Модни консултации - 46

• 54 237
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Дами, някоя от вас запозната ли е от къде мога да поръчам или в коя европейска държава мога да се разходя и да пробвам обувки Bradgley Mischka?
Имат си американски сайт, обаче не знам дали ми се занимава с митници. Също така, ако някоя от вас има отзив за обувките, би било чудесно, ако може да сподели.

Благодаря предварително Simple Smile

# 121
А с черна пола точно този сандал?

# 122
  • София
Зависи от полата.

# 123
Нужно ли е изцяло черна дреха? Струва ми се непрактично за лятото. Черният елемент може да се съчетае и само с черно коланче или някаква черна шарка/декорация по дрехите. Иначе, ако има вариант, аз бих избрала платформа в по-светъл цвят.

# 124
  • София
Лятото нещо хич го няма. Но както и да е, аз имам много приятни за лятото, изцяло черни дрехи - рокли, поли, гащеризон, панталони...
Освен това, на черната пола й слагаш една блузка цвят пудра и заспива.

# 125
  • Street of Dreams
Чета и не вярвам на очите си. Как може някой да иска да е ябълка? Как може да не иска да е пясъчен часовник? Бих се отказала от всички дънки, ако не ми стоят добре, отколкото да съм ябълка с хубави крака и лелишки туники отгоре, без най-женстевната извивка.

Агентче, като те чете човек с бричове, не знам как се описа, ще остане с много грешно впечатление за теб. Наистина ли така се виждаш??

За дънки най-много харесвам midwaist slimfit. Просто вече не ги намирам.

# 126
  • в Кошера
Съжалявам за нахлуването, искам да ви питам.
Купих тези сандали, цвета е пудра, малко необмислено и сега се чудя с какво да съчетавам.
Как ви изглежда с тази черна рокля? И платформата е черна. Нелепа ли съм?
Скрит текст:

Не, напротив. Конкретната визия изобщо не е нелепа.
Акцентиращата черна подметка задължава, факт.
Но можеш да комбинираш и с дънки, ол-ин-нюд или да вкараш цвят в другите части от визията...
Скрит текст:

# 127
Сандалите от последните съчетания са чудесни, но тези за които пита съфорумката, не са най-добрият избор за черна рокля.

# 128

Пясъчният часовник е красив в дълга рокля на червения килим. В ежедневието се бори с куп слабости. Лично аз, ако имах право на избор, щях да съм ябълка или банан.
И аз съм широкоплещеста. Понякога се чувствам като Попай моряка Smile Стандартните дрехи са за жени с ханш по-широк от гръдната, пък при мен двете са еднакви, което често предполага панталон XS и блуза М, например...
Да не говорим, че без значение от килограмите, краката ми винаги изглеждат месести на фона на останалите части от тялото, най-вече сравнени с малката талия.
Агент, ти поне достатъчно височина имаш. От това, което съм виждала из форума, определено изглеждаш много добре.
Абсолютно съгласна със всичко, което казваш, Light Beam! И кошмарът да намериш панталон, който хем да не ти е впит в задника, хем да няма 2 юмрука разстояние в талията... да не говорим за купуването на костюми "ма, гуспожо, как ще разделяте костюма (за да вземете различни размери)!?! ма що не си го занесете на шивачка!?!"

Чета и не вярвам на очите си. Как може някой да иска да е ябълка? Как може да не иска да е пясъчен часовник? Бих се отказала от всички дънки, ако не ми стоят добре, отколкото да съм ябълка с хубави крака и лелишки туники отгоре, без най-женстевната извивка.

Агентче, като те чете човек с бричове, не знам как се описа, ще остане с много грешно впечатление за теб. Наистина ли така се виждаш??
О, аз си се виждам много реалистично, OnDiNe Simple Smile И още по-реалистично си знам зодията (лаком Телец), структурата (трътлест пясъчен часовник) и типа тяло (мезоморф)  и като се отпусна кое къде отива и колко самодисциплина и усилия ми трябват за поддръжка, а за следващите години - още повече. Вчера гости... планът - кафе за закуска, 2 яйца за обяд, 1 час гребане преди гостите и умната с пиенето.

Много бих искала да съм обърнат триъгълник! МНОГО! Много са ми атлетични и красиви такива тела = висок ектоморфен мезоморф със брутално бърз метаболизъм... въпреки, че някой веднага ще каже, че не били женствени Simple Smile Абе всеки си мрънка и иска това, което няма Wink
Скрит текст:

Съжалявам за нахлуването, искам да ви питам.
Купих тези сандали, цвета е пудра, малко необмислено и сега се чудя с какво да съчетавам.
Как ви изглежда с тази черна рокля? И платформата е черна. Нелепа ли съм?
Не, напротив. Конкретната визия изобщо не е нелепа.

Съгласна съм, изобщо не е нелепа! И според мен можете да третирате тези сандали като неутрален/базов цвят и не се притеснявайте да ги "съчетавате" и да ги докарвате до "matchy matchy", което на правилен български език ще звучи... а де.... до "изцяло цветово координиран вид"? Аз не бих ги координирала с топли цветове и бих търсила контраст в тоалета, който да съответства на контраста на сандалите, но дотам.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 20:24 от Agent Provocateur

# 129
  • София
Здравейте, купих си горнище на бански, долнището не ми хареса, с какъв цвят да го комбинирам мисля с черен. https://prikachi.net/image/Yd0XE

# 130
Ох, като ви четях и се зачудих каква е моята фигура, никога не съм успявала да се ориентирам, за сметка на това обожавам дънки, всякакви- скини, слим, бойфренд, релаксет, с висока талия, със средна, с ниска, просто са ми адски удобни.
Агент, благодарско, най-после разбрах що за животно съм..., някъде между ектоморф и мезоформ. Краката ми са кльощави, обхващам си глезена с палеца и средния пръст, талията ми вече не е -30см от ханша, но пък нещо поналях в бюста и се чувствам добре. Laughing
Напоследък залитам по винтидж mom, бойфренд и релаксед със средна талия.

# 131
  • София
Годес я помня една кльощава на сватбата й.
И аз не знам какво съм, особено сега. Ектоморф бях. Все още имам слаби ръце и крака. Май съм правоъгълник.
Я кажете, моля.
Рамена -100
Бюст 96
Талия 80
Ханш 96

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 19:37 от Rockstar

# 132
Агент, благодарско, най-после разбрах що за животно съм..., някъде между ектоморф и мезоформ. Краката ми са кльощави, обхващам си глезена с палеца и средния пръст, талията ми вече не е -30см от ханша, но пък нещо поналях в бюста и се чувствам добре. Laughing
Напоследък залитам по винтидж mom, бойфренд и релаксед със средна талия.
Няма за какво Simple Smile определено мисля, че е полезно да си знаеш конституцията... и е добре да се помни, че чисти видове се срещат много рядко, много по-често е човек да има характеристиките на 2 или 3 соматотипа.
https://mma.bg/statii/drugi-statii/vidovete-tela-v-detayli---ekt … zomorf-i-endomorf
https://stopkilo.net/sport/opredelenie-tipa-teloslozheniya-test-somatotip/
https://stopkilo.net/sport/trenirovki-i-pitanie-po-tipu-teloslozheniya/
http://www.yulisgym.com/telesen-tip-ektomorf-mezomorf-endomorf/
https://www.bb-team.org/search?q=%D0%95%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC% … 84&gsc.page=1

PS Последните години най-вече нося бойфрендки и много им се кефя!

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 20:06 от Agent Provocateur

# 133
Годес я помня една кльощава на сватбата й.
И аз не знам какво съм, особено сега. Ектоморф бях. Все още имам слаби ръце и крака. Май съм правоъгълник.
Я кажете, моля.
Рамена -100
Бюст 96
Талия 80
Ханш 96
Сигурна ли си за раменете?

Аз съм си 100% ектоморф, което е и хубаво, и лошо. Хубаво всички знаем защо е, но качването и задържането на килограми е жива борба. За да не отслабвам (не да напълнявам), трябва да тъпча нещо нон стоп, което е доста неприятно, особено когато ежедневието ти е забързано и работата свързана с много движение. Аз си хапвам, нямам проблеми, но откачам като чуя " Вземи яж нещо, че ще се счупиш". Иначе дали съм банан, ябълка, круша, или синя слива, нямам никаква представа.

# 134
  • София
Намерих калкулатор и потвърдих - правоъгълник съм. Харесвам модата напоследък, точно защото си правя "фалшива" талия и ханш - поли солей, дънки и панталони с талия на талията.

Общи условия

Активация на акаунт