Модни консултации - 46

• 54 173
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде под слънцето...
Благодаря дами
Роклята е от  физически магазин.Нямат опция покупка он лайн

Мисля да си я взема в понеделник след като  приключи извънредното положение и влезем в "новата нормалност"

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 21:29 от sl

# 61
Роклята със сандали с връзки по крака я виждам аз.
Нещо такова, може и с ниски сандали:

Масово предложенията в пинтерест са с боти.

# 62
  • София
Тайра, не съм носила никога танкини. Струва ми се че горната част няма как е достатъчно стегната и ще ми се пързаля нагоре по корема.

Ще обиколя един ден към София да видя тези на НМ на живо как са.
Бюджета ми за бански (понеже някой попита) не е висок. Просто за една седмица няма как да дам луди пари, плюс това каквото и да взема все ще ми стои зле Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy

# 63
  • Нидерландия
Elena: купи си така актуалните за момента бикини с висока талия, те прибират корема. Аз от изолацията налях килограми точно на корем и бедра и си купих 2 долнища с висока талия и от зад изрязани (иначе са като гащите на баба🤣) и стоят учудващо добре. Пак от  H&M защото продават горнищща и долнища по отделно.

# 64
  • София
Имам бикини с висока талия и ги обувам, когато искам мъжа ми да се захласне от смях. Супер зле ми стоят, направо толкова смешно че може наистина да убия някой от смях. Като някакъв пингвин съм.
Това за мен е за хора с перфектни пропорции.

# 65
Аз последно си бях купила бански на триумф. Бях бременна. Половинки е. Преди 2 месеца си харесах половинки на Ейч енд М, но не ги поръчах. Защото не знаех, че ще има море Simple Smile

# 66
Банските на Триумф са много добре скроени и удобни. Миналия август взех 2 чифта на разпродажба и съм супер доволна. Хубавото при тях е, че горните части са си с размери и закопчаване като сутиените и е по-лесно да си избереш точния размер. Намират се и онлайн, но изборът по сайтовете е малко постен и май все старички модели съм мяркала.
Този сезон мисля да не купувам нови, освен ако нещо съвсем не ми грабне окото, че преди това бях взела още няколко чифта други.

# 67
Ели, премери черния, който беше показала, с наборите. Според мен ще ти хареса много как стои. Танкини съм имала само 2 чифта, не се вдигаха, но на базата на този мизерен опит не мога да кажа дали със всички е така. Махни солта и прави вакуумки!

# 68
  • София
Благодаря, Агентче. Какво е вакуум? Аз вече съм на режим, тръгнаха надолу килограмите, но са още доста, доста над нормата.

# 69
  • в Кошера
Благодаря, Агентче. Какво е вакуум? Аз вече съм на режим, тръгнаха надолу килограмите, но са още доста, доста над нормата.

Вакуумът за корем е прекрасна и наистина работеща техника.
Скрит текст:

Както и планкът (в различните му разновидности).
И двете упражнения, обаче, трябва да се изпълняват прецизно, за да са ефективни. Peace
И двете прибират и стягат коремната област много добре.

За да не съм офф, предвид темата,
Имам бикини с висока талия и ги обувам, когато искам мъжа ми да се захласне от смях. Супер зле ми стоят, направо толкова смешно че може наистина да убия някой от смях. Като някакъв пингвин съм.
Това за мен е за хора с перфектни пропорции.

Факт!
За мен подчертават това, което искаме да скрием и сплескват това, което изглежда добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70
  • Street of Dreams
Аз си мисля, че високите талии стоят идеално само на сочни момичета. Аз съм отслабнала и моят ми стои ужасно и ми прави задника плосък. А той не е.
Grinning

# 71
  • Нидерландия
Да така е. Но то е така по принцип и със така модерните високи талии и на панталони, поли, клинове но носим нали? 🙂 На мен много висока талия панталон ми харесва само на тъмнокожите дами защото те имат големи повдигнати задни частни. То си е до ген при тях 😁 моито дупе се губи със висока талия и за това ннося малко до под пъпа и е горе долу.

# 72
  • Някъде там
Много харесвам високите талии .
В тях ми се подчертава талията и задните ми части изглеждат малко по сочни .

# 73
  • Бургас
Висока талия,наскоро забелязах,че стои добре и на ниски жени.Прави късите им крачета  по-издължени.Особено дънки с висока талия в комбинация с къса блузка,визуално доста променят,в +  

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 18:48 от Nina_Z

# 74
  • Street of Dreams
Аз конкретно бански визирах. Панталони, Поли и рокли са ми  добре.

Общи условия

Активация на акаунт