Професионални серии за коса 138

• 40 559
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Много дразнещо това със смяната на формула или фалшифицирането.

Аз да се изкажа по един въпрос. Някой питаше за пресата на Otto, както и за новия Builder за цъфтеж на ФК. Според мен подобен тип продукти само замазват положението. Да се залепи един цъфтеж, означава след време той да лъсне отново. Аз имах ламинираща преса, един клас (така ми казаха) по-висока от Otto и наистина ми запечатваше крайщата. Да, нямах цъфтеж, но връхчетата си бяха увредени. По време на извънредното положение не се изправях и съответно състоянието на косата лъсна. Имах раздвоения по около 10 см нагоре такова нещо не бях виждала. Това нещо съответно трябва да се изреже. Или да продължи да се "замаскира". Рекламата на ФК е как залепя цъфтежа, ми за мен това е същото - замаскиране. Все повече се убеждавам, че най-долната част на косата трябва да има специална грижа, различна от дължините и да се направи така, че да не цъфти.

# 586
  • Някъде там
Пробвах тази серия за бърз растеж на косата - Yellow Alfa Parf Easy Long .
Много приятно изненадана останах .Моя позната ми отля от нейните.
Не знам  обаче на следващите измивания дали ефекта ще се запази .
Не ми харесва ,че са много големи разфасовки.Балсама е 500 мл , което ми се струва ужасно много .

# 587
При пресата колкото и да "замазва" положението допълнително гори и това е основният проблем. При продуктите за коса идеята е да залепят раздвояване то на косъма до там до където е, за да няма допълнително триене и хвърчене и накъсване, което да бъде причина това разделяне да продължава да върви и нагоре. Да, това е замаскираме на проблема, но и шанс да изглежда косата хубава докато се изреже тази проблемна част.
Точно такава козметика е тази специалната, която се грижи за краищата и е по-различна от другата за дължините Simple Smile

# 588
  • София
Така си е, и аз мисля че рязането е универсална панацея.
Проблема е ако се налага да го правиш много често и не можеш да наваксаш с разтежа Sad
Тогава става омагьосан кръг.
Аз наскоро ходих на една квартална фризьорка която моя позната ми препоръча.
Съжалявам че отидох, не останах доволна, поне беше евтино - 15 лв и не изисква да ти мие косата.
Казах и че искам да ми вземе 2 см ит дължините и да ми направи права черта със страничен бретон.
Тя обаче явно реши че моето мнение няма значение и ми взе поне 5 см а за бритона не искам да коментирам как го направи....
Та сега подразах изтощените краища пи неволя и трябва да вкарам яка грижа че скоро да не ми се налага да подстригвам пак.
За стимулиране на растежа кое ще ми препоръчате - анаген или стаминген (Напура)?

# 589
Здравейте, понеже мисля да се боядисам в неделя, удачно ли е днес да си направя терапия с еластайзер, имаше ли някакво 'правило' да не се ползва преди и след боя?

# 590
  • София
Здравейте, понеже мисля да се боядисам в неделя, удачно ли е днес да си направя терапия с еластайзер, имаше ли някакво 'правило' да не се ползва преди и след боя?

Не е удачно, пиле да не се ползва минимум две измивания преди и две измивания след боя

# 591
Благодаря, тъкмо ще станат две измивания, от както последно си правих.
Днес получих и шампоан и балсам от хидратиращата серия на Philip Kingsley.
Скрит текст:

Нямам търпение да ги изпробвам,те първа се запознавам с по-високия клас продукти за коса. Моята е руса, гъста, но някак си суха и не е ми харесва как изглежда. В естествения си вид е бухнала, не мога да я нося така. Но като я изправя или накъдря, държи до следващо измиване, не я тормозя всеки ден с пресата.

# 592
Някой по-назад беше писал за скраб на ФК, може ли линк към продукта?
В Бютимол има 20% на Керастаз.

# 593
Някой по-назад беше писал за скраб на ФК, може ли линк към продукта?
В Бютимол има 20% на Керастаз.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … iating-scalp-mask

А аз, макар че имам още да пробвам скраба на grow gorgeous, си поръчах от арлен скраб на давинес, за да стигна безплатна доставка с гела им. 😁

Арлен имат безплатна доставка при поръчка на продукт на керастаз.

# 594
Може ли мнение за спрея за плажни къдрици на Керастаз?Благодаря предварително.

# 595
  • София
Чудя се дали да не поръчам шампоана на Lalga. Дали ще е подходящ за моята тънка, боядисана коса с мазен корен и сухи краища? Пише, че е за всеки тип коса, което ме спира, но знае ли човек.

# 596
Чудя се дали да не поръчам шампоана на Lalga. Дали ще е подходящ за моята тънка, боядисана коса с мазен корен и сухи краища? Пише, че е за всеки тип коса, което ме спира, но знае ли човек.
Мек и не изсушава.Аз съм със суха коса и ми харесва.

# 597

Може да утежни при поредни миенета, а ти си с мазен скалп... Поне при мен е така, маската е по-добра в случая за сухи краища... Laughing

# 598
Моята е тънка, боядисана, руси кичури и нормален скалп, при мен този шампоан поне стария му вариант ми утежняваше. Маската също не мога да ползвам често, само балсама. Пише наистина, че са за всеки тип коса, но за мен не е така.

# 599
  • София
Много благодаря за отговорите Simple Smile. Ще се въздържа от покупка. Само ампулите ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт