Професионални серии за коса 138

• 40 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Имам сравнително подобен скалп на твоя (мазен с нужда да се мие всеки ден) и видя ли серия за всеки тип коса, подминавам.
Мое лично откритие, до което достигнах скоро, е, че безсулфатните шампоани ми действат найй добре.

# 601
  • София
Имам сравнително подобен скалп на твоя (мазен с нужда да се мие всеки ден) и видя ли серия за всеки тип коса, подминавам.
Мое лично откритие, до което достигнах скоро, е, че безсулфатните шампоани ми действат найй добре.

От около 2 седмици използвам безсулфатен шампоан. По принцип косата ми издържа около 2 дни, на третия мия, защото не се търпи... От безсулфатния корените остават сухи, но отзад косата се омазнява. Особено зоната, която е в контакт с възглавницата  (уж е с охлаждащ гел). Изненадана съм определено.

# 602

От около 2 седмици използвам безсулфатен шампоан. По принцип косата ми издържа около 2 дни, на третия мия, защото не се търпи... От безсулфатния корените остават сухи, но отзад косата се омазнява. Особено зоната, която е в контакт с възглавницата  (уж е с охлаждащ гел). Изненадана съм определено.
Аз мия косата си всеки ден и затова казах, че безсулфатните са моите шампоани, защото не мк скърца косата след тях. 😊

# 603
Някой пробвал ли е уплътняващия спрей на епруваж?
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/uplatnyavasht-sprey-eprouv … g-plumping-236-ml

# 604
Аз миналата година го купих и пробвах няколко пъти, но ми харесва повече спрея за обем на Кингсли и този, който беше от серията Full  на Living proof. Подарих го на една колежка и тя ме кара да ѝ го поръчвам редовно заедно със шампоанчето за обем на Епруваж, много е доволна. Косата ѝ е много тънка, къса, боядисва се на около 3-4 месеца и има бързоомазняващ се скалп. На нея съм давала какво ли не като спрейове и шампоани за обем и това хареса, като и за нея Living proof бяха по-добри, но вече няма от къде да ѝ ги взема.
Редактирам се, за да допълня, че съм имала и крем пудрата за обем, но и тя не ми хареса. Някак ми утежняваше корена и е странен продукт като цяло, но може само при мен да не се е получавало Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:50 от aiki_ira

# 605
А аз много искам да пробвам този шампоан за обем на Eprouvage, но в ЗР го няма наличен от цяла вечност. На балсама също съм хвърлила око.
А маската им е най-любимото ми нещо. Косата ми след нея е толкова плътна, мека, гладка и блестяща.. 👌❤

# 606
Lunna имам реконструиращия и подхранващия.Аз бих ти препоръчала да вземеш и двата и да ги редуваш.Подхранващия дава по-добър естетически резултат,косата изглежда и се чувства доста жива,мирише малко неприятно(за мен не е проблем,моя нос носи на всичко),но нищо потресаващо.Реконструиращият мирише малко по-приятно,но резултат се забелязва след няколко употреби,косата не е чак толкова лъскава и напомпена както след подхранващия,но в дългосрочен план наистина си върши работата.Ти ще решиш кой да вземеш според търсения ефект

no__name дай мнение за скраба на Давинес по-натам като го пробваш.Тоя на GG много ме дразни с тея частици вътре,нямат измиване,а и докато го нанеса омазвам цялата коса,то лепне...Confounded добре че свършва

# 607
Ще пиша, точех се утре да го пробвам, но поръчката ми в арлен още е със статус Нова.
Чудех се доста за някой от двата скраба на керастаз, но първо да пробвам на давинес, а и май са с морска сол всичките.
Загледах и в рибата, че са пуснали хранителна добавка на Меди.😍

# 608
VanessaDE, благодаря... И аз мислех да взема двата и да редувам, обаче се притесних реконструиращия да не е много протеинов и изсушаващ...

Като говорите за скраб за скалп, имам ексфолианта на Керастаз от серията Хронолоджист. Като гъст гел е с някакви частица вътре, но се измива лесно. Друг е въпроса дали почиства както трябва...
Някой да е ползвал пре-уош крема от серията Нутритив на Керастаз? Дали прилича на Еластисайзъра?

# 609
Такааа чудех се аз какво да си купя и след известно умуване поръчах противокосопадния шампоан и серума за цъфтящи краища на Oway... Grinning
Знам, че и двата продукта са много харесвани

# 610
Привет, нахлувам с няколко въпроса Simple Smile
След трагично омбре и последващо боядисване с по-тъмна боя, за да мога да се покажа навън косата ми се скапа тотално и сега логично трябва я оправя до колкото може.
Ползвала съм преди години профи козметика за коса, когато системно се боядисвах и така я съживих та уж имам някаква идея кое и какво.
Та поръчах Абсолют рипеър шампоан и маска  и  Макадамия за нормална до плътна коса маска, за да въртя протеин/хидратация.
Комбинацията удачна ли е?
И другия ми въпрос е какъв финиш да взема? Косата ми винаги е бухнала и хвърчаща независимо с какво я мия и какво слагам, та ми се иска да я прибирам с нещо, за да не използвам преса..

# 611
Пак нахлувам с въпрос за хидратация-от аргана и наказанията на Кей При кои са по-хидратиращи? Търся си бюджетна серия и затова поглеждам към тях..

# 612
Пак нахлувам с въпрос за хидратация-от аргана и наказанията на Кей При кои са по-хидратиращи? Търся си бюджетна серия и затова поглеждам към тях..
Ако може по разбираемо. За кои продукти е въпроса, защото аз лично не успявам да разбера.

# 613
Хаха ужас,редактора е играл..от Кей про сериите с арган и макадамия е колебанието

# 614
Хаха ужас,редактора е играл..от Кей про сериите с арган и макадамия е колебанието
След повече четене и аз за тях си помислих Blush, но нямам опит. Руса мама ще каже за тях, ако се включи, поне за нея се сещам веднага, защото от нея съм запомнила да коментирала марката.

Общи условия

Активация на акаунт