Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 332
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
  • Köln
И аз сега се връщам от консултация.
33+4 г.с.  2700 кг
Бебчо си е добре , обърнат и готов за излизане.
Аз съм дребничка и ми препоръчаха да родя секцио.

# 706
Момичета, аз вече едва издържам сериозно... Толкова ми е тежко, имам желание да вървя и като цяло всеки ден си намирам някаква работа, че да повървя поне един час, но вече на тая жега бих казала, че ми става абсолютно невъзможно. За сметка на това пък ММ ми купи фитбол наскоро и упражненията върху топката доста облекчават болките в гърба, кръста и ребрата, а и е забавно.
Искам вече да идва времето за раждане, нямам търпение.

# 707
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, някоя от вас имала ли е такъв резултат от урината :
Уробилиноген - Увеличен ?
Всичко друго ми е излязло в норма, е има и малко следи от кетони в урината....
И аз се чудя какво е това, и при мен пише леко увеличен, но ми излиза че има следи от кръв, левкоцити положителни, и седимента в урината 10-12.
Незнам какво означава все още не съм говорила с АГ, но ако някоя от вас е минала през това моля да споделите
Аз пратих сега резултатите на моя АГ, и каза, че са Ок, само ми предписа да взема желязо Сорфибер таб за по-ниския хемоглобин, за урината нищо ....

# 708
  • София
Вчера и аз взех такава фитнес топка и се оказа, че няма с какво да я надуем. Сега си стои просто така сгъната в другата стая Smiley
Излезе и моята стерилна урина. Всичко изглежда наред. Левкоцитите в нея не са завишени, даже са си много добре. Smirk

# 709
Урината няма как да е стерилна Simple Smile.

# 710
Нямаш ли някой автосерви до вкъщи? Ще ти я надуят за нула време. Аз имам точно пред нас Wink

# 711
  • София
Хаха, не се бях сетила за автосервиз. Ще се огледам да видим дали ще свършим работа. Благодаря ти за идеята Relaxed

# 712
Леле, изпуснала съм 400 коментара 😳😳😳
Аз да ви по мрънкам малко.... В момента се боря с безсъние с чаша студено прясно мляко в хола със зайците и се наслаждавам на тяхното ровене и на хъркането на мъжа ми.
От два дни усещам бебо как се подпира лекичко на пикочния мехур и ме кара да ходя да пишкам без да има какво. Но от днес пък като пишкам и след това успешна болка и тежест долу ниско, пак все едно е пикочния мехур, но и аз не знам. От време на време ми се усилва много течението и дори след пишкане все едно се изпускам, но белее, така че явно не е урина.
Корема ми тежи, жегите не ги понасям, от миналата седмица спрях да ходя на обяд на помагам на мъжа ми на работа, защото ми е отпаднало и ми се вие свят. Общо взето само климатика в нас ме спасява, но пък това седене вкъщи ме побърква. То първите три месеца бях на легло и сега пак...
не мога и да спя, каквато и поза да заема все е зле, спя с 5 възглавници, 1 за бременни и две одеала, които не са за завиване, а за подпиране 🤣
Бебчо е все по-силен в ритането, по-миналата седмица беше 1700гр, голям Бузан, върви си напред с две седмици. В петък пак съм на преглед.
Нямам търпение да се появи на бял свят, всичко му е готово, легло, количка, дрехи, повивалник, ваничка, само козметика и обиколници няма. Имам цели 55 дни до термин, смятам тия дни да стягам багажа за болницата, а в края на месеца да заминавам за София и да го чакам. Решила съм да съм в майчин дом, може би след две седмици ще отида там на преглед, да видим какво е положението, дали поради някаква причина няма да кажат секцио. И на офтамолог трябва да ида всъщност преди това. Но следящата ме АГ намекна, че заради очилата, на бебето главата е по-голяма и може и за секцио да ме накарат, каза че си намират всякакви причини...
поздрави от една неспяща мама кит.
Дали изобщо ще ми се одобри толкова дълъг коментар?!? 🤭

# 713
  • София
Здравей Антоанета, мисля, че почти всички неразположения, които изпитваш, ги споделяме и ние. Точно вчера питах докторката си дали е нормално постоянно да ми се пишка, а всъщност да няма нищо за изпишкване и отговорът й беше “дааам, в края на бременността има такива екстри” Grin На моменти толкова силно ме натиска по мехура, че чак имам чувството, че ще се напишкам и го прави все докато сме навънка маймуната Relieved

Да се отчета и аз: след вчерашния преглед стана ясно,  че шийката ми се е скъсила още малко и в момента е 24 мм. За сега оставам под наблюдение с един куп лекарства и указания за повече почивка. Все още не са ме сложили да лежа изцяло, но сериозно трябва да огранича разходките до час-два на ден и то бавно и с почивки. Края на другата седмица пак ще ме гледат. В общи линии каза, че за сега няма нищо да предприемаме, до момента, в който шийката стане 10-12 мм., тогава до седмица ще извадят бебонка. Затова твърдо съм решила, че до края на другата седмица искам да съм приключила с всички покупки и да съм в готовност. Интуицията ми говори, че към края на юли ще е моментът, пък да видим дали съм права.

Марая, много се радвам, че си имате снимка и така добре ви се е презентирал младежът. Нашата госпожица много срамежлива излезе, все си е завряла лицето някъде и реално хубаво не съм я виждала от поне 3 месеца. Ще ни остане изненадата на живо да я видим за първи път Blush

# 714
loewin, разхозки по 1 - 2 часа, как мечтая за тях. 😁 Аз от 3 дена не съм си показвала носа дори през прозореца. Повече от 200 м. не мога да мина без да получа контракция.
Почивай си, лежи си и всичко със шийката ще бъде наред. 💛 Лежането е тайната за задържане на бебчето на топло. 😅
Моята последно беше 2 см., но да видим след 3 дена посноянни контракции какво ще е положението.

# 715
Мммм да... Всички споделяме едни и същи "болежки" . При мен е абсолютно същата история. 🥴 Вчера бях при акушерката да ме претегли и премери, резултатите са леееко завишено кръвно, мерките на корема идеални и отново (втори месец) нищо не съм качила като килограми 🤔 доста се притесних, вече съм в 33 седмица а само 5 кг. до тук.... С предните две дечица си спомням,че до 8- мия месец бях с + 10 кг. След седмица съм на ехограф, дано всичко е наред с господина.🙂

# 716
Я ме светнете, обиколка на корема на кой мерят, на мама или бебе. На бебето ми мерят, но на мене до сега никой не ми е мерил?

# 717
  • София
кити, ами ще почивам колкото мога. Лошото е, че се налага следващите дни да свърша някои организационни неща и ще ми се налага да излизам, но ще гледам да е по-набързо и да се движа колко се може по-бавно, за да не напрягам излишно ситуацията.

Александрия, на мен също не са ми я мерили, само обиколката на бебето. Аз за себе си си я меря отвреме навреме с един шивашки метър и си записвам в един дневник, но като отида на ЖК ми мерят само кръвното и кг.

# 718
Я ме светнете, обиколка на корема на кой мерят, на мама или бебе. На бебето ми мерят, но на мене до сега никой не ми е мерил?
На мен ми мери от интимната зона нагоре над пъпа, до къде е матката. След като измери ми познава точно седмицата. На бебето не знам какво мери , важно е да чуя че отговаря на седмицата си и е добре.

# 719
Loewin предполагам, отчиташ ако има някаква голяма разлика в см за кратък период. Дали не е късно да почна да меря. През пъпа предполагам. Аз понеже свалих в началото на бременността и сега съм само +3кг, демек 62 на 160 височина. Доктора казва, че съм добре, предполагам че скоро ще почвам яко да качвам.
редактирам се
Явно не съм наясно с тези мерки, ще прочета в нета сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт