Професионални серии за коса 138

• 40 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Да му се незнае и косопада. Както стоя пред шкафа с козметика и тъжно гледам меди биокленз и като грабнах скалп детокса на ГГ, пък един хубав еластисайзър и КЕФФ... Е, докато блажено се мацотех бутнах еластисайзъра на килима, та сега си имам и супер хидратиране килим 😅
Както и да е, ще пиша дали ми е останала коса накрая 😄
ПП... Чудех се за лалга, ма не съм сигурна как ще се сработи с еластисайзъра, та минах на ФК хидратиращата

Ко речи?! Joy
Ами ето това е пост от който нищо не разбрах за какви продукти става дума. А ме грабна с косопад. .Ако човек следи отскоро темата, гледа кат индианец, просто..  Joy

# 496
Щастлива съм... След почивката съм с по-здрава коса 🤔  Явно е имала нужда от интензивна хидратация, която получи (писала съм няколко страници назад какво и как). На една от снимките се вижда колко е тънък косъма, но не ми се отразяват добре продукти за тънка коса. Днес 5 мин преди банята сложих масло от гроздови семки по връхчетата, измих с Ш Денсифик + балсам  PK Remoisturizing Smoothing Conditioner. На подсушена коса сложих No inhibition maracuja oil. Оставих да позасъхне сама и после издухах със сешоар и кръгла четка. Миниатюрен фриз, подхранени връхчета, блясък и подвижност.

Първата снимка е от сутринта и духа лек вятър, затова е леко разрошена. Следващите снимки са от сега (нямам добра светлина).

# 497
След доста четене стигнах до извода, че ми трябва само хидратация на косата, защото къносването играе роля на протеинова терапия и нямам нужда от повече протеинови неща.
Бях доволна от лилавия шампоан на Aphogee,  но в едно ревю казват, че има парабени и SLS. Това какво ще рече лошо ли е?

# 498
Скрит текст:
Да му се незнае и косопада. Както стоя пред шкафа с козметика и тъжно гледам меди биокленз и като грабнах скалп детокса на ГГ, пък един хубав еластисайзър и КЕФФ... Е, докато блажено се мацотех бутнах еластисайзъра на килима, та сега си имам и супер хидратиране килим 😅
Както и да е, ще пиша дали ми е останала коса накрая 😄
ПП... Чудех се за лалга, ма не съм сигурна как ще се сработи с еластисайзъра, та минах на ФК хидратиращата
Ко речи?! Joy
Ами ето това е пост от който нищо не разбрах за какви продукти става дума. А ме грабна с косопад. .Ако човек следи отскоро темата, гледа кат индианец, просто..  Joy
Както коментира принцесата малко по-нагоре, това са продукти, които постоянно се обсъждат. Написала съм марката и продукта. Щом се интересуваш от косопад, значи не са твоите неща в момента, това е идеята на поста, че въпреки всичко си сложих любимите неща.
Та... Резултати 😅 голяма шепа коса в банята (това се очакваше след скалп детокса), но пък хубав блясък, мека, приятна коса.
Скрит текст:
Scalp detox Grow Gorgeous - почиства скалпа, към преуошите е, редовно комбинирам с
Еластисайзър на Филип Кингсли, хидратира в дълбочина косъма, използва се преди шампоан на влажна (аз го слагам на измита само с вода) коса
Mediceuticals Bioclenz - шампоан за поддържане на здрав скалп и стимулиране на растежа
Philip Kingsley moisture extreme - шампоан и балсам за екстремна хидратация на коса, но за тънка коса идват силни и отнемат обема

# 499
Някой да знае или да е виждал дали има мостри или мини опаковки на шампоаните Mediceuticals? Искам да ги пробвам, обаче може да не се харесаме, а цените им не са от най-евтините...Grinning На кои шампоани най-приличат като вид, пенят ли добре, имат ли хубав аромат или миришат на етерични масла и билки, силно измивни ли са или не? Прозрачни или перлени са, протеиново усещане ли дават в смисъл заплитане и втвърдяване при миене? Дайте някакво подробно описание, моля?!

# 500
  • София
Аз май съм единствената която не се харесва с Medi. Бях си взела шампоана още като излезе и се сдобивах всеки път с телена топка на главата.
На мен ми заплита адски много и пресушава но това беше в период в който косата ми е дълга и изтощена.
(За срванение подобен ефект имам от всеки шампоан на марокан, от лалга, от меди).
Сега е здрава и дори Densifique не ми я заплита.

# 501
Лунна пътека, не бих могла да кажа на кого ми приличат Меди. Имам Биокленз и мога да ти опиша него - прозрачен е с лек ментов аромат. Мисля, че има ЕМ в състава, та съответно се усещат и в мириса, но е приятно, не е като при Ампулите на Напура например. Не премива и не втвърдява, поне моята коса, която в момента е здрава. Аз го усещам като мек шампоан. По въпроса за пяната - на първо миене не е от най-пенещите се, но ако повториш с него ще получиш хубава пяна Simple Smile
Сега за лятото смятам, че е удачен избор и аз бих го подновила отново Simple Smile

# 502
  • Варна
Ползвам Хидрокленс и ДПШ на Меди от години. Хидрокленс е добре измивен,но мек. Не ми премива косата и не я прави на топка. Не съм срещала травъли на марката.
 ДПШ е също много добър. От няколко месеца го върнах в употреба.

# 503
И аз съм с ДПШ на меси, биокленз и целаген. Когато прекаля с експериментите всеки път се връщам към тях, да пооправя бъркотията. От целагена се обривам (ръцете) всеки път, но след час няма и следа.

# 504
adorable™,

аз съм много доволна от слънцезащитата на label.m и съм разчитала на продуктите от серията неведнъж. Идеално се справят с всякаква хлор. Също мога да кажа, че много добре хидратират. Спреят може и на влажна, и на суха коса да се нанася - и в двата случая помага за добро оформяне на косата.

aksiniq.td,

много си досадна. От пет страници насам си избираш шампоан и въпросите/постовете ти са с впечатляваща градация. Дано не се сетиш, че ти трябва и маска.

# 505
Някой да знае или да е виждал дали има мостри или мини опаковки на шампоаните Mediceuticals? Искам да ги пробвам, обаче може да не се харесаме, а цените им не са от най-евтините...Grinning На кои шампоани най-приличат като вид, пенят ли добре, имат ли хубав аромат или миришат на етерични масла и билки, силно измивни ли са или не? Прозрачни или перлени са, протеиново усещане ли дават в смисъл заплитане и втвърдяване при миене? Дайте някакво подробно описание, моля?!
Има малки опаковки,но те излизат по-скъпо от нормалните.Ако си склонна да поръчваш от чужди сайтове https://www.sleekshop.com/search.php?&search_query_adv=Thera … s=24&start=24
Аз си ги купувам от немски и холандски сайтове,17-18 Евро за 250мл е повече от нормална цена за мен.Само Целагена ми идва на 50 Евро,в БГ как е 50лв не знам.
Биокленц ми харесва много.Прозрачен е,мирише на мента и е много приятен.Първия път като го ползвах ми даде много странен ефект,естествената ми нетретирана коса,десетина см. от корена,я пресуши доста,почти като тел (което ми се случва за първи път с професионален продукт),но третираните ми дължини бяха много доволни,даже нямаше нужда от балсам/маска,но аз си ползвах по навик.От както започнах да боядисвам цялата коса,ми дава страхотен резултат винаги,не съм очаквала.Косата ми не се е заплитала от много години,дори като бях на кичури,но пък винаги е третирана по един или друг начин.Мисля,че ще ти хареса.
Аз съм нацелила маската и ДПШ-а,но съм зарината.По-натам ще ги взема задължително

galena и аз му бях хвърлила око,но като се разрових из чуждите сайтове,коментарите не ми харесаха.Не е нищо впечатляващо,това споделят жените,а 30 Евро за тая бубонка не са никак малко.Ако го вземеш все пак,сподели мнение,моля те

# 506
Поръчах си шампоан + маска Alfaparf Semi di Lino MOISTURE и сух термозащитен спрей.
Намерих ги на добра цена, доволна съм. Шампоана няма вредни съставки и хидратирал косата добре, правил много пяна за безсулфатен. Измива в дълбочина. А спрея бил със чудесен аромат и може да се ползва и на суха коса.

# 507
Здравейте,трябва ми ударна хидратация-в момента имам само две серии,абсолют рипеър и лис ултим,които редувам,но лис-а ми е крайно недостатъчно хидратираща..кое е по-силно от синия балсам на джойко и интенз хидратора,пак на джойко? Не ми се дават 60 и кусур лева напразно..благодаря!

# 508
Здравей,
Имам Joico Moisture Recovery Treatment Balm и PK Remoisturizing Smoothing Conditioner, както и Extreme версията (все още неизползвана). За мен PK е класи над Joico, икономичен и бързо се справя, не е необходимо да се кисне сумата ти време. Има и малки разфасовки за проба. Но ако имаш тънка нетретирана коса Joico може би е по-подходящ.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-ekstremna-hidrataciq
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-remo … ing-za-gasta-kosa

Здравейте,трябва ми ударна хидратация-в момента имам само две серии,абсолют рипеър и лис ултим,които редувам,но лис-а ми е крайно недостатъчно хидратираща..кое е по-силно от синия балсам на джойко и интенз хидратора,пак на джойко? Не ми се дават 60 и кусур лева напразно..благодаря!

# 509
Благодаря!
С гъста,изрусена и много жадна коса съм,така че може би ще заложа на ФК

Общи условия

Активация на акаунт