Професионални серии за коса 138

• 39 982
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Когато бях с балеаж, серията ми идваше разкошно - беше най-хубавата, която някога бях ползвала... И този аромат... Много любим за мен
Сега, обаче, когато косата ми вече е здрава, ми идва тежка серията (косата му е гъста с тънък към нормален косъм), все пак ароматът още ми е много любим Heart

# 676
Принцеса, благодаря много за информацията. Поръчах маската, шампоана и олиото + два броя спирала за очи,която ползвам от години,а там е на половин цена.
Толкова се радвам,че не завърших поръчката от кокопанда,а чаках наличност на шампоан и олио...

Някой поръчвал ли е от този сайт?

# 677
Принцеса, благодаря много за информацията. Поръчах маската, шампоана и олиото + два броя спирала за очи,която ползвам от години,а там е на половин цена.
Толкова се радвам,че не завърших поръчката от кокопанда,а чаках наличност на шампоан и олио...

Някой поръчвал ли е от този сайт?
Мейкъп парфюмите са ок, поръчвала съм и козметика за коса. Всичко точно.
Коя е спиралата? 😊

# 678
По-горе сте писали да се редува протеин и хидратация.

Т.е. протеинов шампоан на Chi deep brilliance да редувам с нещо хидратиращо нали?

Кое хидратиращо да избера от тези:
Macadamia Nourishing repair за средна до плътна коса
KINGSLEY Re-Moisturizing
или Moroccanoil хидратация, но много лоши отзиви има за него, че не хидратира хич, а така добре звучи и цената му...?...

alright bamboo за суха коса?

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 23:07 от amarilis82

# 679
Руса мама, благодаря за информацията! Щом сайта е проверен, ще се развихря. Цените на повечето неща са доста добри Simple Smile

Тази е спиралата:

В началото всички ме питаха дали съм с изкуствени мигли. А за 10 лева е просто уникална Simple Smile

# 680
  • Варна
Макеъп са ми любимци,редовно пазарувам парфюми и козметика за лице и тяло от тях. Цените на профи козметиката за коса обаче по принцип са им откачени затова толкова се изненадах. Имат и несмръдливата терапия на Ланза..... тая,която е своеобразен СПА ритуал. Упорито се опитвам да се самоубедя,че не ми трябва Grinning,но ще видим.

# 681
Макеъп са ми любимци,редовно пазарувам парфюми и козметика за лице и тяло от тях. Цените на профи козметиката за коса обаче по принцип са им откачени затова толкова се изненадах. Имат и несмръдливата терапия на Ланза..... тая,която е своеобразен СПА ритуал. Упорито се опитвам да се самоубедя,че не ми трябва Grinning,но ще видим.

Като се самоубедиш,моля те, убеди и мен,че не ми трябва. Simple Smile
Загледах я и аз...

# 682
  • Варна
Хаха ако я взема ще е без шампоана/дълбокопочистващи дал господ/,от концентратите ще взема реконструиращия и хидратиращия и запечатващия спрей. Кило маска обаче има да си го мъкна и в отвъдното тъй,че ще търся някоя луда като мен Grinning.

# 683
Хаха ако я взема ще е без шампоана/дълбокопочистващи дал господ/,от концентратите ще взема реконструиращия и хидратиращия и запечатващия спрей. Кило маска обаче има да си го мъкна и в отвъдното тъй,че ще търся някоя луда като мен Grinning.

Трябваше да ме разубедиш, не да ме навиваш Simple Smile

# 684
Здравейте, какво бихте ми препоръчали да си взема за тънка, суха, на руси кичури перушина? Нямам никакъв опит с професионални продукти, а косата ми стана много суха и се къса. Четох стари теми и се омотах още повече. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 685
Здравейте, какво бихте ми препоръчали да си взема за тънка, суха, на руси кичури перушина? Нямам никакъв опит с професионални продукти, а косата ми стана много суха и се къса. Четох стари теми и се омотах още повече. Благодаря предварително на отзовалите се!
janeta24,
Вариантите са страшно много, но ако наистина нямаш опит с Профи козметиката е добре да ни ориентираш повече. Състоянието на скалпа също е важно, какъв е твоя. Покажи снимка на косата и горе долу бюджет, който можеш да си позволиш, така ще ти можем да бъдем по-полезни. Blush

# 686
Лейдис, търся си хидратираща серия Ш+М/Б. Двоумя се между Джойко за плътна коса и някоя на ФК. Косата ми е плътна, нормален косъм, суха, чуплива.
Препоръки?
И термо ми трябва...Някой?
И трети въпрос - задължително ли е термика да е последен? Т.е. Може ли след него да има, да речем, крем за къдрици?
И да кажа, че мноого ми харесва балсама-маска без измиване на Пол Мичъл за къдрава коса. Лек е , но хидратира много добре, оформя ми и нещо неочаквано - косата има блясък с него, което не е типично за мен. Днес за пръв път постигнах доста изразени чупки и някой-друг масур с него и един крем, но кремът беше след мостра на Chi keratin, който не харесвам, ако е последен.
Благодаря на който се отзове Simple Smile

Лейдис, някой?

# 687
janeta24,
Вариантите са страшно много, но ако наистина нямаш опит с Профи козметиката е добре да ни ориентираш повече. Състоянието на скалпа също е важно, какъв е твоя. Покажи снимка на косата и горе долу бюджет, който можеш да си позволиш, така ще ти можем да бъдем по-полезни. Blush
Скалпа не мога да определя точно, но по скоро е сух. Бюджет да речем 100лв. Снимах се, но сякаш на снимките изглежда по-добре от колкото е всъщност😀

Не зная как да ги вкарам в скрит текст, извинявам се.

# 688
  • Варна
DivaOrhideq Еластисайзър екстрийм на Кингсли веднъж седмично предполагам ще реши проблема със сухотата. Най-хидратиращото термо за мен е Нектар термик и да желателно е термикът да е е последен продукт преди топлинна обработка.
 Иначе за описаната коса един Мажистрал би бил добра серия за постоянно ползване. Има си серамиди и няма шанс да се прехидратира косата,защото последното при подобни косища е ужасен ужас-вервай ми.

janeta24 тая коса хич не ми изглежда тънка. Ирка е специалист по тънките коси на кичури Heart.но си мисля че Керастаз за блондинки Ш и Б са добър вариант както и Еластисайзър на Кингсли чат-пат.

# 689
janeta24,
При този бюджет мога да препоръчам да вземеш тези ампулки като терапия, която е хубава за такъв тип коса, а в момента е и на добра цена https://www.zlatnaribka.com/lalga/trio-ampuli-za-super-vazstanov … gabolster-h-12-ml
Ампулките ще ти стигнат за шест терапии. Всяка можеш да разделиш на две.
Разгледай тази серията, която за мен е много добра, но пренебрегвана в темата.https://www.zlatnaribka.com/lakme/grizha-za-suha-kosa-repair 
Можеш да вземеш от нея шампоана и маската и да започнеш с тях засега, а по нататък според това, как чувстваш косата ще добавяш и други продукти. Ампулките и серума са страхотни продукти, но в момента не са в промоция и може по късно да се включат. На Лакме може да ти хареса и серията с био Арган https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-bio-argan-oil, но нея като серия за редуване.
Един двуминутен реконструктор също не е никак излишен за теб, но малкият е изчерпан в момента. https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … n-2-minute-237-ml

Общи условия

Активация на акаунт