Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 352
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, и аз нещо съм се стресирала с тези течения-последната ми микробиология е чиста, но слагам Утрогестан вагинално заради скъсена шийка и по принцип е мазало, но последните 2 дни реших да не го слагам, тъй като установих по-засилено и воднисто течение с мирис на химия, което си продължава и без него, чудя се дали не са околоплодни води, да изтичат по малко... Нося бебето много ниско, от повече от месец главата му е в таза, имам и контракции, за които пия магнезий, без особен ефект, утре започвам 34 г.с и много се притеснявам. Някоя от вас ходила ли е да тестват течността с тест лента за определяне дали са околоплодни води?

# 676
При употреба на Утрогестан е нормално да имаш бяло воднисто течение и като го спреш всичко се оправя. Вземах го до към 16 седмица и бях забелязала същото, но веднага направих връзката и никога не съм се притеснявала за това.

# 677
  • София
И аз днес бях на преглед. Моята АГ ме изпрати на ендокринолог и утре ще отида да видя какво ще ми каже. Бебока вече е 2200-2250гр. в 33+4г.с., т.е. бил едричък. Каза ми, че ако стане над 3600гр. с моя ръст ще се поизмъча. Освен това трябва и стерилна урина да занеса, защото имам много левкоцити при последното изследване и така. Не съм много доволна от развоя на събитията, но дано поне с диета поспре това скоростно нарастване. Smiley

# 678
Още от началото на бременността съм с воднисто течение 😔 Какви ли не глобули слагах,ползвам Гинексид ежедневно и никакво подобрение.Вече трета или четвърта микробиология пускам и все чиста излиза.. сега пък и с тези жеги пада голямо потене. Абе направо тъжна картинка,но няма начин .. ще се търпи още месец два.

# 679
  • София
Забравих да кажа, че и аз имам воднисто течение от доста време вече. Особено обилно е сутрин след ставане. Моята АГ ми пусна една микробиология, която е чиста и каза, че няма за какво да се притеснявам. Явно просто си е нормално да има такива течения по време на бременност. Така или иначе остава малко и ще се изтърпи. Wink

# 680
Промяна в мириса не сте усетили? Мен това главно ме тревожи, обикновено е с мирис на кисело, а сега на химия някаква Sad

# 681
Промяна в мириса не сте усетили? Мен това главно ме тревожи, обикновено е с мирис на кисело, а сега на химия някаква Sad
А да не би да изпускаш урина? Изследвала ли си я скоро? Да не би  да ти мирише на ацетон?
При мен като се раздвижи бебето повече
така ме натиска по мехура, че направо се напикавам, но при мен си мирише на урина.

# 682
Утре мисля да си пусна едни пълни изследвания, мина месец от последните, днес съм и на преглед, надявам се да имам яснота и в крайна сметка всичко да е наред.

А да не би да изпускаш урина? Изследвала ли си я скоро? Да не би  да ти мирише на ацетон?
При мен като се раздвижи бебето повече
така ме натиска по мехура, че направо се напикавам, но при мен си мирише на урина.

# 683
Мен ще ме изследват отново в петък,и ще ходя на частен преглед следобяда,в 33+2 съм днес,и аз имам течения сутрин като стана бяло,понякога и на мен ми се случва сякаш да изпусна урина и бързам за банята и да се преобуя,бях питала за бялото течения каза ми,че ще се увеличава до края..и аз ще попитам в петък! От няколко дни сякаш ме боде при десния бъбрек,не мога да разбера дали е болка в гърба или бъбрека,пикаех си нормално до вчера,адски малко,пих много вода,тази сутрин ходих до личната,каза че може да са песъчинки от притискането,защото вчера докато пишках ме болеше и уретрата може би..доста се притесних,имам и метален вкус в устата цяла сутрин,ако някоя от вас се е сблъсквала,нека даде съвет.. благодаря предварително!

# 684
Момичета, много жени по време на  бремеността имат течения. Гъбичките също са често срещани.

# 685
  • Denmark
Днес ще се опитам да направя новата тема, момичета, че имам бъдещи баби и дядовци на главата и ми е малко сложно. 😅
Ноооо днес съм много щастлива. Решихме с таткото да отидем на частно на 3D и почти час но гледа жената, имаме МНОГО сладки снимки на бузанчо. 2,600 кг в 35 г. с. идеални размери, пулс, води.
Видяхме го как пие водичка почти през цялото време, прилича на майка си. 😅

И аз имам воднисто течение доста почти през цялата бременност, нормално е. Започнах малко повече да подпухвам и не е приятно, но ще се изтърпи още малко. 😍 Нямам търпение да гушна малкото шиши💙💙💙

# 686
  • София
Marayah, какви хубави новини и толкова сладко звучи всичко Purple Heart

Сутринта отидох до ендокринолога. Тя ми каза, че резултатите не са ми много зле и, че са на границата. Взех и глюкомер и сега 1 седмица ще меря захар. Вече се изпонадупчих, защото нещо не ми се получават нещата много добре Smile

Днес приятелката ми роди. Прати ми снимки и така се развълнувах, че се просълзих Smile Бебчето е толкова малко, а само като си представя, че съвсем скоро и аз ще гушна своето, чак не ми се вярва Sob

# 687
Здравейте на всички,нова съм ,но и аз да се запиша ☺Термина ми е 11 август,но ще раждам планово секцио-или края на юли или началото на август(на 14ти с доктора ще определим датата) Вече ми е доста притеснено,страх ме е ,какви ли не мисли ми минават преЗ главата! Вече съм в 35 ГС-миналата седмица бях на преглед и бебчо тежеше около 2300.Жегите въобще не ми се отразяват добре,но и това ще мине!Леко раждане желая на всички ☺🤱🤰

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 15:54 от Asincetoo

# 688
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Прекрасна нова тема, благодаря, Marayah!

Да се отчета, тъкмо се връщам от преглед и си взех 45-дневния болничеенн! Вече няма да ходя на работа. Бебето е добре, главично се е разположило, идеално за нормално раждане. Тежи 2400гр , в 34 г.с. , взеха ми кръв , урина и секрет, и ще чакам резултатите.
Обилното течение го имах и с предишната , и с тази бременност, явно е нещо нормално за нас  Bowtie

Много съм щастлива, заради наближаващия момент на срещата ни с бебенцето Heart Eyes

# 689
Добре заварили в новата тема.
Отчет от вчерашния преглед - беби вече е около 2,200 в 34+1 седмица. Добре сме. Почнаха да ме мъчат жегите и мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт