Професионални серии за коса 138

• 39 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема!
 1. Когато бях руса, постоянно използвах тониращи шампоани, тъй като имам упорит пигмент, но вече не помня какви са били. Наскоро си купих серията на Redken Brownlights - сини ш-н и балсам за придаване на студени оттенъци на тъмна коса. Това, което не прецених беше, че шампоанът ще ми раздразни скалпа. Ползвала съм ги веднъж засега - косата е по-бляскава , тежка и лесна за оформяне. За резултат от тониране не мога да кажа, тъй като е описано, че е с натрупване.

2. Не съм използвала нищо на марките. Може би имам лек интерес към Joico, но нищо спешно.

3. Последно време за скалп използвам тоника на ФК за растеж, масло от репей и скалп маската на GG. При мен имат страхотен резултат. Скалпът ми е станал малко чувствителен и гледам да внимавам вече какво слагам, не знам на какво се дължи, но се надявам да не ми се налага пак да го боря скоро.
Преди съм ползвала разни ампули за косопад/разстеж/сгъстяване, но не съм видяла никакъв резултат от тях.

# 76
Lollaa, кое масло от репей използвате, ако може линк Simple Smile

# 77
Ето това:
https://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82- … _BF_D0_B5_D0_B9-s

Но имаше съфорумка, която сподели, че й се е раздразнил скалпа от него. Казвам само като информация. Може и тя да се включи и да каже.

# 78
И моят скалп напоследък се раздразни, а до сега не ми се беше случвало. Мисля си, че е от честата смяна на продуктите, в месеца веднъж ми се случва да повторя шампоан

# 79
Извинявайте за лаишкия въпрос, но не мога да се ориентирам каква е разликата между шампоаните на Медисютикълс - Биокленц и Фолиген? Иска ми се да си взема нещо, с цел сгъстяване на косата (то кой ли не иска, де) Grinning

# 80
Много са ми съмнителни тези parfimo.bg, но рискувах и поръчах ето това. Опаковката ми се вижда бая различна от тази по др. сайтове+огромната разлика в цената.
https://www.parfimo.bg/alterna-caviar-anti-aging-infinite-color- … a-za-jeni-125-ml/

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:01 от kotenze_84

# 81
Това е старата опаковка, няма драма. Каквото съм поръчвала от там, всичко е било напълно изрядно. Основно този сайт се обсъжда в групата за парфюмите.

# 82
Здравейте! Някоя от вас ползвала ли е продуктите за коса на Тианде? Не са професионални и не знам питането за тази там ли е, но ми е интересно, ако някоя от вас ги е ползвала да сподели впечатления, че гледам рекламите и само им се точа.

# 83
Извинявайте за лаишкия въпрос, но не мога да се ориентирам каква е разликата между шампоаните на Медисютикълс - Биокленц и Фолиген? Иска ми се да си взема нещо, с цел сгъстяване на косата (то кой ли не иска, де) Grinning
Няма разлика,и двата са за нормални коса и скалп.Производителя препоръчва  Bioclenz за мъже,а Folligen за жени.Съставките са едни и същи,само една съставка се различава при двата,Natural Estrolin Complex при Bioclenz и Natural Femmigen Complex при Folligen,свързано е с мъжките и женските хормони до колкото съм чела

# 84
Няма разлика,и двата са за нормални коса и скалп.Производителя препоръчва  Bioclenz за мъже,а Folligen за жени.Съставките са едни и същи,само една съставка се различава при двата,Natural Estrolin Complex при Bioclenz и Natural Femmigen Complex при Folligen,свързано е с мъжките и женските хормони до колкото съм чела

Ами...взех Биокленц, преди да прочета коментара...Joy  Шанс...

# 85
Е то и аз ползвам него,на мен не ми пречи че е за мъже,даже май по-добре Grinning Сега замислям и мъжки серум да взема,отдавна ми се върти в главата и поста на Lunna ме стартира

# 86
Да се отбележа и аз в новата тема - на първите два въпроса не мога да отговоря, защото не ползвам подобни продукти, а на третия:

3. Как се справяте с раздразнения/сух скалп и стимулирате растежа (продукти за скалп)?

Раздразнения и сухота нямам. За стимулира на растежа ползвам серумите Extentioniste и Initialiste на Kerastase, Reviving на Eprouvage, Serioxyl на Loreal, много рядко спрейчето за стимулиране на фоликулите на Мediceuticals, Aminexil ампулите на Loreal и стимулиращия тоник на Parusan. Отделно почти винаги мия с някой от шампоаните - Densifique на Kerastase, Bioclenz на Мediceuticals, O'Right с кафе и отскоро противокосопадния Bain Divalent на Kerastase.

Резултати определено има! Даже наскоро ходих на фризьор за прическа и момичето беше мноооого впечатлено колко новорастящи косъмчета имам. Hug Все пак от поне 8-9 месеца залагам сериозно на продукти за растеж и стимулиране на фоликулите. Simple Smile

# 87
За първи път пробвах терапия с Olapex 1 и 2.

1. Измих с ДШП на Shu uemura.
2. Нанесох стъпка 1 и седях 2часа.
3. Нанесох стъпка 2 и седях още 2 часа.
4. Измих с хидратиращ Ш на Marocanoil.
5. Сложих аппула Kerastase Pixelist + оранжевия бустер. Седях 30мин.

Отмих и оставих да изсъхне сама с главата надолу. (снимка 1). Със страх сложих Lanza Healing олиото (снимка 2). Изчаках малко, нанесох двуфазния серум Терапист. Изправих с преса и загладих с малко. Marakesh за тънка коса. (снимка 3).

По принцип косата ми е много тънка, рехава, но сега определено съм доволна. Ако не я изправя, виждате, изглежда зле. Чудя се, какъв стилизиращ продукт мога да използвам, за да не се налага да я изправям. През годините съм пробвала с лак и пяна, но ми омазняват ужасно. Отделно ми утежняват тънката коса и тя клепва. За час-два е добре, после - мръсна и зле изглеждаща коса. Единственото ми решение да излежда що годе добре е било да я изправям.

# 88
Опитай със серума за обем на Филип Кингсли, моята коса също е тънка и ми помага за плътност, а също изглежда добре по-дълго. Също си мисля да оставиш косата си малко по-дълга, странно е, но имам чувството, че когато тънките коси са с дължина като при теб изглеждат още по-разхвърчани и изтормозени. Опитай вместо да изправяш да слагаш от тези ролките, големите. Те изправят косата, придават обем и не мъчиш с термична обработка. Сега поне лятото за два часа си готова (това е недостатъка.. времето)

# 89
  • Варна
Това ми дойде и на мен на ум-ролките. За тая дължина са идеални akira ги ползва. Върни назад в темите и виж нейните постове със снимки. Резултата,който постига е уникален.

Общи условия

Активация на акаунт