Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Какви са препоръките за кърмене?
Какви са преживяванията при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Формулярът изразява различни мнения за кърменето. Някои участници твърдо подкрепят кърменето, вярвайки, че то осигурява най-добрата храна за бебето и е важно за възстановяването на майката. Други споделят лични преживявания, подчертавайки значението на желанието и подготовката за успешно кърмене. Форумът включва различни мнения относно кърменето и изпомпването на мляко. Някои майки споделят положителни преживявания с кърменето, като подчертават удобството и ползите за здравето на детето. Други изразяват интерес към изпомпването на мляко поради проблеми с гърдите или други причини, които им пречат да кърмят директно. Важно е да се отбележи, че всяка жена има различен опит и предизвикателства, свързани с кърменето, които изискват индивидуален подход.
-
Какви са препоръките за кърмене?
-
Какви са преживяванията при кърмене?
Участниците съобщават различни преживявания при кърмене. Някои от тях споделят положителни преживявания, като подчертават удоволствието от интимния момент с бебето. Други споделят предизвикателствата, като болки при кърмене и неуспех при първото кърмене, но се похвалиха с успешното кърмене при второто дете.
-
Какви изследвания и процедури са свързани с резус фактора?
-
Какво е мнението за пресконференцията на НБМ?

За шопинг манията те разбирам.....и аз не мога да се спра
А и кошарката има отдолу две чекмеджета,макар че ако пазарувам с това темпо няма да има къде да ги слагам
Това им е хубаво на тези кошарки че може да си ги местиш където си искаш и да я сгъваш и прибираш като не я използваш.Shrew аз нашите ги изпреварих
Продавачките от "Пакостник" препоръчват на всички една и съща стока....интересно, че е все най-скъпата.
След като се събудих в 4 да ходя до тоалетна,такова въртене падна после в леглото и не можах да заспя и това е
Сега цял ден ще ме мързи и нищо няма да ми се прави.Shrew аз се колебая между тези двете
За мазането си взех някакво олио на Бюбхен,мисля да не го мажа с мас или зехтин 
Почна малко и офейка 

но ще гледам да не прекалявам
довечера ще приготвям багажа, ама то няма кой знае какво така че не се притеснявам. Ще си доидем за две седмици, направо броя часовете вече.
Все едно заедно сме ходили в Пакостника,и аз купих от тях.А я кажи какъв термометър за телесна температура взе?Аз исках такъв за ухото,обаче го бяха свършили.
!
!?