Модни консултации - 46

• 54 201
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Нидерландия
@Nina: на мен не ми харесва показаното. Според мен високата обувка я издължава а не високата талия. Но в крайна сметка най важното е всеки сам да се харесва. 🙂

# 76
  • Бургас
Не е задължително да ти хареса,а и това е мое мнение.Високия ток,сам по себе си няма как да издължи крака.Високата талия дава илюзията,че едва ли не крака започва от талията.От там и ефекта по-дълги крака.
Обратен е ефекта на къси крачка в чизми например(пък ако ще и да са на 12см ток)-няма такава гротеска.Пак мое мнение

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 20:15 от Nina_Z

# 77
За мен дълбоките бански стоят добре на тинейджърки, които са с две колчета в дупето. Аз имам бразилско дупе и сравнително тесен таз, но не се харесвам с такъв тип бикини или бански и заради ММ Simple Smile Не съм висока, но краката и ръцете ми са издължени. И пак не съм ОК с такова долнище. За съжаление съм доста надебеляла. Преди ИП бях 52, сега съм 55 кг и не знам какъв бански ще си купя за тези бели телеса. Започнах фитнес и режим, но да видим.

# 78
Явно си е до конкретната фигура. Аз съм слаба и с нормален ръст, но бански с висока талия не ми стоят добре, задникът ми изглежда като палачинка, а толкова ги харесвам. Иначе дънки и панталони с висока талия нося.

# 79
  • Бургас
Имам бански на който долнището е с две лица и висока талия.Но е направен така,че ако не искам да го нося по този начин,частта на ханша се подвива надолу с около 2,3 пръста.Стои разкошно и интересно с двата цвята.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 07:07 от Nina_Z

# 80
Да, Танч, почти 10 км си по-слаба от мен Simple Smile Все още се пъхам в s размер, но имам мазнички корем и бедра. ММ ме подлъга, като все ми казва, че си въобразявам и аз ям ли ям.

# 81
Да, Танч, почти 10 км си по-слаба от мен Simple Smile Все още се пъхам в s размер, но имам мазнички корем и бедра. ММ ме подлъга, като все ми казва, че си въобразявам и аз ям ли ям.
Дай ми 5, няма да ти ги връщам, обещавам! Имам спешна нужда, че направо се плаша като се погледна в огледалото.

# 82
Хм, може и да е прав мъжът ти. Трудно мога да си представя "мазнички" 55 кила.

# 83
Nina_Z, абсолютно съгласна съм с теб за високата талия. Но, показаният модел дънки не ласкае особено по-късия крак. Това би ми харесало на дълго и грациозно краче. Нещо много прибрано в талията, дълго и с малко по-широк крачол, тип пола-панталон или пък paper bag, които не подчертават толкова крака и точно къде започва, стоят по-добре на нас ниските според мен. Дънки - най-добре класически. Аз в момента се харесвам най-много с едни прави сиво-черни леко еластични Бенетонски дънки за момче с ръст 150 см., които омаляха на сина ми. "Цели" 161 см съм, но на дължина ми идват точно под глезена Grinning 48 кг съм и с що годе нормални пропорции - крак спрямо торс, ако това има някакво значение.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 01:13 от Light Beam

# 84
Дай ми 5, няма да ти ги връщам, обещавам! Имам спешна нужда, че направо се плаша като се погледна в огледалото.
Давам ти 4, че на 50 изглеждам анорексично слаба. У нас имам двама, които ме плашат от слабост - ММ, който е много слаб, с преса на 43 г и дъщеря ни, която е също като него. Момичета, ако видите дълга рокля, която да ви хареса, пращайте. За поредна година ще правя едно събитие за 300 човека на морето и ми се иска да имам една и хубава, ефирна дълга рокля.

# 85
  • Street of Dreams
А всъщност какви пропорции се считат за стандартни крака спрямо торс?

# 86
Най-общо казано, дължината на крака от тазовата кост до петата е около или малко над половината от ръста. При по-дългокраки момичета торсът е по-къс за сметка на краката.

# 87
  • Бургас
Nina_Z, абсолютно съгласна съм с теб за високата талия. Но, показаният модел дънки не ласкае особено по-късия крак. Това би ми харесало на дълго и грациозно краче. Нещо много прибрано в талията, дълго и с малко по-широк крачол, тип пола-панталон или пък paper bag, които не подчертават толкова крака и точно къде започва, стоят по-добре на нас ниските според мен. Дънки - най-добре класически. Аз в момента се харесвам най-много с едни прави сиво-черни леко еластични Бенетонски дънки за момче с ръст 150 см., които омаляха на сина ми. "Цели" 161 см съм, но на дължина ми идват точно под глезена Grinning 48 кг съм и с що годе нормални пропорции - крак спрямо торс, ако това има някакво значение.
Широк крачол или пола-панталон на къс крак е друга голяма грешка според мен.Възможно е ако е в комбинация с прибрана или къса блуза,но аз например не бих си го причинила.За класическите дънки/панталони си права.
Забележи по колко различен начин стои високата талия и какъв визуален ефект(издължаване и скъсяване на краката) предизвиква,в комбинация с къса и дълга блуза(тениска),прибрана и пусната риза.
 Вталена тениска също стои добре

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 08:38 от Nina_Z

# 88
Аз съм с къси и дебели крака, високата талия много подобрява нещата, ако сложа и ток направо на дългокрака го докарвам Grinning

# 89
  • Бургас
Кофти комбинация

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 12:26 от Nina_Z

Общи условия

Активация на акаунт