Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 932
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен,днес ходих да ми взимат кръв и урина,за второто тримесечие.На вас правиха ли ви изследвания и от къде ви взимаха кръв?Защота на мен ми взеха от пръсчето/ това не ми се бе случвало от дете Grinning / и сестрата от Цибалаб лабораторията ме увери,че всичко ще излезне на резултатите.
 Май и аз не съм доволна от мойта лекарка,преди да забременея бях много доволна и като внимание и като доктор. / имах проблеми с много болезнен цикъл / Дори ме коткаше,че може да планираме бебе,когато е подходящо.А сега какво само един преглед в самото начало и то по спешност,защото трябваше да влизам в болница.От тогава до сега НИЩО !
Плащам си на един лекар в 2-ра град.болница за частни прегледи  и туй то.Той си вдига телефона,той изисква изследвания,той прави важните прегледи,а докторката само дава болнични,без прегледи.Даже сега пак е в отпуска и незнам какво ще правя без болничен,но стига съм се оплаквала.Важното е бебчо да е добре. GrinningХайде приятен ви ден!

# 166
  • sofia
Lia-25, изчистих си пощата...
  И аз, мамита, все съм недоволна от докторите- ходя и на ЖК, и на платен доктор, последната дето й плащам ме гледа по 5 мин. замери бебето и айде...30 лв. Че това и на ЖК-то ми го правят, та сега се чудя дали ако нещо имам проблем просто да си отида във Фемина, поне внимание ти обръщат, то платената уж я избрах да раждам при нея, но нещо се разколебавам, мисля да отида да си раждам в родния град, там всички ме познават, такова внимание ми обръщат, а и баща ми работи там....по-спокойно ми е. Само дано бебко не ме изненада преждевременно, но каквото Господ е рекъл... Praynig

# 167
аз да ви кажа девойки моя доктор по повод епилацията с кола маска и то за триъгълника ми каза, че може, но само да внимавам да е с индивидуална шпатула, защото скоро е лекувал едно момиче от такава кола маска я е лекувал 5 мес от зверска инфекция!!  #Cussing out аз си ходя редовно по принцип и след тия думи отидох с голямо предубеждение, въпреки, че си ходя при тази козметичка от години, но незнам защо този път ме болеше доста повече от друг път и май ще мина на бръснача поне докато не родя....  newsm78
иначе за ЖК съм доволна от моя лекар, а в Шейново ходя допълнително при избрания лекар за раждане и какво да ви кажа - 30 лева и 5 мин и всичко наред.... ама какво да се прави  Tired явно това е начина

# 168
пак да кажа, че днес ходихме на преглед и ми дадоха да пия желязо, че хемоглобина ми бил нисък..... на вас казаха ли ви да го пиете с фолиева киселина едновременно за разграждане?  newsm78  чао за днес и приятна вечер  Sunglasses

# 169
mama-shushi пратих ти моето съобщение на личния ти мел тъй като преди ти беше пълна пощата.
АЗ днес се мотах цял ден и се чудя и аз дали да не отида на частен ехограф в св.софия на 3D  в петък, защото искам вече да си го видя колко е пораснало.

# 170
  • Варна
аз се каня да ходя при Давидков тука във Варна за филмче специално...бил най-добрия във Варна.
искам да си видя бебока как е!  макар че ритка и се мърда и очевАдно расте  badscale
правел 10мин. филмчета на които се чувал и гласа му докато обяснява,така че после не се налага да обясняваш ти на родата "туй сега какво е"  newsm78
а и предния път моя доктор каза че пъпната връв минава през рамото и малко съм притеснена  Thinking

# 171
пак да кажа, че днес ходихме на преглед и ми дадоха да пия желязо, че хемоглобина ми бил нисък..... на вас казаха ли ви да го пиете с фолиева киселина едновременно за разграждане?  newsm78  чао за днес и приятна вечер  Sunglasses

Аз пия желязо + фолиева киселина от 12 г.с. и даже нямах нисък хемоглобин.......сега вече имам и увеличихме дозата.

# 172
  • Варна
аз не пия нищо такова  newsm78 само витаминки  Flutter
с фолиевата киселина приключихме след 3ти месец още като се видя че всичко е наред
показателите ми са 6 Peace....предполагам че за това  newsm78

# 173
И моят хемоглобин е нисък и от нес ще трябва да пия ампули с желязо по две на ден -10 дена и ,ако не се покачи ще ми го увеличат. Моя е 112 , а твоя колко е Шру?

# 174
Здравейте!
Аз ли не съм разбрала,ама моят хемоглобин последно беше 111 и лекаря ми каза,че нищо няма да ми изписва,щото бил в норма.Под 100,или под 110 бил нисък-не разбрах добре.

# 175
Момичета, докладвам за прегледа снощи при д-р Велковски. Наистина само в сряда приема в Тина Киркова, иначе работи в друга болница (3-та градска ли? Не знам..)

Първо, да ви кажа, че всичко изглежда нормално, д-ра даже много се кефеше и ми показваше и обясняваше всичко, като леко беше извъртял монитора и към мен. Техниката му е много нова и в пъти по-модерна от тази на моята ЖК док-рка. Екранът беше даже черно-оранжев, но не беше 3D. Бебето расте, шава, плацентата ми се е вдигнала. За пола - не е ясно дали има мъжки атрибути, тъй като пак (!!!) стоеше със свити крачета и полу в седалищно положение, като отпред се виждаше пъпната връв. Той каза, че именно тя обърква много доктори, да мислят, че е момче. Та...за мен все още не е сигурно какъв е пола. Важното е да е здраво и нормално детенце.

Докторът е супер, изглеждаше ми по-скоро джаз музикант, отколкото доктор, на възраст е, но не е няк`в тъп пенсио, ами доста модерен тип - и как, взима толкова пари на преглед...Държи се много приятно, спокойно, с уважение към жената, много свестен човек.
Това е. 50лв. Накрая ти изпечатва лист Фетална Ехокардиограма, с всичко описано в него.

# 176
Здравейте,
искам да ви попитам вашите мъже идвали ли са с вас да гледат бебо, щото аз моя мисля да го водя другата седмица. А също и четох някъде за записи на бебчо на диск - това повечето доктори ли го предлагат или е екстра някъде?
Целувки !

# 177
Привет и от мен, до сега нашия татко няма пропуск като съм ходила на консултация да не е идвал Laughing надявам се и за напред да е така, 4е даже и майка ми е идвала  Grinning тя толкова много се вълнува, нали и е първо внуче. Аз също бях при д-р Велковски и съм много доволна, носех си диск и ми записа всички изследвания които направи на бебока  Heart Eyes
така 4е това не се плаща допълнително, но си носете диск
лек ден на всички  Mr. Green

# 178
  • София
Здравейте,
искам да ви попитам вашите мъже идвали ли са с вас да гледат бебо, щото аз моя мисля да го водя другата седмица. А също и четох някъде за записи на бебчо на диск - това повечето доктори ли го предлагат или е екстра някъде?
Целувки !
Моя мъж съм го водила само веднъж,при Мазнейкова,на 3Д поне разбра и видя нещо,иначе има да се чуди Laughingто на мен някой път не ми е ясно,та на него ще му е LaughingТа при Мазнейкова ми направиха и диск с клипчета и няколко снимки-70 лв е прегледа + диска.Правят и във Фемина същата услуга WinkSarra и аз съм доволна от доц.Велковски,гледа бебчо,каза че си е ок и че бил много срамежлив-все си криел лицето с ръчички smile3521Срамежлив,срамежлив,пък пак си показа пишката,даже доктора му я снима,за спомен на таткото CrazyНаправи ми и още снимки,на които нищо не мога да разбера какво точно е снимал Embarassedказа,че било хубаво да ги пазя за педиатрията,ама не разбрах-листа с изследването или снимките newsm78Да ви се оплача-от вчера ме боли кръста от едната страна и имам чувството че и пикочния мехур ме боли,дали не е бъбрек newsm78Казах и на мойта лекарка,пък тя вика преуморила си се,лягай да почиваш и нош-па ThinkingАз все си мисля,обаче,че е бъбрек,ама като не знам как боли бъбрек newsm78Вчера какъв шопинг направих за бебчо Crazyнаправо опразних Пакостника Heart EyesМного готини неща има там,и най-жестоките бебешки чорапки,иначе все не ми харесваха по другите магазини Crazy

# 179
  • Пловдив
Относно фолиевата киселина, много доктори твърдят, че след третия месец на бременността е напълно излишно да се приема. В момента просто този въпрос е супер нашумял, та затова толкова му се обръща внимание. Не се впрягайте толкова!

Общи условия

Активация на акаунт