Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 168
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, надявам се да ви намеря в добро здраве и прекрасно настроение! Редовно ви чета, но да се разпиша не остава време- и аз съм от работещите мами Mr. Green Ей аз съм много назад с материала, нито на лекции ходя, нито съм купила нещо. И ние май ще набелязваме пък после ще купуваме. Иначе за мен- до тук съм +7кг:), за сега смятам да раждам в Правителствена, има ли други мами, които ще раждат там?

Иде почивчица - събота и неделя! Приятна да е и много поздрави на всички мамета от мен!

# 61
Здравейте момичета,
Отдавна ви чета но сега се регистрирах и се надявам де ме приемете във вашата виртуална /и не само/ компания. Моят термин е на 7 ноември и очаквам момиченце. Много сте ми полезни с вашите съвети относно покупките за бебе, аз и представа си нямах от къде да започна докато не открих този форум.Само дето нашия татко мисли че още е рано за пазаруване и не сме ходили да гледаме нищо.

Приятна събота и неделя на всички

# 62
   Здравейте мамета!!! Имам нови снимки \със старите дрехи\ Joy

# 63
...., за сега смятам да раждам в Правителствена, има ли други мами, които ще раждат там?

А проучила ли си как стоят нещата там с цените? Една мама раждала там 2004г. ми каза, че самото раждане било безплатно, но искат да си направиш всички задължителни изследвания (което не знам какво точно включва) при тях, което на нея тогава й излязло около 450лв.
Ако някой има по-нова информация моля да сподели Hug

Здравейте мамета!!! Имам нови снимки \със старите дрехи\ Joy

Здр, Карил Simple Smile Не знам защо очаквах да си едва ли не с къса коса  Rolling Eyes ..

# 64
jenny_b
така е, от самото начало започнах да ходя там. В третия месец ми направиха картон. За всички изследвания ще трябва да си плащам- около 900 лв. ми казаха ще излезе всичко до края и след това раждането се поема от здравната каса.

# 65
jenny_b
така е, от самото начало започнах да ходя там. В третия месец ми направиха картон. За всички изследвания ще трябва да си плащам- около 900 лв. ми казаха ще излезе всичко до края и след това раждането се поема от здравната каса.

Явно от тогава до сега се е променила само цената и то двойно Simple Smile Доста ми се вижда такава сума. Ако си сметна колко съм дала до сега за всякакви изследвания не знам колко ще се получи накрая, но със сигурност е много по-малко.

# 66
jenny_b
а там където ходиш, чака ли се? По колко време ти отнема един преглед?
В правителствена като отида не чакам, нито за преглед, нито за изследвания. Всичко минава много бързо. За това ми хареса.

# 67
Здравейте мами и от мен  Grinning
скоро не съм писала ама си ви чета честичко. И аз ще ходя на курса в Св София записах си час за 15ти септември ако и някой друг ще ходи тогава да казва. Аз там съм решила да раждам и имам едно въпросче как става това с избирането на лекар за раждането? Къде трябва да отида, какви документи да нося...? Ако и някоя друга мама си е избрала лекар от Св София ще съм много благодарна ако сподели. Мисля другата седмица вече да си избера лекар че не остана време. Има ли и други които още не като мен не са ?  newsm78
Малко ви завиждам за срещичката (благородно  Wink ) аз няма да съм в София по това време ама нищо другия път.
Sbruny имаш и моя глас стискам палци да спечелиш.

# 68
jenny_b
а там където ходиш, чака ли се? По колко време ти отнема един преглед?
В правителствена като отида не чакам, нито за преглед, нито за изследвания. Всичко минава много бързо. За това ми хареса.

Със сигурност чакам повече от теб поне за преглед Simple Smile Изследванията стават готови същия ден.   Peace

# 69
   Мами, аз понеже съм си спестила сумата от 900 лева за изследвания мисля да ги дам за Трио на Чико..Е, добре че е ВМА и колежките, та ме глезят с безплатни изследвания - Благодарности за което!!!

# 70
хайде, моят работен ден приключи, прията почивка на всички мами и от понеделник пак онлайн Wink карил, супер за ЕС тройката на чико. и аз съм и фенка. Особено на червената - води се racing Simple Smile

# 71
   Момичета, една приятелка току що ми се обади! Родила е на 21.08 момченце - 3100гр./49см.  newsm44! Много съм щастлива  newsm44! Терминът и беше на 29.08, но бебко избързал, за да е зодията на тати  Mr. Green!
   Единственото гадно е, че раждането и било тежко и продължително, макар че и е второ  Tired! Докторите в МД пак са си показали "професионализма"  #Cussing out! Аз я разубеждавах за раждането там, но тя не ме послуша! Сега казва, че не ще и да чуе за МД! Така че ако някой се е ориентирал натам  Naughty!!!

Хайде сега да ви помоля да гласувате и за мен тук! Номер 13 - Ирена Василева  Wink!  Надявам се моята история за това " Как му казах че съм бременна" да ви хареса  Peace! Гласуването приключва: понеделник, 28 август 2006, 23:22

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 20:22 от benighted

# 72
И аз подкрепям benighted по отношение на Майчин дом. Няма сила, която да ме накара да стъпя там. За плащането на раждането - предпочитам да дам парички, защото нямам приятели доктори и на ужасии съм се нагледала- това съм го споделяла неколкократно с вас- на никого не давам Ъкъл какво да прави-

Рали, доколкото знам трябва първо да избереш доктора- да отидеш да се уговориш с него и после отиваш на касата на Св. София и плащаш 500 лв или там колкото съм- не знам точно. Аз ще раждам в Шейново. Ако искате може да пишем в началото на темата кой къде мисли да ражда - мисля, че луси или тали го направи - имаше такова предложение, ама не разбрах дали го одобрявате

добре дошли на новите мами- вече сте в списъка!

Карил, къде са новите снимки?

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 20:46 от Цветунка

# 73
  • София
Добре дошли на новите мами welcome Да споделяте сама хубави новини!
Бени много хубава новина! Да е жив и здрав малкия и много да слушка мама, а на нея пожелай бързо възстановяване smile3525
Аз също чувам само лоши отзиви за МД smile3511 smile3511

Ако искате може да пишем в началото на темата кой къде мисли да ражда - мисля, че луси или тали го направи - имаше такова предложение, ама не разбрах дали го одобрявате

newsm10Цвети действай слагай и тази информация- Аз ще раждам в Шейново.

Лекар не знам дали ще избирам и ако го направя вероятно ще е д-р Ковачева.
Мацки от няколко дни като поседя или полежа малко при ставане се чувтвам страшно схваната и ми трябва известно време, за да ме отпусне. Някоя има ли такъв проблем newsm78

Е това е лека вечер!  bouquet

# 74
много сладко посрещане 1-во скандалче,а после хоп и страхотната новинка за БЕБЕ-хареса ми и дадох своя глас Peace
Цвети пиши и мен за шейново-макар и да мисля да не съм при никой лекар нямам си напредстава от лекарите там ,но  в болницата е чисто и персонала е приветлив!

Общи условия

Активация на акаунт