Модни консултации - 46

• 54 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Според мен широките крачоли страшно много издължават краката. Аз лично харесвам високата талия, защото много вталява в тази част.

# 91
  • Бургас
Чарлстон-панталоните се завръщат пак на мода Никога не съм можела да ги възприема

# 92
  • Нидерландия
Да, така е, още от миналата година е тренда от 70те.🙂
Прилагам снимки за визия която ми харесва дънки и висока талия а Виктория доколкото знам е е от високите

# 93
  • Бургас
Миналата година беше от 90-те.Което отново не ми се понрави и не нося
Виктория не е с"нейните"дънки.Най ми харесва с прави  панталони,които и покриват,и обувките

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 13:08 от Nina_Z

# 94
  • Нидерландия
Nina:  за това ще си носим каквото ни харесва и отива на фигурата. Слава богу сега всички стилове са ок. (освен много плитките панталони, които носехме... Ужас като се гледам по снимки то задника ми половината навън 😱)

# 95
  • Бургас
Аз и в тях намирам чар на подходящата фигура разбира се.

# 96
Поне 10 чифта плитки, слим дънки подарих на една приятелка. Вече изобщо не ги харесвам. Купих си слим, но дълбоки. Обожавам чарлстони. Но засега имам само един и два чифта дънки.

# 97
  • Австрия
Аз пък много се радвам на различните модни тенденции, на стиловото разнообразие и на свободата на избора, разбира се. Напоследък всякакви skinny и slim fit са ми крайно досадни. Някой във форума ги определи като черва и съжалявам, че не запомних точно коя съфорумка беше, но попадението е точно! И с висока талия да са, с колкото и къса и/или вталена топ/блузка да се носят, заблуда е, че удължават краката: очертаването всеки контур на краката и максималната дължина на крачолите до нивото на кокалчета, без значение дали обувките са с висок ток или без, зрително налагат като дължина само тази на панталоните. По друг начин стоят relaxed fit и straight leg, а най-много оптически удължават краката boot cut: декилатното стесняване в областта на коляното в противовес разширяването на крачола доста под кокалчетата покривайки евентуалните обувки на висок ток или платформа, може да даде към 15см повече дължина на крачола, който човешкото око автоматично маркира като дължина на крака...  в добавка с нормална или висока талия.. дава един чудесен резултат в линията.

Подобни са и flared, с основната разлика, че разширяването на крачола е по-голямо, което изисква и по-голяма височина като цяло, за да стои оптимално и красиво т.е. пасва на високи жени.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 15:46 от DimS.

# 98
  • София
Аз поне от две години не нося прилепнали дънки. Бррр.

# 99
  • Бургас
Аз нося.Даже сега се замислям и за тези,които показах

# 100
Много странно, при мен пък точно скинитата седят най-добре. Всеки по-широк крачол ми се нагъва около коленете, набръчва се над глезена (а пък хич не ми се занимава да подкъсявам всеки чифт), и седи непропорционално спрямо ходилата.

# 101
  • София
А, почти нямам дънки, които покриват глезена също.

# 102
Скинитата подчертават грубите ми прасци, колкото и да е висока талията. Това не им харесвам.
Имам приятелка точно с моя ръст, на която стоят перфектно. Тя обаче е с обратна на моята структура - тънки крака с много изящни глезени и малки прасци, и по-широка талия с малко коремче. Та, всичко е доста индивидуално и относително като цяло.

# 103
Аз също съм фен на слим линията, те не са “втора кожа” като скинито.
Харесвам обемни топове и ми се струва , че най- добре стоят със слим панталони и дънки.
Изобщо не харесвам високата талия, не открих модел , който да стои добре на моята структура- много тънка талия и стърчащо д... Харесва ми нормалната талия и при поли и при панталони за подобен вид телосложение.

# 104
От показаните дънки харесвам boot cut and flared. Точно такива имам и даже като цветове Simple Smile Но flared повече ми харесват. С другите се чувствам малко ретро и ходя до пазара с тях.

Общи условия

Активация на акаунт