Професионални серии за коса 138

• 40 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
MarianaS,

Само да уточня, че аз съм ползвала тази за плътна коса Pro Fiber Reconstruct. И наистина с чиста съвест я препоръчвам. Подхранва много, много добре и прави краищата живи, заслужава си. Ароматът е малко по-сладникав за моя вкус (сметаново, боровинково... панакота направо), но с ефекта, който има... и на снакс да мирише, пак бих я ползвала най-вероятно.
Другата не съм я имала за домашна употреба, но също е хубава.

# 226
Аня, за тази маска говориш, нали: https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber/vazst … construct-200-ml?
Миризмата на продуктите за коса ми е най-малкия проблем, стига да се отразяват добре на моята.
Благодаря още веднъж

# 227
.....И скалпа ми е много чувствителен и склонен да пърхотяства, така че внимателно си избирам шампоаните. Керастаз са ми много силни.
Ако някой има препоръки за шампоан който добре измива, но е против пърхот и щади скалпа-ще съм благодарна.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/flaky-itchy-scalp-za … uvstvitelen-skalp
С две ръце препоръчвам! Един от най-любимите ми шампоани, а и се съчетава супер с всякакви маски и балсами.
Има и малка опаковка, идеална за няколко теста. Изобщо при капризен скалп шампоаните на Кингсли са чуден вариант (като пак може да се избира според нуждата на косата), все пак трихолог е човека.

# 228
.....И скалпа ми е много чувствителен и склонен да пърхотяства, така че внимателно си избирам шампоаните. Керастаз са ми много силни.
Ако някой има препоръки за шампоан който добре измива, но е против пърхот и щади скалпа-ще съм благодарна.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/flaky-itchy-scalp-za … uvstvitelen-skalp
С две ръце препоръчвам! Един от най-любимите ми шампоани, а и се съчетава супер с всякакви маски и балсами.
Има и малка опаковка, идеална за няколко теста. Изобщо при капризен скалп шампоаните на Кингсли са чуден вариант (като пак може да се избира според нуждата на косата), все пак трихолог е човека.
Благодаря, ползвала съм го и........... нищо! И моята не е лесна.

# 229
Подкрепям казаното! Simple Smile
Маските за скалп, Тоника за чувствителен скалп заедно с шампоана са чудесна грижа.
Виждам, че сте пробвали вече с тези продукти, ако не са помогнали, моят съвет е да търсите причината. Всички външни проблеми са вътрешни.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 20:03 от aiki_ira

# 230
MarianaS,

Да, да, тази е.

# 231
  • София
Привет. Пиша повече в другата тема за косата, но сега съм в търсене на нови продукти и  ми се искаше съвет от тук. Като цяло есен и зима косата ми е доста непретенциозна и минавам и с дригериини продукти.

Сега от около месец е ужас. Изключително бързо омазняващи се коренк и сухи, порьозни крайща. Стои разпиляна, твърда  почти не я нося пусната никога.

В момента ползвам мицеларен шампоан дрогериен, шампоан Матрикс за боядисана коса,маска Макадамия, олио за коса Чи (черното).

Не знам от тези шампоани за мазни корени и сухи крайща дали са добри? Вършат ли някаква работа? Чак "пука" при ресане, а другата седмица имам час за кичури и подозирам че съвсем ще изсъхне.
Пробвала ли си новата серия на Керастаз Генезис , мисля ,че ще ти хареса много или серията за блондинки .

Не съм. Пробвах преди време Therapistе на К и не останах доволна. От тогава някак нищо не вземам на Кетастаз.

# 232
Много се чудя на Olapex 3 от parfimo.bg. Има ли смисъл, ако имам стъпка 1 и 2. Само веднъж  досега ги пробвах и бях доволна като продукти. Чудя се дали стъпка 3 може да ми замести еластайзъра, че ми свършва и не знам да подновя ли.
Пробвах травъла за суха коса на Kerastase, нищо че моята не е особено суха.  Бях прекалила с протеиновите продукти и ми се поизсуши. Да, на усещане подобри нещата, но на външен вид - утежнена и сплескана коса. След нея пробвах травъла на Densifique с преуош еластайзър. Не го усетих Ш като изсушаващ, както прочетох на много месъа из темата. Маската нанеаох близо до корените. Отмих добре, но през цялото време, докато изсъхне косата имах усещането, че съм с неизмита маска. На допир много ми харесва, мека, разплетена, пада тетжко. Не е утежнена и сплескана, както с хидратиращата серия, но уплътняване не виждам. С Lanza Healing определено я чувствам много по-плътна. Другият път ще пробвам без еластайзър, може той да ми бърка ефекта.

# 233
  • Някъде там
Elena_of_Avalor, ако искаш ще ти пратя отливка от маската.
Серията за блондинки също е се хареса на сухата ти и жадна коса.
Аз също съм със светли краища и ми се отрази страхотно.
Днес ще я пробвам отново за втори път.
Взех си травъл сет от бюти мол.
Керастаз генезис също напоява дължините ми а аромата е страхотен.
Маската на марокан с кафявата капачка е много добра,но по рядко я използвам.
Залагам на балансирани маски и балсами и когато искам ударна хидратация използвам марокан и еластайзер ФК.

# 234
  • Варна
Олаплекс 3 няма как да замести еластисайзър. Двата продукта са с коренно различно действие. Котенце ако искаш да видиш действието на Олаплекс 3 смеси 5мл.стъпка 2 с 1мл.стъпка 1 и го нанеси като преуош на навлажнена коса-същото е.
 Котенце,всеки продукт дори да е Керастаз иска време,за да прояви действието си. Имам чувството,че не даваш шанс на продуктите да подействат. Няма да ти пресуши Денсиик Ш от едно ползване нито маската ще ти уплътни видимо косата от раз. С това мятане от едната крайност в другата/от Денсифик на Нутритив/ нищо не постигаш. Имаш тънка коса мий два три пъти подред с Денсифик и тогава веднъж да речен смени само маската с Нутритив.

# 235
# 236
Привет, имам чуденка и моля за съвет.
Термото на Напура или Ланза хийлинг ойл-а бихте препоръчали против накъсване и цъфтеж? Суша със сешоар всеки ден, преса не ползвам изобщо.
Мерси! Flowers Hibiscus

# 237
  • Някъде там
Привет, имам чуденка и моля за съвет.
Термото на Напура или Ланза хийлинг ойл-а бихте препоръчали против накъсване и цъфтеж? Суша със сешоар всеки ден, преса не ползвам изобщо.
Мерси! Flowers Hibiscus
Аз бих избрала термото на напура .
Нийм не е лошо продукт,по скоро го използвах за финиш а не за термо защита.

# 238
  • София
Включвам се да похваля Dark oil на Sebastian. Наскоро беше на добра промоция в нотино и го поръчах.
Вече го ползвам 3 измивания.
Искам да кажа, че съм ползвала доста олиа през годините - на nashi, на Kerastase, на Lakme, на Macadamia, на Joico, на o’right, коприната на Chi,  истинско арганово от мароко, бившият ми приятел ми даваше масла за коса от арабския свят натурални с много изчистени съставки и мн хвалени там... но толкова хубаво като това на Sebastian не съм пробвала.
Първо че е супер икономично - с една помпичка ми е достатъчно, а моята коса носи на много финиши.
Ароматът е страхотен! Но действието е това което идвам да похваля.
Буквално ми преобразява косата, става мека, гладка, хидратирана още докато е мокра.
Страхотно за сухи, жадни за хидратация коси с изтощени краища.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за коси които не са изтощени, според мен ще утежни

# 239
Олаплекс 3 няма как да замести еластисайзър. Двата продукта са с коренно различно действие. Котенце ако искаш да видиш действието на Олаплекс 3 смеси 5мл.стъпка 2 с 1мл.стъпка 1 и го нанеси като преуош на навлажнена коса-същото е.
 Котенце,всеки продукт дори да е Керастаз иска време,за да прояви действието си. Имам чувството,че не даваш шанс на продуктите да подействат. Няма да ти пресуши Денсиик Ш от едно ползване нито маската ще ти уплътни видимо косата от раз. С това мятане от едната крайност в другата/от Денсифик на Нутритив/ нищо не постигаш. Имаш тънка коса мий два три пъти подред с Денсифик и тогава веднъж да речен смени само маската с Нутритив.
Мерси, ще пробвам това със смесването на стъпките и ще преценя.
За продуктите - да, наясно съм че трябва повечко време. Беше ми мерак да ги пробвам. Опитвам да редувам по две серии. Даже напоследък се чудя дали човек не може да мине и с една балансирана серия, ако има еластайзър и някаква протеинова терапия и държи баланса.

Общи условия

Активация на акаунт