Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 078
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Днес ходих до Нотино,за да си взема поръчка и видях и тествах Dark Rebel Rider John Varvatos и Dark Rebel John Varvatos . Hаресаха ми и двата, но наистина никаква трайност при мен. А цените са им супет 75 мл за 55 лв.Исках да си взема коженото с ципчетата,но наистина много бързо се изпари.Аз обаче освен новите придобивки+2 подаръка от много мила съфорумка Green Heart си и имам още едно Кокорико и съм много щастлива Bowtie Не се сдържах .......... малката и голямата глава Laughing :

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:32 от Ре

# 136
Днес ходих до Нотино,за да си взема поръчка и видях и тествах Dark Rebel Rider John Varvatos иDark Rebel John Varvatos . Hаресаха ми и двата, но наистина никаква трайност при мен. А цените са им супет 75 мл за 55 лв.Исках да си взема коженото с ципчетата,но наистина много бързо се изпари.
Ауу, май ще трябва да отида! В сайта има само Dark Rebel, само 75 мл. и то за 90,90 лв. Мислех, че при Нотино няма разминаване между онлайн магазина и физическия им такъв, но явно там има различно предлагане. Благодаря за информацията!

# 137
  • София
Много благодаря, White Silence!🌹
Не, че струва пари, но още един, който е нещо, като нищо, не ми трябва! Напротив, много ми беше полезно!

ПП Имам много нови любови, но чакам да ме споходи музата и да разкажа. 😁
А тя една музааа... нийде я няма... 😂

Не ти трябва този Арден и който и да е на марката Smiling ImpImpSmiling Imp

# 138
....Ауу, май ще трябва да отида! В сайта има само Dark Rebel, само 75 мл. и то за 90,90 лв. Мислех, че при Нотино няма разминаване между онлайн магазина и физическия им такъв, но явно там има различно предлагане. Благодаря за информацията!
Кожения със сигурност беше 55 лв, Dark Rebel ми се видя малко по-скъп,но не се загледах в цената.Но ако можеш,отиди. Голяма красота са на живо Heart Яд ме е,че не са ми трайни.Ароматът много ми хареса Аз имам спомен от преди 10 г бях си взимала и никаква трайност нямаше!

# 139
Ре, за съжаление и аз срещнах много такива мнения на различни места, а и във Fragrantica повечето гласували..

# 140
Аз принципно, когато купих Номада на ниската цена от Нотино, понеже беше с мостра за да се пръснеш първо с него преди да отвориш реших, че не е за мен и го продадох на същата цена на дама, която го търсеше. Не мисля, че е редно да се търси точно тук между нас печалба 🍀
Единствена ти...и евала за това.Да не казвам какви суми се искат точно за този, при положение, че всички знаем за какво става въпрос в конкретния случай.  Все още съм насреща за същия, ако някой не го понася или иска да се отърве от него.. Всеки е  в правото си все пак, но има платформи за това с цел печалба. Нека се знае!
Чакам от makeup поръчка за над 200лв , но тя е за другата тема.
И докато съм тук какво мислите за
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versace-Woman-645.html
Поръчах го почти на сляпо и ми излиза около 48лв.

# 141
Някой познава ли True Love Elizabeth Arden? Искам нещо въздушно, леко, чистичко, но да не е много сапунено и бръснарско, такъв ли е? Има ли прилика с аромата на крем Нивеа, който харесвам?
Парфюмът е от 94-та година, но ме заинтригуваха коментарите във Фрагрантика , които са скорошни и не знам дали не звучи ретро?
Кажете две думи, моля! 🤗
Честно да си кажа, имах го, лек, нищо особено, като че ли мускус и памук имаше... Но аз не съм фен на Елизабет Арден даже петото авеню изобщо не можах да го понеса...

# 142
  • София
Аз принципно, когато купих Номада на ниската цена от Нотино, понеже беше с мостра за да се пръснеш първо с него преди да отвориш реших, че не е за мен и го продадох на същата цена на дама, която го търсеше. Не мисля, че е редно да се търси точно тук между нас печалба 🍀
Единствена ти...и евала за това.Да не казвам какви суми се искат точно за този, при положение, че всички знаем за какво става въпрос в конкретния случай.  Все още съм насреща за същия, ако някой не го понася или иска да се отърве от него.. Всеки е  в правото си все пак, но има платформи за това с цел печалба. Нека се знае!
Мда и аз много го исках. В крайна сметка си взех само Номад. Но за Абсолю писах, питах, тц. Никой не искаше да го продаде за колкото го е купил. Или двойно или размяна за нещо двойно. Ами в началото ми беше странно, защо ми се смеят и се учудват на наивността ми. Сега вече ги разбирам. Всеки има право на избор. И двете страни. Въпрос на разбиране е. Може би ще стане работата, когато и ти си купил нещо на добра цена, а всъщност струва много повече.

# 143
  • Sofia
Аз попадам на дами, които искат продукт от промоция срещу нещо за  същата цена, но когато разменят такъв е срещу нещо равно на магазинната му цена. Joy

# 144
Това за пръскалата на Шанелите ме втрещи, наистина недопустимо за тия цени. И мен много ме дразнят такива детайли.
Ей така ми се развали Spicebomb мъжкия и църка много дразнещо, а много го обичам.
Забравих като писах за на Fiilit парфюмите да спомена, че това много ме беше впечатлило, невероятни са им пулверизаторите, правят един супер фин мист, като облак направо. Мемоара на Гучи също е с много хубав фин пулверизатор.

# 145
  • Sofia
Tuali, на Франческа дел Оро също разпръскват мист - това ми е любимия начин за напръскване. Със силните струи направо ме е страх като натискам пулверизатора.😄

Mimoza771, изфъсках 3 бутилки от туй. Много хубав, траен и женствен.Simple Smile)

# 146
Спомням си бегло, че обсъждахте в стари теми TOM FORD NOIR EXTREME и TOM FORD NOIR POUR FEMME.
Понеже имам вторият и го обожавам, режих да поръчам на сляпо първият. Имат ли разлика? Екстремът с какво се отличава, става ли за носене от жена?

# 147

Не ти трябва този Арден и който и да е на марката Smiling ImpImpSmiling Imp
Подкрепям. Към момента познавам поне 5 парфюма Арден и нито един не ми е направил добро впечатление.

# 148
Базила, аз много се чудех между двата и накрая си взех Noir Extreme , някак ми е по-богат и плътен, по-подправчен. Става за жена, че и отгоре, за мен е даже по-скоро женски. Или просто си е хамелеон. Жесток е!

# 149
Може ли снимка на този Dreams? Може и да го разгадаем.

Общи условия

Активация на акаунт