Професионални серии за коса 138

• 40 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
marella88,

Гледам, че половината неща вече не са налични с -50%, така че хубаво си се насочила към препоръчаното в магазина на ЗР за Philip Kingsley. Още повече, че с тях можеш да пробваш серии с малки опаковки. И то без да ти омръзват, и без да се охарчваш. Лилвата термозащита е много хубава между другото.

# 631
Аня, а кое да избера PK Moisture Extreme или Re-Moisturizing?

# 632
Наистина не мога да кажа без да съм виждала косата. Аз харесвам и двете серии, на моята коса и екстремната хидратация ми е необходима. Ако искаш по-умерен скок, вземи силната (Remoisturizing). Тя често попада в намаление заедно с еластисайзъра, докато другата (лилавата) не съм я виждала в такъв сет.

Препоръчвам обаче смело серума, който още седи в намаленлето - този на CHI за скалп и дължини.

# 633
Не знам личи ли от тук. Стояла е влажна на плитка и затова има вълни. Иначе мачкам и с пресата да е гладка.

Тук е на 3 дни нъсена на топка вързана.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 15:50 от marella88

# 634
  • София
Мога ли да комбинирам този шампоан:
https://www.notino.bg/kerastase/resistance-shampoan-grizha-s-pod … ko-uvredena-kosa/
 с този балсам:
https://www.notino.bg/kerastase/resistance-extentioniste-balsam- … vane-ot-korenite/
или може би този:
https://www.notino.bg/kerastase/resistance-gel-balsam-za-fina-kosa/
Предварително благодаря!

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:03 от Магика

# 635
Някой има ли отзиви за Loreal Professionnel Pro Longer - шампоана? Дали е подходящ за по-чувствителни скалпове 🤔.

# 636
Здравейте,
Поръчах си току-що това:
https://www.arlen.bg/product/16328/komplekt-za-pat-shampoan-mask … solut-repair.html.
Някой да има мнение за някои от продуктите? Обичам лятото, когато има комплект за път, защото за 20лв пробваш три неща и хем са малки и удобни, хем тестваш серията. ❤

# 637

Аз не съм капацитет, но тъй като точно първите два продукта комбинирам, мога да кажа, че според мен са съвместими и резултата не е лош (обаче аз май от нито един от няколкото изпробвани продукта на Керастас не видях уау ефект...късмет...). Косата ми е доста дълга, боядисана, с умерено сухи дължини.

Аз имам питанка. Косата ми започна да цъфти и да се къса, в това число и косъмчета, които не са чак толкова дълги, например около лицето.
Някой от реконструкторите ли ми трябва или друга терапия?
Thinking

# 638
Lollaa*,

Забравих да ти кажа, че на мен Genesis ми напомня на L’Imperatrice 3 на D&G.

marella88,

Какъв цвят е това? Пробвай по-скоро по-леката от двете хидратации или която ти е по-любопитна.

# 639
Аня, а какъв аромат има спрея Discipline Fluidissime? И има ли въобще аромата на серия Дисциплин? Защото моя крем няма никакъв аромат, а предишния ми миришеше на самата серия, колкото и да не е силен и траен аромат...
Иначе тествах го, прибра фриза и омекоти косата, явно няма да е менте...Grinning

Значи имам следния проблем. Измивам с ш+б Алтерна (анти фриз и за боядисана коса) и после косата е супер мека, подвижна, без заплитане и фриз, падаща тежко, ноо с намален обем и прикалено загладена за моята представа. И сега се чудя да сменя продуктите с  Repair например (за по-протеинови) или мога да взема нещо като финиш, спрей, който да даде малко обем или плътност/втвърдяване поне в корените? Пяна, гел, въобще не знам какво ми трябва?!? Но пък протеинов финиш след хидратиращи серии, оффф все това ми е проблема с тази хидратация....Joy

# 640
Лейдис, търся си хидратираща серия Ш+М/Б. Двоумя се между Джойко за плътна коса и някоя на ФК. Косата ми е плътна, нормален косъм, суха, чуплива.
Препоръки?
И термо ми трябва...Някой?
И трети въпрос - задължително ли е термика да е последен? Т.е. Може ли след него да има, да речем, крем за къдрици?
И да кажа, че мноого ми харесва балсама-маска без измиване на Пол Мичъл за къдрава коса. Лек е , но хидратира много добре, оформя ми и нещо неочаквано - косата има блясък с него, което не е типично за мен. Днес за пръв път постигнах доста изразени чупки и някой-друг масур с него и един крем, но кремът беше след мостра на Chi keratin, който не харесвам, ако е последен.
Благодаря на който се отзове Simple Smile

# 641
Имам въпрос. Каква е идеята на Елексир ултим - олиото, с какво помага на косата?
Също така и аз заглеждам серума на Чи,добър ли е за скалп? Защото гледам, че го дават и за скалп, и за дължини, което ми изглежда малко странно? Моят скалп е бързо омазняващ се или да заложа на серума на ФК?

# 642
Здравейте,
Изумена съм какви фенове на професионалните продукти има, колко знаят и колко много неща са изпробвали.
За жалост се включва пълен аматьор да иска съвет, тъй като за трийсетте си години изключително много е неглижирал косата си.
За жалост информацията е много и доста се обърквам и не мога да преценя правилно.
Според класификацията може би става въпрос за чуплива коса 2а или пък слабо къдрава с нормална коса и нормален обем. Много хвърчи, живея до морето и влагата й влияе, затова не използвам продукти за обем.
Най-голямата ми болка е, че имам пърхот, който контролирам само с втриване на едни хапчета, които всъщност са за друго. Ако не го правя след баня 10-14 дни, става ужасно. При редовна употреба е ок.
Боядисвана - кестенява. Освен едно червено преди 2 години все кестенявичко си е боядисвана, каквато всъщност съм и аз. Сухичка.
Третиране - преса веднъж на 1-2 месеца и маша на 3-4.
Продукти - стандартни тъпотии. Заради стърченето постоянно пяна и лак.

Моля за съвет към какви продукти да се ориентирам, за 1)пърхота (ако съществува магически продукт за него) и/или 2)мекота, блясък, повече плътност, но без обем.
Не знам дали ми трябва конкретна серия, комбинация от продукти, терапии.. може да се каже, че на всичко съм готова, разбира се, в рамките на разумното 😃
Ако дадете и акъл от къде да се поръча би било прекрасно.

Много благодаря предварително.

# 643
  • Варна
Някоя от вас да е пробвала Парфюм за коса - Nashi Argan Room Fragrance? Като всички продукти на Nashi ли ужас, траен ли е?

# 644
Средно траен с аромата на Наши. Аз го харесвам много.

Общи условия

Активация на акаунт