Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 093
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • в Кошера
Тази година за морски аромат се спрях на Un Jardin-Sur La Lagune.Другият за лятото ми е Twilly,който аз лично свързвам с море и плаж.И едиият и другият сякаш  не са ми много трайни При вас как са?

Лагуната е много трайна при мен, както и повечето Градини, особено Нилската.
И двете Туили-та също, като първообразът повече.

# 181
На сватбата ми бях с Живанши Пи Simple Smile Не мога да ви опиша колко ми отива Heart

# 182
  • София
Става въпрос от гледа точка на принципите. Не може да използвате мъжки парфюми, само защото ви харесват като аромати. !

Чии принципи??
Верно ли не може? И кой ще ни спре? Joy
Мине не мине и някой нов се врязва рязко с глупост.

Точно това си мислех и аз.. Докато не е забранено със закон, може и още как. Пък на когото не му харесва, да не се вре да ме души.. всъщност, ако това ще е ефектът - даже ще е търсен Satisfied

Много обичам и аз някой да ми дава наклон в живота.. особено пък някой, за чието мнение ми е повече от всетаябрат Bowtie

За протокола, нося дамски аромати, унисекс аромати, откровено мъжки аромати, зимни аромати през лятото, летни през зимата, и каквито други олфактивни извращения се сетите Wink

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 16:10 от Elitsa_z

# 183
Спомням си бегло, че обсъждахте в стари теми TOM FORD NOIR EXTREME и TOM FORD NOIR POUR FEMME.
Понеже имам вторият и го обожавам, режих да поръчам на сляпо първият. Имат ли разлика? Екстремът с какво се отличава, става ли за носене от жена?
За мен двата се допълват взаимно, много ми харесват и с удоволствие нося и мъжкият. За мен е по скоро унисекс

# 184
Абе я подпишете тук по една декларация, че няма да носите мъжки парфюми по принцип и да се не занимаваме повече с глупости. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Ааа, не така за черното Бърбъри, опитай пак на кожа

Joy Хаха, взе ми го от устата! Не така с лошо за хубавото парфюмче, шЪ вЪ замолА! JoyJoyJoy

Хихи, добре, добре, няма с лошо...Laughing
Аз мъжки парфюми също нямам, но си бях поръчала Амбре на Давидоф. Ми, дадох го на мъжа, мъжки си е, не мога да го нося. Възприемам всеки да си фъска каквото му е кеф. Има и дамски, които мъжкареят и не ми допадат или пък такива, които много ми харесват. Днес съм доволна, че НЕ харесах новото Ерме- много мъжко ми идва, а и много прилича на еликсира. Като утихне пък отива в друга посока, която не е моята. Ще спестя едни парички...
Нероли на Ван Клийф колекцията си харесах аз, на кожа е много нежен, но май изчезва за час...
SOTD- Fleur Musc for Her Narciso Rodriguez for women EDP

# 186
  • Sofia
Не може да използвате мъжки парфюми, само защото ви харесват като аромати. Не забравяйте, че брандовете Шанел, Диор и така нататък, не на празно са работили за да се откроят с прекрасни дамски аромати! Simple Smile

Кикики,
разсмя ме. Grinning

Със замах влезе в темата. Grinning

Btw, да не ме биеш и мен с думи, аз използвам дамски и унисекс, мъжки не! Grinning

В този ред на мисли, но тотално извън темата, имам въпрос.
Защо мъжете се гримират с козметика за жени, при положение, че има специално насочена козметика, която е за мъже, не за жени? Окей, харесва им, ама защо я използват?!? Grinning

Btw 2, пише се "ненапразно".

SOTD - Angel Eau Sucree 2017 Mugler

# 187
Ау, колко грубо с дамите, господин Алюр. Не е мъжко, никак.

Вие на вашата дама не ѝ давайте да носи мъжки парфюми щом сте "принципен", няма да ви се сърдим. И без туй не разбираме от принципите в парфюмерията.

Благодаря на дамите за включванията за Noir Extreme TF. Мисля, че ще ми хареса много, ако се усеща кулфито, както и при дамския. Този индийски сладолед му придава една специфична пикантна сладост, която е упойваща.

# 188
  • София
Абе я подпишете тук по една декларация, че няма да носите мъжки парфюми по принцип и да се не занимаваме повече с глупости. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ъммм, може да помисля по въпроса, но първо смятам да изпръскам Ланвенския Авангард, който долно и подмолно подарих на мъжа ми познай с каква тайна мисъл (хняхняхняхня). На мен ми стои по-добре пък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-Extreme-29675.html

Между другото, наистина е определен за мъжки.
Но по основните нотки с тази ванилия и прочее.... а доста сравнения има (към 412), че прилича на дамския, пур фам...

# 190
  • в Кошера
Ъммм, може да помисля по въпроса, но първо смятам да изпръскам Ланвенския Авангард, който долно и подмолно подарих на мъжа ми познай с каква тайна мисъл (хняхняхняхня). На мен ми стои по-добре пък Stuck Out Tongue Winking Eye

Със същата рогата мисъл и аз подарих на моя мъж "Зелената дървесна отрова", както я нарича един приятел. Green Heart
Но, признавам си, на него му стои в пъти по-добре. Close

# 191
  • Sofia
Благодаря на дамите за включванията за Noir Extreme TF. Мисля, че ще ми хареса много, ако се усеща кулфито, както и при дамския. Този индийски сладолед му придава една специфична пикантна сладост, която е упойваща.

Това май го бях душила на летище и май доста ми хареса хаха.

Бази, вади камшика и 50 нюанса "дръж се като дама". Grinning

# 192
Абе защо на някои хора им доставя такова удоволствие да се пляснат някъде с подобни коментари, заявки и т.н.? То е ясно какво е, ама нямам обяснение пък...то бива скука, ама чак пък толкова...

От известно време се каня да пиша по повод розите...не съм им фен като цяло, но пък и много парфюми, в които има роза ми харесват. Помня един Пол Смит, който получих от размяна и ми досади много, много:
https://www.fragrantica.com/perfume/Paul-Smith/Paul-Smith-Rose-2522.html
Друг, който ме подразни е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Stella-601.html  пак рози...
Ми, да ми кажете тези рози еднакви ли са, млади, локумени, цъфнали? Искам да се ориентирам поне каква роза НЕ харесвам. Знам, че е и до комбинация и съставки, но...ще сте ми много полезни с мнения.

# 193
Сетих се, че исках да питам някоя дама пробвала ли е новото дамско златно Гучи Gucci Guilty Eau de Parfum и лимитка розовата Gucci Guilty Love Edition Pour Femme? Много харесах златното, а не пробвах розовото. Но с тази теменуга и малина направо ме яде сега? Имат ли прилики?

Извинявам се за спама, но ще помоля господина да не ми пише на лични. Не водя тук подобни кореспонденции. Това не е детска градина. Мерси.

# 194
Базила, ММ има Noir Extreme TF. Страхотен и опияняваще според мен. Някой път и аз се пръскам, но засега само вкъщи съм го разносвала.
Мисля, че ще ти хареса. До колкото си спомням имаме близки парфюмни вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт