лятото (или че при тях това не се прави). Вие както точно пиете и какви са ви показанията?

Карил, количката ти Chicco Duo CT0.2 ли е? Защото този модел много  ми харесва и като предложение, и като цена,,та ако е същата ще може ли да ти пиша на ЛС,,,че имам питанки. От седмица само колички сънувам и се побърках...Имам чувството, че докато не изгледаш едно детен е можеш да прецениш какво значи хубава количка.  newsm78
За протокола - аз засега ще раждам при лекаря, който ми води ЖК в Майчин Дом Варна = д-р Димитър Корновски. Напоследък взех да се плаша дали бебчето ще е в подходящо предлежание за нормално раждане. Толкова много рита, и то толкова високо,че май октомври ще излезе Confused
Слагам една снимка с тумбака ми,,който ми изглежда огромен за 7 месец,,ама ще видя и вас, че да преценя Simple Smile

# 159
  • София
А пък аз съм си харесала тази количка http://www.shtarkel.com/m4.html на МАГ Ингланд, но не съм я виждала на живо. По принцип ми трябва само зимна количка, но никъде не виждам такава - всички, които се предлагат са комбинирани. Ако някой знае някоя друга марка чисто зимна - да свирка!

# 160

защото цената и предлаганите екстри ни устройват напълно, но никъде не видях някакви мнения за продуктите на MAG ENGLAND, та ако някоя мама знае нещо нека каже моля  Praynig

V minalata tema pisah tochno za tazi kolichka, zatova napravo ti kopiram postinga si , izvinete che se povtaryam....
С първото си дете ползвах в началото Маг Инглънд - Принцес. Избрах я по препоръки по форумите, а и много ми хареса. Да, ама разходките ни бяха кошмар, едвам изтраях първите 6 месеца и веднага си взехме лятна количка, която ползвах със зимно чувалче през студените дни. Мага е страшно тежка и неманеврена количка, трудна за ползване, огромна като се сгъне...Чантата и портбебето към количката изобщо не съм ги ползвала - неудобни и недомислени, просто излишни. Коланите са просто подигравка - изобщо не могат да задържат дори и непалаво детенце. Може би ако е от новите им модели с предни въртящи се колела, положението ще е по-различно, но.....
От доста време се опитвам да се оттърва от тази количка и не успявам (тук има доста добре развит пазар за бебешки стоки втора ръка). Иде ми да я оставя до коша и да си я хареса някой, ама ми е съвестно - ами че тя е почти нова.
Като предимства на тези колички виждам следното - железни и издръжливи, доста широки и возят меко при големи неравности и препятствия. Но....всичко останало е под всякаква критика.
 А, забравих, няколко пъти колелата са ми се откачали и то в най-неудобен момент - в трамвая, в магазина, като бързам много...
Това е моя опит с този модел количка, не искам да обидя никой, просто...ако мога да помогна.

# 161
    За киселините взимайте ТАЛЦИД помага на секундата. Доки ми го изписа.
ronja количката е Чико СТ 0.2. но е съвсем нов модел. Предишните, както писах нямат дъждобран. Тази има и зимно чувалче за бебо. Не съм питала в какви десени я предлагат, но избрах тъмно синя с бежово \550 лв\ Ако имаш въпроси пиши на лични...но това е.
За ваксините наистина е възможно да се получи "фал" след ваксинация. Мен също ме е страх, но близначките са ваксинирани с всички ваксини. Трябва да внимавате с противогрипните ваксини че те могат да отключат доста страшни заболявания т.е. да ги ускорят драстично. На това съм била свидетел.
   Мами, краката ме болят, което е норма само дето ми се струва, че ме болят вените..Пиете ли достатъчно течности newsm78 newsm78 newsm78Аз никога не съм изпивала повече от 1 -1.5 литра дневно...Задоволявам се с 3-4 чаши дневно, а знам колко е кофти за бъбреците и за образуване на тромби..  costumed050

# 162
  • на странно място ......
Здравейте мацки,
Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен, а на тези които още не са да кажа ГЛАСУВАЙТЕ ВЕДНАГА!!!  Laughing
Аз бях малко болна миналата седмица, но вече почти съм добре само носа ми тече обилно, но постоянно!!
Гледах бебата вчера, беше много вълнуващо точно отговаря на седмиците си което много ме успокои, защото нали знаете всеки си мисли разни неща.......................
Аз още нищо не съм закупила за бебата, но за сметка на това пък свекито е в пазарна треска, обикаля магазините пазарува и докладва къде какво видяла и какво харесала, това за мен е доста досадно, но какво да се прави ................
Много са готини мамите на снимките всичките с големите пупи върха сте, другият път живот и здраве и аз съм на линия!!

Много целувки по тумбаците  Crazy preggo Heart Eyes

# 163
Здравейте, момичета!
Днес посещаемостта на лекцията на "9 месеца" беше на ниво и се видяхме с доста мами от форума. Аз после тичах за преглед и ме зарадваха, че бебчо е добре, расте и много мърда, пък и е заел изходна позиция вече. Утре сутрин ще давам кръв да видим как е хемоглобина.
Цвети, аз вчера се опитвах да пиша, но явно не съм успяла да пробия - избрала съм "Св.София", Тодоров.
Хубав ден и много усмивки!

# 164
Sbruny предполагам че всички които са видяли че си участвала са гласували  Peace Сега стискаме яко палци!!
И аз още нищо не съм пазарувала - а вече нямам търпение да се отдам на пазар  Hug
Аз за киселините си придърпвах до леглото една малка содичка и се опитвах да потушавам неуспешно пожара - успявах да заспя и на следващия ден следобяда пак започваха  #Puppy dog . На мен сестрата ми каза да забъркам така - сок на 1 лимон + лъжичка мед + лъжичка сода и малко водичка и всичкото това да го пия. Не съм го пробвала обаче, защото вече имам по-рядко киселини.
Момичета има ли някакви лекции другата седмица на 7 и 8 /пуснах си болнични за тогава и мога да се присъединя newsm35 / ?
Много искам да си взема помпа за кърма на Авент, като тази дето я препоръча Цвети и цял ден дебна някой дали ще продава такава във форума  smile3530 . Като на борсата се чувствам. Изобщо нямам работа и си правя живота интересен явно...
Ще чета една книга за ваксините и вредата от тях и ще ви кажа след това какво ме е впечатлило.
Весе, срещала ли си се вече със Тодоров /няма значение бащата или сина/ - той е другия лекар който съм си харесала. Ако си се уговорила вече с него може ли да ми пишеш на личния /да не задръстваме тук тези които не ги интересува/ каква е процедурата около уговорките?

Общи условия

Активация на акаунт