Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 185
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Цвети прииска ми се да е зима, а и другите снимки са страхотни  Hug
Точка много сладки бебешорски дрешки! Наистина вече нямам търпение и аз да пазарувам, пазарувам...
След няколко дни се надявам и аз да се похваля с успешна покупка от форума - помпа на Чико. Благодарение на Цвети   bouquet
Момичета аз ще дойда на лекциите на 07.09. Трябва ли да се запиша някъде предварително? Кои от вас ще ходят?

# 226
Добро утро и от мен! Сутринта на прибежки стигнах до офиса, че по жилетка на 12 градуса си е хладничко.
Тали, на 946 13 69 можеш да се запишеш на лекцията, а може и на място - не е фатално.
Честити покупки на Точка, много ми е приповдигнато като ги разглеждам! Надявам се скоро и аз да се включа, че няма много време. Обещаха ми помпа на Чико, но дрешки, шишенца, легълце....
Хубав ден с по-малки болки и оплаквания!  bouquet

# 227
  • Ботевград
Честити покупки на всички, страхотни са!
Аз се връщам от консултация, при мен има доста промени, първо датата на термина ми е сменена - от 13 на 30 ноември!
Второ преди имах показания за секцио / незнайно какви??? така и не разбрах/ сега ми казаха, че ще се опитаме да се роди нормално  newsm44
Трето - досега очаквах момиченце  stork-girl а сега казаха момченце  stork-boy но и за момиченцето и за момченцето не ми казаха дали е на 100 %, явно ще разбереме накрая!  sun
Отивам да изненадам таткото с новинките  gydi

# 228
ZLATNA, страхотни новини!

Изобщо не ви липсват изненади, което си е хубаво, щом и изнанадите са хубави!  Grinning

Цвети, много ти е сладък Ран - пу-пу - да не му е уроки!!!  Hug

Мами, някой знае ли ефикасно мазило за заличаване на белези?
Нали паднах в 6-ти месец и сега трябва да се погрижа тъмните петна от раните да изчезнат, ама от Контратубекс-а, който ми пробутват навсякъде не съм доволна още от преди...

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 11:54 от luchia

# 229
Точка, много сладки покупки, браво!
Еййй, Златна, то при тебе промените са направо на 180 градуса. Това един и същи доктор ли ти го каза? В крайна сметка, най-важното е, всичко да е ОК!

# 230
Златна, честито- да сменя ме ли щъркелчето?

Мами, кажете за септември какви са лекциите- ако мога ще се измъквам, но не ми се вярва- единственият вариант е да ме оставят на новини и да идвам за късните смени, но и това не ми се вярва..

# 231
  • София
Мами, кажете за септември какви са лекциите- ако мога ще се измъквам, но не ми се вярва- единственият вариант е да ме оставят на новини и да идвам за късните смени, но и това не ми се вярва..

Ето ти линкче, да видиш темите...

http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

Днешната тема беше много хубава.

# 232
  • Ботевград
Златна, честито- да сменя ме ли щъркелчето?

Благодаря за предложението, но аз вече си се настроих за девойка, нека да изчакаме още малко да видим, понеже докторката не каза на 100 %, а и доцент Томова на феталната ми каза девойка мисля че тя е видяла по-добре на 3D!
  bouquet

# 233
  • София
Цвети да знаеш влюбена съм в малкия. Страхотен чаровник е!!!
Точка покупките ти са прекрасни. Ще бъде един малък принц Hug Аз още нищо не съм купила, но смятам октомври да наваксам наведнъж.
Златна ти направо ме разби с тези промени, но важното е, че всичко е ОК с бебенцето.

Момичета за лекциите днешната беше изключително полезна според мен и ако имате възможност предполагам, че ще я повторят септември или октомври, другият път я посетете - Кога трябва да се отиде на ортопед? Водеше я проф. Владимиров, щеф на Катедрата по "Детска ортопедия" в Горна баня. Най-важното до края на 1 месец бебенцето е добре да бъде прегледано от специалист и за мамите в София това е Горна Баня с направление от педиатъра. 
Аз от понеделник се връщам на работа, така че спирам с лекциите, но ако имам възможност за някои ще се измъквам.
Засега това е от мен!  bouquet

# 234
ами, с направлени... на мен ми взеха 15 лв, защото е хубаво да се види бебето на ехограф- дали има локсация- това май беше на 3-тия месец- говоря за ортопедията в Горна баня- сега все се каня да водя ран на ортопед да го види и след като е проходил- този професор днес остави ли някакви координати или да тярся визитката на този, при който вече съм го водила

# 235
  • София
този професор днес остави ли някакви координати или да тярся визитката на този, при който вече съм го водила
Човекът остави визитки, но аз излезнах от последните и бяха свършили, така че нямам координати, но ако някоя мацка от нашите е взела нека ги напише!

# 236
Благодаря,мами - отсега виждам какво гевезе ще стане малкия,но да ми е жив и здрав!А откакто роди моята позната/писах онзи ден за нея/,пак имам малка надежда,че може да е мома - ами тя до последно щеше да има момченце,е... роди се момиченце Hug
Златна,изумена съм - как от 13 термина ти стана 30?!А за пола - дано е такъв,какъвто искаш!

Момичета,тук е студено- МНОГО студено coldСрам,не срам включих климатика на топло,че каквато съм зиморничева,а и татито е много настинал - хич не ми се иска да се скопосам точно в края SickНали настинката не е толкова вредна вече?!

# 237
  • София
този професор днес остави ли някакви координати или да тярся визитката на този, при който вече съм го водила
Човекът остави визитки, но аз излезнах от последните и бяха свършили, така че нямам координати, но ако някоя мацка от нашите е взела нека ги напише!

Приписвам дословно ако някой се интересува:

Проф. д-р Борислав Владимиров, д.м.н.
Началник на Клиниката по детска ортопедия и травматология
Сл. адрес:
бул. Никола Петков 56
1614 София
тел. (02) 81 81 620, 81 81 624
Е-мейл: vladimirov.borislav@gmail.com
Мобилен: 0888 32 49 28
Свободен прием сряда, тел. за записване (02) 81 81 782.

# 238
  • Ботевград
Златна,изумена съм - как от 13 термина ти стана 30?!А за пола - дано е такъв,какъвто искаш!

Ами още на феталната доцент Томова каза, че бебето се развива с 2 седмици назад, после го смятахме с нея, защото ние се притеснихме и се оказа така - лекарите броят термина от първият ден на менструацията, което при мен е 6 февруари, а бебето ни е заченато на 20 февруари, затова се променят така нещата, иначе каза, че се развива нолмално!

Цвети много сладки снимчици, допреди малко ги глeдах, гледах иииии ...... излязох до центъра да си купя царевичка  Whistling

Отивам да си променя лентичката   bouquet

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 15:53 от ZLATNA

# 239

Между другото, за протокола да добавя, че ще раждам, живот и здраве във Втора градска. Има ли и други, насочили се натам?
То и аз съм се насочила натам - към Втора градска, но още не съм проучила нещата. Ти знаеш ли нещо? newsm78
Лека вечер на всички мами!!!

Здравейте!

Засега и аз съм се насочила натам, още повече че доста мами казаха че и без уговорка се държат с теб страхотно, даже питах едно майче на лични и ме увери, че всичко ще е ок и без уговорка Simple Smile. Ще видим, но нали бъзето си е голям страх... А, тя ми писа и че може като отидеш да кажеш, че искаш упойка - но трябва да е в началото, защото нали се плаща, явно им трябва все пак малко време за реакция (въпреки че при 2-ро раждане може и да няма време за такава екстра). Иначе сестра ми ражда там, но с уговорка, беше доволна като цяло, но заяви че следващия път ще си поиска упойка - защото въпреки моите съвети се беше запънала, че ще е без... Тя по принцип издържа повече на болка от мен, явно е решила че упойката си е чиста проба глезотия от моя страна... е, сега се убеди, че не е.
Аз ще изчакам Йоана да тръгне на градина, и тогава ще мога да идвам на лекциите, значи може би след 15.09. ще е това. А има вероятност да я доведа на лекцията в "Св.София" - тя много продължителна ли беше?
Много са ви хубави покупките, аз се въздържам - засега имаме доста неща, особено ако е момиченце наистина - чак се чудя къде ще ги побера...
benighted, или Рени - и аз те видях по тв-то, таман се пробуждах, за има-няма 30 секунди... Жалко, че не успях да видя повече от представянето ти Sad.

За ортопеда - препоръчително е да се заведе бебето до 45-тия ден дори на ехограф, аз заведох Йоана чак към 4-тия месец при Драганов - добре че всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт