Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 584
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
Аз само взех един измивен гел ли шампоан и аз не знам на марката на ДМ. С нея къпахме и големият ми син. Ще взема крем на Бочко, онзи ден го гледах. За пъпчето трябва да си спомня какво трябваше. Помня , че мъжът ми слагаше пудра. Слава богу, пъпа на първото дете падна в деня на изписването и не го мислих много.
Памперси съм взела двойка на Лупилу един пакет за родилното. Моето дете уж е по- едро, за това реших да е двойка

# 586
Аз взех ето това комплектче за начало:

Памперси взех 1 пакет на Памперс от 2 до 5 кг 56 бр. Мисля половината да занеса в родилното, другата половина за вкъщи. Вече живот и здраве ще видя колко се роди, за да знам следващия пакет какъв да бъде.

За зърна все още нищо не съм купила, даже нямам идея какво да бъде.  Насочила съм се към тези еднократните гащи, отделно мисля да си взема мои, които са по-стари, но са тип бриджитка, нося си ги и сега. После направо да ги изхвърля.

Трябва и аз да взема физиологичен разтвор, тампони, спирт 75 и 90 градуса.
Не се сещам за друго

# 587
Памперси още не съм взела, но взех козметика за бебе и разни дреболии.

# 588
Екзомега серията на А Дерма е много хубава ! Ние ползвахме измивания гел или както се води и после крем за тяло. Миришат уникално и е нямало реакция на кожата на детето. Въпреки, че според педиатърката трябваше да прави реакция едва ли не от всичко, защото беше с много светла кожа и очи.

# 589
При нас искат за болницата 5-6 неща и ако носиш нещо друго го връщат.
Памперси за бебето и за майката, еднократни чаршафи, нощници, чехли, хавлии, мокри кърпи. 
Вземах от Лидл подплънки и бях доволна.
За сега не мисля да ползвам козметика за бебето. Ако му е суха кожата ще взема лосион. И при тежка ситуация с💩  може би ще ползвам душ гел.
Не искам да мисля за кърменето, Януари приключих с каката, беше травмиращ край за мен. Дано да ми мине през оставащите седмици.
Днес сравнявах снимки от двете бременности , с първата корема ми е доста по-малък и по-нисък. Сега изглеждам, че ще родя всеки момент. Термина ми е между Август/Септември чак.

# 590
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

От коя аптека го купи, или е от интернет?

# 591
Момичета, аз минавам да се отчета - вчера пак бях по болници, този път с чести контракции (безболезнени!). За сега ме пуснаха да съм си вкъщи, но казаха, че ако до 2 дена не престанат, пак ще ме приемат в болницата.
Днес - утре мисля официално да стегна чантата за болницата.

За подплънките знам, че е хубаво да се сменят често, за да не се получи някоя инфекция на гърдите от постоянната влага, но това е по - скоро за периодът, след като слезе кърмата. В началото не вярвам да имаме кой знае какво изтичане.
Бельо ще си взема еднократно и обикновено, както и нощни превръзки. Крем за зърна имам, даже вече го ползвам, защото зърната са ми адски сухи, чак като разранени са вече.
Само сутиен за кърмене няма да си взема, защото по интернет не искам да поръчвам, а до магазин до раждането мога само да мечтая да отида.

# 592

От коя аптека го купи, или е от интернет?

От аптека го взех, но ще те излъжа коя беше. За пръв път влизам в нея и изобщо не погледнах името.. . Върти ми се в главата Феникс.
В интернет на няколко места ми излиза на по-евтина цена, ето например тук за 33лв, с доставката ще излезе на същата, на която аз го купих (ако не намериш в аптека де)

https://www.salvia.bg/shop-single-product.php?title=a-derma-prim … 0%b0-%d0%bd%d0%b5

# 593
  • София
Kitty_ стискам палци да се успокоят нещата и всичко да бъде наред.

# 594
Kitty, много стиснати палчета да си добре и да задържиш положението! Дано го овладеете, ако не поне в болницата ще си под наблюдение! Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 595
Kitty, шийката ти колко е? Какво пиеш против контракции? Много, много, много стискам палци и аз!
Имаше мама с еднорога матка, не си спомням коя беше, дали може да каже как е при нея положението с шийка и контракции, защото и аз стм с еднорога и е винаги по-хубаво да имаш сродна душа в затрудненията...

# 596
Шийката ми е 2 см. Пия но шпа 3х2, диаспорал 3х1, утрогестан 2х2. И желязо 2х1 за разнообразие.
Вчера ми биха но шпа-то мускулно.

# 597
Kitty_ успех и от мен! Стискай кълки, както се казва още малко и не го пускай да излиза още 👶

# 598
Пффф, а 2 см на мен ми се струва ок за твоята г.с. аз съм около 2 седмици назад от теб и съм с 27 мм, което за тази г.с.казаха, че е нормално.

# 599
  • София
Kitty, шийката ти колко е? Какво пиеш против контракции? Много, много, много стискам палци и аз!
Имаше мама с еднорога матка, не си спомням коя беше, дали може да каже как е при нея положението с шийка и контракции, защото и аз стм с еднорога и е винаги по-хубаво да имаш сродна душа в затрудненията...
беби, аз съм с еднорога матка. Преди 10 дена ми измериха шийката 27 мм. и аз съм от тогава на 3х1 но-шпа и 3х2 магнерот, както и вечер по 2 таблетки утрогестан. Отвреме навреме получавам стягане на коремчето, но не е болезнено. Док ми препоръча повече почивка и умерени разходки, до към 1 час на ден. В момента съм 31+2 г.с. и след 2 дни съм на преглед за проверка пак на шийката. Надявам се да се е позадържала ситуацията.

kitty, стискам палци да устискаш още малко и бебче да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт