Професионални серии за коса 138

• 40 674
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Маската е Епруваж е много хубава, но трябва да се използва или с протеинов, или с балансиращ шампоан Simple Smile

# 181
В търсене съм на спрей/серум за сгъстяване на косата, понеже този на Алтерна ми привършва. Косата ми е тънка и бързо се омазнава, скалпът ми беше доста чувствителен, но го закрепих за сега.
Преди години видях доста добър ефект от Chronostime на Ducray, но вече не се предлага.

Бихте ли ми помогнали в избора?

Благодаря.

# 182
  • София
Вземи си отново този на Алтерна.

# 183
Не съм сигурна, че виждам особен резултат. Ползвам го от повече от 6 месеца вече, но сякаш очаквах малко повече.

# 184
В търсене съм на спрей/серум за сгъстяване на косата, понеже този на Алтерна ми привършва. Косата ми е тънка и бързо се омазнава, скалпът ми беше доста чувствителен, но го закрепих за сега.
Преди години видях доста добър ефект от Chronostime на Ducray, но вече не се предлага.

Бихте ли ми помогнали в избора?

Благодаря.
Аз в момента съм в тази чуденка. Мисля да си взема ампулите на Керастаз с аминексил.  Някой ги беше похвалил по-напред в темата, че са хубави и дори си удължил честотата на миенето на косата с ден-два.

# 185
Ще ги погледна кои точно са. Ако ще ми разредят малко миенето на косата, никак няма да откажа.

# 186
  • Варна
Ще ги погледна кои точно са. Ако ще ми разредят малко миенето на косата, никак няма да откажа.

Погледни от началото на тази тема - момичетата са писали кой какво използва + как се отразява на косата

# 187
  • София
И аз ще задам едно въпрос че, което ме обзе днес докато се къпех 😁 има ли смисъл от преуош с масла/еластисайзър и след това да се използва ДПШ? Нещо ми бяга логиката по тоя въпрос.

# 188
Като цяло дпш след това отмива всичко за и го обезсмисля. Единствената логика е, да се пазят дължините, но тогава всяко (евтино) масло или зехтин вършат работа. Не е нужно да са от хубавите (скъпи) продукти

# 189
Да, ако ДПШ-то е много силен и има силна вероятност да ви пресуши дължините!

# 190
Какво трябва да е усещането след дпш реших да купя на балеа за проба. Еми аз не виждам никакъв ефект,не усещам никаква разлика.

# 191
ДПШ дава рестарт, почиства скалпа и косата от всички натрупани силикони и въобще продукти, с които по-слаби шампоани не се справят. Идеята е, че след него косата е идеално чиста и готова за всяка маска и глезотийка, които харесвате. Но и не трябва да се използва често, защото е твърде силен

# 192
  • София
Относно употребата съм наясно, че трябва да е по-рядко. Ползвам този на Меди 1 път месечно, но се чудех относно преуош дали има смисъл. Предните пъти съм го използвала без и самия шампоан не ми е изсушил и заплел косата. След него кой е по-добрия вариант - шампониране с друг шампоан или използване само на маска и балсам или само маска/балсам.

# 193
  • Велико Търново
Когато използвам ДПШ, мия само с него - по принцип веднъж, но ако се наложи втори път - пак с него. След това балсам/маска.

# 194
Сори за спама - има ли активни кодове за парфимо?

Общи условия

Активация на акаунт