Модни консултации - 46

• 54 219
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Има едни boot cut, ама ги мотам за спомен. И два flared. Сега съ търся бели flared.
Ето едни mom jeans.

# 106
Аз съм голям фен на flared jeans, защото уравновесяват чудесно така мразената от мен hourglass фигура, която чудно от кой съм наследила - мама и сестра ми са със суперстройни бедра и крака, независимо дали и колко са качили на корем/бюст и разбира се на тях и на тяхната форма на краката им седят всякакви скинита, а нa мен ми се налага да гладувам като куче за да се харесам с нещо подобно!

И понеже обичам и платформи и дори прости токове flared jeans си ги нося винаги на едно 7-10 екстра см, които те покриват и се получава много приятна линия. Rockstar - ДА за БЕЛИ flares!!

Но cropped flares никога не съм носила и като гледам едва ли, не са за мен...

Дойде роклята (синичката) и дори успях да я заведа на парти, а дъртите зевзеци в местния магазин за алкохол настояха да мина отпред на опашката да огледат обстойно това чудо на чудесата - жена в дълга рокля и на ток посред бял ден Grinning
Оказа се, че нямам съвсем адекватни сандали за нея (много е дълга и трябва да съм поне на 5-6 см) и я носих с бели чехли, които са малко по-груби отколкото роклята предполага....

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 18:33 от Agent Provocateur

# 107
Агент, радвай се на тази фигура. Едни от най-красивите жени са фигура тип пясъчен часовник. https://woman.bg/seks-i-vruzki/naj-krasivite-figuri-tip-pyasuche … riyata.44321.html

# 108
За първи път чувам някой да не харесва тяло тип пясъчен часовник 😄 Толкова е женствено и красиво. Аз хич не харесвам тип ябълка,който описваш при майка си и сестра си. Нищо женствено не намирам в тях, а когато притежателките са с малко повече кг отгоре, отзад погледнати имат фигура на борец. Едър торс и клечави крачета.

Нося само скини с висока талия. Не мога да се възприема с друго. На Flared много им подхожда висока обувка, иначе все едно са ми забити краката в земята, а работата ми не изисква никакъв ток. Нито висок, нито нисък.

# 109
  • Нидерландия
flared jeans или панталон адски много ми харесват на платформа обувка, но аз като се обуя в тях и не се харесвам. Може би защото съм нисичка, 1.66 този тип според мен отива на дългокраки високи жени (то какво ли не отива на тях😁)  като Agent 😉.
Май за такива късокраки като мен ще трябва да пробвам cropped flares. За тях пък не знаех. Мерси Agent за идеята 🌺

# 110
За първи път чувам някой да не харесва тяло тип пясъчен часовник 😄 Толкова е женствено и красиво.
Да, на теория е женствено и красиво. На практика като погледна торта ми се залепва на задника И бричовете и се превръща в целулит още преди да съм я изяла. Също така не всички пясъчни часовници имат женствени бюстове - някои от тях имат рамене на плувкиня и гръб на борец със чашка А Sad Навремето си имах един тефтер в който пишех кг/мерки/диети - дори при кила под 50, задник 88 см, талия 63 аз съм имала гръдна обиколка 93 см - пак казвам, 93 гол кокал БЕЗ цици!

Madelief, изобщо не съм толкова висока, само 4 см спрямо теб, 170 съм.

PS Имам приятелка, с която понякога си разменяме рокли. Тя е с бюст размер DD и 10 см по-ниска! Женствена! Нейните рокли са ми идеални в гърба, дори ги закопчвам почти без проблем, при положение, че аз съм почти B след ражданията. Но пък като мерки съм пясъчен часовник Wink

Но е вярно, че на корем не ни се лепи и сме плоски...

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 21:10 от Agent Provocateur

# 111
Агент, радвай се на тази фигура. Едни от най-красивите жени са фигура тип пясъчен часовник. https://woman.bg/seks-i-vruzki/naj-krasivite-figuri-tip-pyasuche … riyata.44321.html
Неви, погледни тези красавици обути в панталони и веднага ще забележиш слабостите им.
Пясъчният часовник е красив в дълга рокля на червения килим. В ежедневието се бори с куп слабости. Лично аз, ако имах право на избор, щях да съм ябълка или банан.
И аз съм широкоплещеста. Понякога се чувствам като Попай моряка Smile Стандартните дрехи са за жени с ханш по-широк от гръдната, пък при мен двете са еднакви, което често предполага панталон XS и блуза М, например...
Да не говорим, че без значение от килограмите, краката ми винаги изглеждат месести на фона на останалите части от тялото, най-вече сравнени с малката талия.
Агент, ти поне достатъчно височина имаш. От това, което съм виждала из форума, определено изглеждаш много добре.

# 112
Аз не знам дали съм пясъчен часовник или банан или ябълка.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 20:48 от неви86

# 113
Аз пък съм круша 🥺😢😓

# 114
То и аз не знам, особено сега, като съм поналяла се;)
Плоският корем ми липсва май за пясъчен часовник.

# 115
Аз пък съм круша 🥺😢😓
И аз съм круша 😅 Голям зор е да опазя задника пропорционален на горната част, но не бих заменила за ябълка или банан. Я виж Рири и Джей Ло какви красиви круши са  😉

# 116
Абе Рири е доста мощна напоследък. И не само.

# 117
Съжалявам за нахлуването, искам да ви питам.
Купих тези сандали, цвета е пудра, малко необмислено и сега се чудя с какво да съчетавам.
Как ви изглежда с тази черна рокля? И платформата е черна. Нелепа ли съм?

# 118
  • София
Перфектни са и вървят със всичко.

# 119
Точно заради платформата е желателно да имате черен елемент в облекло/ аксесоари.
Изглеждат удобни, но на мен ми е непонятна черна подметка на светъл сандал, освен  ако няма черен елемент или декорация отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт