Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 533
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
За плаж пръскам зад ушите в косата и на тила, за да не става  реакция по кожата.
И аз така, за да не ми излязат петна.

# 76
По темата за акватичните парфюми ще споделя една бюджетна находка-    CK one summer 2019. Поръчах го на сляпо за сина ми, който е на 8 , но иска да ползва парфюми за възрастни. Тоалетната вода е унисекс , мирише на свеж зелен чай и море, много е приятен , трайността му за този клас е задоволителна- поне 4-5 часа . Мъжът ми и аз толкова го харесахме, че сега се ползва от цялото семейство, предимно преди тренировка, дава усещане за свежест, сила и чистота

# 77
След Eau de Cartier сутринта, на обяд взех душ и сега съм щастлива в компанията на Мосю Ли.

# 78
Добрах се най-сетне до Dsquared2 He Wood. Явно един парфюм трябва да бъде спрян, та да събуди любопитството ми и желанието ми да го имам.
Взех го за ЛМ, ако не го хареса му го отнасям като куцо пиле домат.
Току-що се връщам от офис на куриерската фирма, пътьом минах през парка и го заврях в една хралупа да го увековеча, не се стърпях. Бях се натоварила и с други покупки та не съм се вихрила много. Blush

Зеленината, прохладата и теменужките наоколо си ги представете. Оставям ги на въображението ви. Stuck Out Tongue Winking Eye
От китката ми се носи кадифен аромат на какао, горски сумрак и хлад, мъх и полъх от зеленина и теменужки. Heart Eyes

P.S.
На дестинации избирам според това къде е, за колко време и какви любови ме тресат в момента. Не правя отливки, нося бутилки. Повечето ми са тридесеттачета, малки са и лесно преносими. Миналата година взех само четири парфюма и горко съжалих. Върнах се в пълна и неконтролируема абстиненция. Тази година, живот и здраве ще поправя грешката си.
А на мечтаните дестинации изобщо нямам представа какво бих носила. По-скоро не бих. Искам да попия и запечатам всеки един аромат характерен за мястото. А след това бих търсила парфюм напомнящ ми за там. За да ми е интересно и да ме връща към красиви спомени.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:47 от Sysly

# 79
Много харесвам He Wood, може за някои да е банален и вече твърде експлоатиран като тема, обаче този на DSquared2 си е класика за мен. Баща ми го носеше дълго време, свързвам го с него ❤️. Много харесвах и фланкърa He Wood Rocky Mountain

# 80
He Wood редовно го крадвах от моя като му го подариха преди години - много приятен аромат Simple Smile

# 81
Някой има ли Gemma di Paradiso Roberto Cavalli, да каже какъв е, че не знам какво чакам...

# 82
Някой има ли Gemma di Paradiso Roberto Cavalli, да каже какъв е, че не знам какво чакам...
Сладурана, развесели ме. Не го познавам, но и аз често се оказвам в твоята ситуация, та знам какво е. Дано изненадата ти да е приятна! Simple Smile

# 83
Джемата на Роберто кавали не ми хареса на мен, остра кисела ми дойде. Азуро ми харесва много повече и за да съм в темата, бих го взела за летен парфюм.

Благодаря за темата, Денси! Blue Heart

Акватиците не са ми силата, но сол харесвам в парфюми. В Олимпеите – легендата, аква, лежер, а смокините в Womanity и Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi са ми идеални за лято.
Насочила съм се да пробвам Sel Santal Clean и Al Sahra The Different Company, който ми изглежда чук и май по-мъжки, отколкото мога да понеса.

# 84
  • Sofia
Ходих да пробвам Долче гардън, за който много говорите напоследък,  но не разбрах защо е толкова харесван.
Тествах и Tom Ford Soleil neige  - това мирише на червило,  ама тежко гранясало.

# 85
  • Бургас/Пз
Привет и от мен. Денси, както винаги страхотна тема ....и много зареждаща с лятно настроение. Дано най-после и времето да се оправи, че искам да е лято, писнаха ми тези дъждове.
По темата съм много боса, не съм сигурна точно кои парфюми са акватици, но съм ползвала единствено Лайт Блу на ДГ, който мисля, че е такъв.
Тъй като живея на морето и повечето парфюми ги сравнявам през призмата на влажния въздух тук, мога да кажа, че изключително много харесва Ситизен Куин как ми стои в топлите морски вечери. Също така много ми беше любим Есенс през лятото. Като цяло, ако ми се наложи да отида някъде на топло, бих взела точно тях двата - за вечер и за през деня. За съжаление Есенс го няма, така че в момента взимам новото Туили без да се колебая.
Когато ходя на плаж, по тялото не ползвам парфюми заради алергиите, пръскам съвсем леко в косата на тила.

Парфюм на деня Клое Номад Абсолю, разкошен ми е в днешната влага.

# 86
Ходих да пробвам Долче гардън, за който много говорите напоследък,  но не разбрах защо е толкова харесван.
Тествах и Tom Ford Soleil neige  - това мирише на червило,  ама тежко гранясало.
И за мен са неприятни и двата. Особено вторият, изметках блотера в първото кошче което срещнах. Чак ме втресе от неприятно усещане, което изпитах от аромата.

# 87
  • София
На плажа нося парфюм само в косата (при мен коса да искаш Smile ). Но така или иначе на плажа прекарваме макс 3-4 часа на ден. На море си ходя " в другото вкъщи", та реално плажът далеч не ми е единствената опция за забавление, да не кажа, че по скоро заради децата ходим. Ако е само заради нас дъртите, ходим да плуваме сутрин или вечер. Така и така не почернявам особено, пърженето на плажа ми е общо взето безсмислено занимание. Та затова имам мегдан да нося парфюм и през деня и вечер. Преди няколко години се заинатих да пиша кога какво нося (с идеята Защо влача толкова неща?!).. ами нося си поне половината неща, които съм взела.
Все пак за 20 дни вмъкваме някое и друго културно събитие, излизане, гости, че даже и парфюмни срещи с морските феи HeartbeatHeartbeatTropical Drink

# 88
Днес си го купих:blue_heart:

# 89
Радика, може ли мнение за montale soleil de capri ? Заглеждам го отдавна заедно със soleil d'italie mancera.

Общи условия

Активация на акаунт