Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 343
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Дами, нова отчетна тема се пуска на стр. 50, не на стр. 46.

# 691
  • Denmark
Дами, нова отчетна тема се пуска на стр. 50, не на стр. 46.

Не знаех дали ще имам възможност да я пусна следващите дни. Simple Smile

# 692
Темите нямат авторство, може да я пусне друг потребител.

# 693
Аз правя една друга тема и като наближи края правя нова, но пускам линк към нея на 50стр., защото я правя от компютър, а пиша от тел.
Жегите мене от два дена много ме мъчат също Sad

# 694
Добре че нямам жеги и ми е добре, обаче пък така ми е по- трудно с разходките.
Иначе на работа отдавна не ходя, но честно казано предпочитам да бях на работа, но няма как.
Днес щях да ходя на ултразвук но жената, която ме гледа е болна и ще трябва да изчакам.
Като ви гледам вече стр в 34-35 седмица и едвам чакам да я докарам до там Simple Smile.

# 695
Аз никъде не мърдам ! Ако изляза , след това 30 Мин минимум ми трябва да се климатизирам. Ходя тромаво, пуфтя много.

# 696
Да ти кажа именно ходенето ме подържа. Ако не излеза и не навъртя по е 7-8 км изобщо не се чувствам добре. Ходенето ми е удоволствие, но стълбите жива мъка Simple Smile.

# 697
  • Sofia
Тъкмо се върнахме от лека разходка с моят мъж, едвам издържах на връщане. Коремът ми стана супер твърд и все едно съм глътнала гюле Confused Като седнах сега да си почина и нещата се оправиха, обаче тия жеги... Ужас е.
Иначе, да ви кажа, много съм доволна, успях да се уговоря с педиатър за малчо. Понеже това напоследък много го мислех, а вече наближава...
Стискам палци да ни е колкото може по-леко на всички до края. И скоро да гушкаме бебчетата Hug

# 698
При 34 градуса няма сила , която да ме накара да изляза навън, освен ако нямам много важна работа. Стоя при климатика и не мърдам.

# 699
Страшна жега стана, поне при нас. Аз до миналата седмица под 7-8км на ден не се прибирах Joy от вчера съм започнала да обикалям само вечер с кучето като луда само и само да успея да се раздвижа малко. Всичко това след 8 вечерта.

# 700
  • Denmark
7-8 км? 😳 Мале, аз изобщо не се движа в такъв случай 😅  Вчера да съм минала 3 км и кръстът умря и ходех едва-едва, а коремът беше постоянно твърд. :/

# 701
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета, някоя от вас имала ли е такъв резултат от урината :
Уробилиноген - Увеличен ?
Всичко друго ми е излязло в норма, е има и малко следи от кетони в урината....

# 702

Иначе, да ви кажа, много съм доволна, успях да се уговоря с педиатър за малчо. Понеже това напоследък много го мислех, а вече наближава...
Стискам палци да ни е колкото може по-леко на всички до края. И скоро да гушкаме бебчетата Hug
Mъжът ми звънна днес на един, който има кабинет в квартала, но той някак си се оказа учуден, че му звъним, а още бебето не се е появило. Иначе ни напомнят постоянно, че в София трябва предварително да си набележиш и да се уговорите, че може да се запише бебо при него.

# 703
  • Sofia
Това е така, защото по добрите лекари са прекалено заети и много от тях не приемат нови пациенти. На мен една лекарка ми отказа за бебето. Сега ще го запишем при моята, която е педиатър по принцип и аз съм при нея от 6 годишна. Може би така е най-добре. Знае всичко за мен и семейството ми. Simple Smile

Mъжът ми звънна днес на един, който има кабинет в квартала, но той някак си се оказа учуден, че му звъним, а още бебето не се е появило. Иначе ни напомнят постоянно, че в София трябва предварително да си набележиш и да се уговорите, че може да се запише бебо при него.

# 704
Момичета, някоя от вас имала ли е такъв резултат от урината :
Уробилиноген - Увеличен ?
Всичко друго ми е излязло в норма, е има и малко следи от кетони в урината....
И аз се чудя какво е това, и при мен пише леко увеличен, но ми излиза че има следи от кръв, левкоцити положителни, и седимента в урината 10-12.
Незнам какво означава все още не съм говорила с АГ, но ако някоя от вас е минала през това моля да споделите

Общи условия

Активация на акаунт