Професионални серии за коса 138

• 40 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
Има ли в момента код за отстъпка в златна рибка ?
 И да споделя - от години ползвам Kerastase Ciment Thermique   и бях много доволна. Преди няколко месеца обаче си взех Kérastase Extentioniste Thermique, но явно ми дойде "слаб" . Косата ми е тънка и изрусена , използвам доста често преса и сешоар. Така че се връщам към термик цимента Simple Smile

# 316
Здравейте момичета  ,
Помня ,че наскоро хвалихте маските на Kaypro , но не помня кои точно . Моля ви да споделите отново и какви са протеинови или хидратиращи .

Синята и бялата протеин, Макадамия и арган хидратиращи

# 317
Здравейте момичета, имате ли отзиви за тази серия:
https://www.arlen.bg/product/8112/komplekt-s-podarak-karpa-za-pl … e-sun-shield.html

# 318

Да, чудесна е цялата серия!

# 319
Чудя се да рискувам ли с този сайт grazea? Има доста изгодни продукти..
Аз съм поръчвала продукти за коса и съм доволна.
Последните две поръчки обаче ми ги отказаха поради неналичност на продуктите.
В сайта ги дава налични, но било грешка в системата.
Така, че опитай.

какво си поръчвала? Доста неща си харесах, но се притеснявам дали са оригинални.

# 320
Така, че опитай.

какво си поръчвала? Доста неща си харесах, но се притеснявам дали са оригинални.
Не знам какво харесвате там, всичко е изчерпано. Вкарваш в количка и накрая изписва, че няма наличност.

# 321
Изчерпано е да защото тази разпродажба върви вече повече от месец.
Купувала съм боя, оксидант, шампоан на Лореал и олио Макадамия.
Оригинални са, поне това което аз съм получила.
Мисля, че и други потребителки са пазарували от там.

# 322
Момичета, здравейте.  Искам да си купя нещо на Керастас. И съм се спряла на Хроноложист. Дали е подходяща серия за гъста коса, но с тънък косъм, чуплива.
Имам си хидратацията на Джойко и много ми харесва, но ми се ще и нещо друго. Благодаря

# 323
По повод грижата за скалпа, според мен всощичко трябва да е умерено и с баланс Simple Smile
Аз например сега правя почивка и не слагам никакви преуош. Мисля поне месец да изкарам така, ако не и повече.
Моята коса вече също си върна естествения вид и сега гледам да използвам леки серии. Забелязвам, че вече много харесва хидратация, а преди обичаше протеин. Главно мисля да редува блондинката серия на Керастаз и Генезиса.

# 324
  • Варна
Така, че опитай.

Не знам какво харесвате там, всичко е изчерпано. Вкарваш в количка и накрая изписва, че няма наличност.
Ето, всичко, което харесах е в наличност , че и я изпратиха вече! Ще ви кажа като ги получа

# 325
Lunna аз имам Интенз серията,но само маската ползвам от време на време.Ш и Б хващат паяжина в шкафа,не можах да се разбера с тях,много странни продукти,а и миризмата им същата,на мен ми миришат на нафта.Шампоана ще го оползотворя някой ден,почиства добре и не ми дразни скалпа,с някоя хубава маска ще го комбинирам,обаче тоя балсам...косата ми става много странна след него.Не си спомням дали има силикони в серията,скоро не съм ги поглеждала,но ефекта след тях е като след тея био-мио безсиликонови щуротии,като проскубана.Маската не е лоша,като изключим миризмата,но както и останалите продукти,не бих я купила отново.

Bobi Pro longer за мен е балансирана с превес на протеин.При няколко последователни ползвания,протеинът се усеща осезаемо.

Hristo Mihailov аз не бих заложила на Хронолоджист,мисля,че ще ти утежнява.Имаше една бяла серия,Аня наскоро я коментира май,мисля че тя ще ти е по-ок

# 326
  • Някъде там
По повод грижата за скалпа, според мен всощичко трябва да е умерено и с баланс Simple Smile
Аз например сега правя почивка и не слагам никакви преуош. Мисля поне месец да изкарам така, ако не и повече.
Моята коса вече също си върна естествения вид и сега гледам да използвам леки серии. Забелязвам, че вече много харесва хидратация, а преди обичаше протеин. Главно мисля да редува блондинката серия на Керастаз и Генезиса.
И аз на тези две серии съм се спряла за сега и мисля да ги поддържам.
От толкова години се лутам и най накрая намерих моите продукти.
Лошото е ,че излизат нови и нови неща и това да пробвам,онова да пробвам и буквално парите отиват в канала .
За блондинското Термо да си кажа ,че ми харесва повече от термиците.Някак си по леко го усещам на косата си.
Термиците ми идват изключително тежки.
Дали ще ми хареса и термото на Генезис   .

# 327
В Арлен има някакъв бъг, марокан имат промоция
Скрит текст:
и след като се въведе кода за отстъпка цената става по-висока
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 10:57 от krystal93

# 328
Добро утро!
Ето ме с впечатления от блондинската серия на Керастаз. Какво реших да направя снощи: измих косата с оцветения шампоан (еднократно и само корените на косата), като постоях 2-3 минути и изплакнах (при което дължините се измиха чудесно, без да са "изпрани"), след което, на подсушена с кърпа, нанесох балсама по дължините. Пак постоях около 2-3 минути и изплакнах. Отново на подсушена с кърпа коса, поставих в корените ампула Керастаз денсифик (на мен една ампула ми стига третиране на корените 2-3 пъти, защото нанасям икономично). Преди да изсуша леко косата със сешоар, сложих малко Маракеш за връхчета. Този път реших да не използвам термо. След известно време намотах косата около ластик по любимия ми метод. На сутринта освободих от ластика и нанесох Маракеш за къдрици и малко от термото на Напура (използвам го понякога вместо финиш, защото чудесно прибира излишен обем и фриз, и придава блясък). Усещам косата си жива. Мисля, че реших и колебанието си кое термо да поръчам-везните наклониха към това от блондинската серия.
Ето я косата ми, снимана току-що вече на работното ми място:

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 09:42 от dea76

# 329
  • София
В Арлен има някакъв бъг, марокан имат промоция

и след като се въведе кода за отстъпка цената става по-висока

Това не е бъг.
Когато на вече намален артикул се опиташ да приложиш код за отстъпка става така - маха птстъпката и от реалната цена взима кода

Общи условия

Активация на акаунт