Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 360
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, надувате ли се като понички🤔

# 661
Прегледа ми мина... Нищо особено . Просто не разреших да ме провери за разкритие. С ехографа видя , че има много води, значи не изтичат те. Каза, че сигурно ден ; два няма да имам подобно на вчерашното течение , след това може пак да се засили.
Ако имам болки в слабините и кръста да тръгвам за родилното. Сега зора е да устискаме до 9ти..

# 662
Браво, Peac! Сега дишай и довечера се наспи Hug

Daisy, то в тия жеги сигурно няма някой, който не се подува...преди малко излизах и едва си влязох в маратонките Joy

# 663
Rolly__, и аз съм чувала за Судокрема, че не става за ежедневна употреба, а по-скоро ако положението е по-тежко. За бепантена съм чувала, че ако има леко зачервяване, но не знам дали става за всеки ден. За това и попитах какво може да се ползва за всеки ден Simple Smile
mdggdm, аз съм чувала хубави неща за Мустела и А-дерма, но на А-дерма не виждам на сайта да има всичко (т.е. измивен гел, мляко за тяло и евентуално олио за масажи). Пък тези на Uriage са на хубава цена в момента. Аз не бързам все още за козметика, така че ще изчакам и други включвания.
Daisy1123, аз все още ходя на работа и цял ден съм на стол. Е краката ми стават двойни. Жегата като цяло не ми понася, пък сега съвсем.
PeacockLove, радвам се, че всичко е наред и се е разминало леко Simple Smile

# 664
Аз взех на Uriage измивно за тяло/коса, кремче за памперс зоната за ежедневна употреба, почистваща вода (става за лице, тяло и памперс зона) и лосион за тяло.
Когато бебето няма зачервявания/подсичане, съм чувала, че не се препоръчва употребата на силни кремчета (като судокрем). Затова съм взела леко кремче за ежедневна употреба. При нужда чак бих взела друго.

# 665
Може би ще ме гложди , че не ѝ дадох да ме провери за разкритие, но много ме е страх да не предизвика раждане. Чак тя се изненада, че отказах.
Пууу, направо ще полудея от мисли.. Sad

# 666
Може би ще ме гложди , че не ѝ дадох да ме провери за разкритие, но много ме е страх да не предизвика раждане. Чак тя се изненада, че отказах.
Пууу, направо ще полудея от мисли.. Sad

Абе жена успокой сее .. не си вкарвай филми, всичко ще е наред. Ти уж трябва да си ни за пример като вече раждала жена 😁 пък си се стресирала тотално.. Колкото повече четеш в интернет и колкото повече го мислиш ,толкова по-лошо! От личен опит.. аз спрях да чета за всеки симптом и да разпитвам и се чувствам много по-добре.

# 667
Аз ' щото до сега го карах лежерно и сега ще изперкам

# 668
Стегни се малко, няма от какво да се стресираш.
В крайна сметка не живееш някъде в Африка без достъп до медицински грижи! Ако има нещо има кой да се погрижи за теб.

# 669
Ооо и аз доста психясвам. Онзи ден се понатоварих пак повечко и установих засилено бяло течение и реших че е тапата и ще започне раждането, но след това се успокоиха нещата. Засега Grinning Нормално е, дискомфортът се увеличава, големият момент наближава.
Момичета, чудя се дали протекторът за матрак може да се пере в пералнята. Моят е като хавлийка от едната страна, а от другата е гумиран.

# 670
Парфюмче, нашият го пера в пералнята и е ок. Но заради гумираната част не може да се отцеди добре след центрофугата и остава доста вода, затова и го пускам още 1път само на центрофуга. Но в тези жеги бързо ще изсъхне и навън.

# 671

Момичета, чудя се дали протекторът за матрак може да се пере в пералнята. Моят е като хавлийка от едната страна, а от другата е гумиран.

Може. Аз вече го изпрах и нищо му няма

# 672
Само там пера протектора. Че и в сушилня го суша

# 673
Аз също изпрах моя, давай смело.

# 674
Благодаря, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт