Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 928
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Shushi,  не вярвай на доктори и докторици! Това, че си качила 10кг. до сега нищо не означава. Някои жени качват в началото повече. Аз бях така с първата бременност, а в 9-я месец даже вървях надолу. Хич да не ти пука!

# 196
Eee, maiche, не бързай с количката още, де! То и без това за къде през януари в снежните и люти зими...Аз мисля да я оставя свободна за списъка с подаръци, дето ще го дам на всички близки и роднини Joy та белким до края на първи, та дори и втори месец, да ми я подари някой. А на пролет искам и кенгурце да ми подарят  Mr. Green - има толкова много желаещи да "участват в покупките" за бебето...

И въобще освен легълце и най-важни неща за изписване ... не бързам да купувам други неща, има достатъчно заредени магазини вече, само пари човек да иска да похарчи.

mama-shushi, досадно е наистина, да ти изсипват проблем след проблем, но аз доколкото си спомням от нашата първа мимолетна среща, ти не си такъв човек и не им се връзвай на всички. Ще се оправиш и ще се кефиш как само си го минала тоя път...с бебчето.

А за кг-те, ами да, не се знае, всеки качва различно в различно време! Имам много приятелки, които потвърдиха това. А и 10 кг не е пък чак толкова много - може да си качила повече на гърди  bombs и на плацента  Joy споко!  spoko

Отивам да видя сега една мама на 2 месеца вече!  newsm68

# 197
А-а-а, Сара не така! Лесно ти на тебе! Момче, момиче каквото и да е ! Защо мислиш се навих на трето! Заедно с мъжът ми и сега си имам 3 деца! поне сега да се поизравним

# 198
  • Русе
Момичета вече ми тече коластра от едната гърда няколко капчици.Аз нали си ходя без сутиен и ги забелязах на блузата.Не е ли много рано?

# 199
аз да ви кажа цял ден се мотам по улиците. Инече съм на стандартната женска чак на 11-ти, дали да не се занеса утре на частно. Аз а за килиграмите сега съм 57, а в 11-та седмица бях 52кг. ще видим колко ще кача до края. Днес ходих в Младост до магазина за бременни и имаше някакви джинси за 50лв. но те не са елестични и ще ми станат малки след 1-2 месеца, а продавачкат аме убеждаваше колко били хубави. Тия дни пак ще ходя да си търся на други места.
За втора среща казвайте аз съм на линия.
Аз нямам представа за коастрата кога трябва да се появи.

# 200
Мисля, че не е рано за коластрата, при всеки е различно. А за пола на бебето, Сарра, не си само ти. И аз още не го знам. Лекарката ми каза, че още било много малко и ще го гледаме пак по-нататък.  Аз дори се чудя дали искам да го разбирам, едва ли има някакво значение, въпреки че вече си имам момченце. 

# 201
  • София
maiche, нормално е коластра от 6тия месец.

mama-shushi, бе къде ги намирате такива лекари Shocked!! Аз мойта ако така ми каже...няма да повторя. Нали трябва да те успокоява, а не да те шашка още повече! И аз към 10 килца сигурно вече съм качила, пък мойта доки като я питах каза, че няма проблем и да се радвам, че не ми личали... Я не им се връзвай много на приказките!

ClanG, добре де...нали не е още 100%!! Аз още имам надежда за вас да се сдобиете с мома  Crossing Arms (но за смяна нямам какво да предложа...и мойто е мъж) Simple Smile

# 202
  • Варна
Glang ако нашето наистина се окаже мома може да поговорим Joy нашия татко много искаше футболистче  Rolling Eyes
на мен пък ми е все тая  Hug макарче и аз искам да знам вече,че да се ориентирам за покупките.
количката вече си я харесах и ми я купиха става и за момче и за момиче според мене:
http://www.chipolino.com/showpop.php?product=466
сега остава кошарката и дребните неща, които май хич не са малко ooooh!

а за докторите- пишман станах вече  Crossing Arms моя доктор (по време на 4D) каза :
1.мома..
2.не се вижда...
3.не съм сигурен
4. има още 2 седмици  #Cussing out

една друга каза : прилича на мъж ама не гарантирам

така че да си вземат апаратчетата и да си ги заврат там дето слънце не огрява  Crossing Arms

# 203
Мили мацки, вчера се мерих и не съм мръднала нагоре през тези две седмици.Всичко на всичко от 48 кг. сега съм 50 кг.Апетита ми е толкова голям,не се лишавам от нищо - и резултата пак нищо.
Аз не мога да кажа дали ми е дошла коластрата,но сутрин като се събудя около зърната имам засъхнала жълтеникава коричка.
Така и не ви намерих албумчето със снимки,много жалко/ или малко тъпа / исках да ви видя.

# 204
И моят хемоглобин е нисък и от нес ще трябва да пия ампули с желязо по две на ден -10 дена и ,ако не се покачи ще ми го увеличат. Моя е 112 , а твоя колко е Шру?

sesilgi, не мога да ти кажа защото не мога да разкодирам резултата  Embarassed  Ампулите ги спрях отдавна защото повръщах от тях. В момента взимам по две хапченца на ден, които са комбинация от желязо и ФК.   

Здравейте,
искам да ви попитам вашите мъже идвали ли са с вас да гледат бебо, щото аз моя мисля да го водя другата седмица.

Моето мъжле не е пропускало ни един преглед, гледа, пита, разпитва....и все се вре в техниката на лекаря  Mr. Green

# 205
  • Варна
Аз не мога да кажа дали ми е дошла коластрата,но сутрин като се събудя около зърната имам засъхнала жълтеникава коричка.
Така и не ви намерих албумчето със снимки,много жалко/ или малко тъпа / исках да ви видя.

да и аз забелязвам в гънките на зърната имам едно белезникаво такова, мислех отначало че са влакна от сутиена  newsm78 ама установих че си е от мен  Blush

а албумчето е в www.snimka.bg търсиш decemvri (то на първа страница на темичката трябва да има линк  Thinking )

# 206
# 207
Момичета и аз не знам още пола на бебето все се крие, но както всички казват да е живо и здраво това е най-важното.Количка и аз харесах и много ми се иска още утре да си я купя ,ама май ще почакам още.

# 208
  • София
Ехо, аз съм в Ямбол, а утре заминаваме на морето, така че една седмица нямам достъп до нет. А вече се преместихме и в новия апартамент няма нет, така че докато сключим нов договор... Crazy

# 209
  • София
Maiche днес си взех такава количка само че синичка и ако знаеш колко е готина на живо Crazyнаправо нищо общо със снимката няма,столчето и то е много бонбонесто LaughingУж отидох за триколката на Chicco,пък в магазина размислих и тази повече изведнъж ми хареса.Иначе исках тази червена,обаче сега мойта си ми харесва повече CrazyНяма да съжаляваш ако си я вземеш да знаеш,аз се колебах между червената и синята,в крайна сметка взех синята.Много е маневрена,аз досега я пробвах в нас,че преди малко се прибрах,първо ходих за количката,после свекърва ми ми дойде на гости и нямах нищо за вечеря,та се замъкнахме във Виктория,хапнахме,даже и половин биричка пинах CrazyАз момичета да ви кажа,уж си виках,че до 8 месец няма да купувам нищо,обаче вече си имам почти всичко от списъка и още един милион други нещица.Направо нямам спиране,колко дрехи съм накупила,хем знам че толкова бързо растат бебчовците,обаче такива сладурски дрешки има,че не мога да не ги купя EmbarassedКупих си и за мен помпа на Авент,много ми изглежда лесна ,дано да има какво да цедя PraynigУтре сутринта ще ходя да дам урина,да видя каква е тази история с бъбреците ConfusedА коластра,аз не съм забелязала да имам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт