Професионални серии за коса 138

• 40 580
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
И аз ползвам само Пермес откакто Рибата я внесоха. Много съм доволна и косата ми се чувства супер. Покривна и дълготрайна при мен.
И аз се боядисвам ниво 6.

# 556
  • София
Аз се огледах в цвят 6.01 на Permesse, защото искам да убия червеникавия цвят, дано не ми е светла. В момента се боядисвам с Igor 6.1+5.1. Ако трябва да съм честна, боядисвам цялата коса на месец и половина (не само корен), но според коментариите определено Permesse е по-щадяща от Igora и за моя случай ще е по-добра и ще я поръчам Simple Smile

# 557
След фризьор - подкъсена, мита с Алфапарф (не знам кой), маска и пяна пак такива. Но ми препоръча на Paul Mitchell Full Circle leave-in (балсам маска за къдрава коса).
Някой има ли мнение за нея? (Ще питам и при къдравелките).

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 15:23 от Анонимен

# 558
  • София
Лореал имат нова серия:
https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … a-dalzhinite.html
Привлича ме термото, но ще изчакам за сега. Другото мисля, че ще ми е тежко  утежняващо за моята коса.

Коментира се тази серия от известно време във форума. Аз се чудя на маската и ампулите. В един сайт четох че ампулите може да се ползват в комбинация с маската са по-силен ефект (нанасят първо ампулата и след 5 минути върху нея маската). Интересува ме дали някой ги е ползвал самостоятелно и заедно с маската и ако може да се сравни ефекта. Също ми е интересно (тъй като определяте маската като балансирана) на коя друга може да я опреличите? Аз обичам баланс с превес на хидратация за маски/балсами и се чудя тази дали ще ми пасне? С плътен, остър, слабо третиран косъм съм, средно гъста, косата ми носи на яки продукти, но всеобщата любимка маската Епруваж ми прави косата на мазно сплескано нищо...
Сложила съм две ампули на на на про лонгър в количката
Дали ще получа несесер подарък?
Здравей Искрица, все пак получи ли несесер за двете ампули на Лореал и хубав ли е? Чудя се от къде да поръчам Pro Longer-а, от всеки сайт съм харесала по нещо допълнително, което го няма в другите...голяма драма Simple Smile

# 559
Става въпрос за терапия с Олаплекс която се прави със стъпка 1 и стъпка 2.
https://www.notino.bg/olaplex/professional-travel-kit-kozmetichen-paket-i/

Количеството от показаната терапия за колко време е предназначено да се ползва ? Нали не е за 1 път Rolling Eyes

# 560
  • София
Става въпрос за терапия с Олаплекс която се прави със стъпка 1 и стъпка 2.
https://www.notino.bg/olaplex/professional-travel-kit-kozmetichen-paket-i/

Количеството от показаната терапия за колко време е предназначено да се ползва ? Нали не е за 1 път Rolling Eyes

Не разбира се.
В зависимост от дължината и гъстотата на косата за терапия се ползва между 7.5 и 15 мл от стъпка 1, което се смесва с между 45 и 75 мл преварена вода.

После се слага на око от стъпка 2.
Така че би трябвало да стигне за около 8-10 употреби според мен

# 561
DivaOrhideq,

Имам серията Marulaoil на Paul Mitchell и е страхотна. Не ми е познато това, за което питаш. Не бих се изненадала, ако е хубаво. Обясни ли госпожата защо го препоръчва?

Аз се изкушавам за този сешоар:

Ето и характеристиките му: https://www.gamaprofessional.com/en/iq-perfetto.html

На диета съм за продукти, но това си е уред и не се брои...

# 562
Здравейте, имам въпрос към тези, които са използвали на Макадамия подхранващото олио.
Използвала съм повечето продукти на марката, но него не съм. Чудя се дали да го върна, защото ми се струва че не е в добро състояние. Когато го отворих имаше мирис на нещо между мъжки парфюм и развалени яйца. Консистенцията е супер рядка с цвят много тъмно жълто, направо кафяво.
Моля за съвет тези, които са го използвали или виждали в магазин.  Pensive

# 563
По повод питанката на лунна за шампоаните на Медисютикълс:
Аз откакто ги открих други не искам и да пробвам. Smile Имам Фолиген и Биокленз.
И двата са прозрачни, Фолиген не мога да определя на какво точно мирише, не е твърде прекрасно, но не и ужасно...Биокленз ми мирише на мента/нещо лекарствено може би.  И двата са прозрачни, при мен като за безсулфатни шампоани се пенят много добре, още на първото миене дори. С биокленз усещам сякаш по-голямо уплътняване на косата. Скалпа спря да ме сърби и се чувства прекрасно. Комбинирам ги с всевъзможни балсами и маски, няма никакъв проблем.
Като цяло меди се очертава да ми стане любимата марка - шампоаните, спрея нуминокс, маската за скалп, балсама за скалп и дължини...супер са. Purple Heart

Благодаря за подробното ревю. Ще поръчам Биокленз за начало. Аз съм малкооо предобедена към безсулфатни и био-шампоани, какво ли не поръчах за моя чувствителен скалп и нищо трайно не помага...
Наскоро взех 2 шампоана на O'right и една серия на GG, един ш. на Rene Furterer. Серията на GG бяха я объркали и я върнах, така и не пробвах шампоана им и сега ме е яд. Рене бива, но пак имам сърбеж от него. Взех го на почивката да мия с него детето и от 3 поредни миенета, косата и стана супер суха и заплетена, въпреки, че й слагам обилно маска или балсам. Тя има дълга, гъста и плътна коса. Та Рене малко ме разочарова, О'right бива обаче при поредни миенета с техните шампоани пак чувствам лек дискомфорт. Трябва да ги редувам с някой сулфатен или ДПШ и тогава са ОК. Преди време тествах и JMO, не са лоши и те, обаче малко протеинови ми идваха... Сега ще тествам Меди и после Фито...

# 564
Аня,  господина (един гологлав с татуировки, не беше много женствен Grinning )ми препоръча марката като качествени продукти,  достъпни на нашия пазар, когато поисках съвети за моята коса.
Обясних му колко не се разбирам с всичко,  което съм пробвала на Керастаз и някои други марки. Каза ми, че Керастаз и Лорал са на една фирма и са преместили производството си в Румъния и качеството за нашия (и не само) пазар е доста лошо. Същото станало и с Matrix.
Освен това ми каза, вместо гел да пробвам крем или пяна и препоръча този на PM. Сега, колко е така и ще ли е добре за мен.. май само проба ще покаже.
И ми даде съвет да си разделям косата като дифузирам, че е много гъста.

# 565
Аня,  господина (един гологлав с татуировки, не беше много женствен Grinning )ми препоръча марката като качествени продукти,  достъпни на нашия пазар, когато поисках съвети за моята коса.
Обясних му колко не се разбирам с всичко,  което съм пробвала на Керастаз и някои други марки. Каза ми, че Керастаз и Лорал са на една фирма и са преместили производството си в Румъния и качеството за нашия (и не само) пазар е доста лошо. Същото станало и с Matrix.
Освен това ми каза, вместо гел да пробвам крем или пяна и препоръча този на PM. Сега, колко е така и ще ли е добре за мен.. май само проба ще покаже.
И ми даде съвет да си разделям косата като дифузирам, че е много гъста.

Този господин яко те е изкъпал Smile Явно, за да си продават продуктите, прибягват до лъжи. Те много фризьори го правят по принцип

# 566
Аня, заинтригува ме и мен този сешоар! Стана ми смешно за диетата, но си права,че не се брои Simple Smile

Аз да похваля маската на Napura C9 rikeir. Днес я получих и зор да се пробва. Косата е напоена и мнооого мека,подредена и се оформиха много красиви къдрички. Бях решила да изправям,ама грехота е да ги съсипя. Пък  за тея пари е просто страхотна!

Принцесо, протеинец си е искала русата чума! Ама явно е в добро състояние щом при цялата хидратация толкова време се е  държала прилично. Благодаря за препоръките за маската!

# 567
Дара, той нямаше марката.

# 568
Лореал имат нова серия:
https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … a-dalzhinite.html
Привлича ме термото, но ще изчакам за сега. Другото мисля, че ще ми е тежко  утежняващо за моята коса.

Коментира се тази серия от известно време във форума. Аз се чудя на маската и ампулите. В един сайт четох че ампулите може да се ползват в комбинация с маската са по-силен ефект (нанасят първо ампулата и след 5 минути върху нея маската). Интересува ме дали някой ги е ползвал самостоятелно и заедно с маската и ако може да се сравни ефекта. Също ми е интересно (тъй като определяте маската като балансирана) на коя друга може да я опреличите? Аз обичам баланс с превес на хидратация за маски/балсами и се чудя тази дали ще ми пасне? С плътен, остър, слабо третиран косъм съм, средно гъста, косата ми носи на яки продукти, но всеобщата любимка маската Епруваж ми прави косата на мазно сплескано нищо...
Сложила съм две ампули на на на про лонгър в количката
Дали ще получа несесер подарък?
Здравей Искрица, все пак получи ли несесер за двете ампули на Лореал и хубав ли е? Чудя се от къде да поръчам Pro Longer-а, от всеки сайт съм харесала по нещо допълнително, което го няма в другите...голяма драма Simple Smile

В рибката е на промоция  https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-longer-za-zdrava-dalga-kosa

# 569
В  https://www.hair-shop.com/kerastase.html , продуктите на Керестаж и Редкен са намалени с 30 %. Направих аз поръчка. Утре или вдругиден я чакам. Гледам доставят и до България.
Скрит текст:
LIEFERGEBIETE
Deutschland
Österreich
Belgien, Bulgarien, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Griechenland, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Schweden, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechien, Ungarn, Vereinigtes Königreich

Общи условия

Активация на акаунт