Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 091
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Още нещо шокиращо черният опиум също не се задържа върху мен..

Това не е шокиращо. При мен след 15 мин. няма никой от Черното чудовище, а върху кожата на майка ми се показва какъв е страхотник и носи невероятен шлейф.

# 481
  • Sunshine state
Това с трайноста отдавна и на мен ми е станало ясно, че е до кожа и не мога да разбера, когато някой започне да спори как не можело да не е траен даден парфюм. Ами, може. 🤷🏼♀
Черният кристал е любим парфюм на моя приятелка и аз лично го харесвам как й стои на нея, но не е нищо особено. Аз не бих си го взела.

# 482
  • София
При мен Шанелите се държат по същият начин. Габриел на Шанел например размених, защото след 1-2 часа не го усещах вече.
Харесвам го, но без да ми се изпарява за има няма 1-2 часа.
Единственият мега траен Шанел при мен е Коко Мадмоазел и Шанс Тендър версията само.Heart Eyes

Сега си разносвам Шанел Шанс О Фреш, ами пак -ако не си пъхам ръката в косата и да се душа, не го усещам край мен изобщо.

Така съм с някои Том Форд издания също. Черната орхидея харесвам, но не я харесвам на други хора. Тривиална ми стана много, затова я смених с Van Cleef Extraordinery - но и него спрях да усещам след 1-2 часа и отново размених.
Придобих наскоро и харесвам много Том Форд Noir Pour Femme, но и той ми е "тихичък".
Тук на морето съм си взела Слънчевата орхидея на Том Форд. Хубава е много и бие много на кестен при мен, но и тя утихва след известно време върху мен.
Даже направих тест, сутрин съм с Нарцисо Фльор муск ЕДП и следобед за излизане слагам Охидеята. Орхидеята вечерта е изчезнала и усещам нотките на Нарцисото от сутрешната апликация на парфюма. Smiley

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:11 от kopche

# 483
  • Чукарландия
На моята кожа най-трайни се оказват Монталите. Имам няколко, всичките са адски трайни. Нищо друго не трае толкова върху мен. А би ми се искало и други да показват такава завидна трайност...

# 484
  • Стара Загора
Монталите наистина са убийствено трайни. По-качествени съставки ли използват или повече количество слагат не мога да си обясня, защото не разбирам, но трайността им е жестока.

# 485
  • Чукарландия
Монталите наистина са убийствено трайни. По-качествени съставки ли използват или повече количество слагат не мога да си обясня, защото не разбирам, но трайността им е жестока.

И аз не знам на какво се дължи, но и консистенцията на течността е по-гъста, маслена и оставя филм по кожата. Така е и с Мансерите. Нямам идея, но това също може би оказва влияние. Количеството на ароматни есенциални масла в сравнение с другите парфюми в състава е повече сигурно. 🙄

# 486
  • в Кошера
Най-трайни при мен са Герлен-ите, като Сантал Роял води класацията, много е "мой". Ако трябва да избирам един парфюм - той е! Purple Heart
С часове усещам и синята рокля.
Ланком също - много трайни, много.
Шанел - само Премиера и Мадмоазел. Леките Шанс версии отлитат, а първообразът не го харесвам върху себе си, както и Алюр. Та, мама се възползва доволно от всички, с които не успяваме да се сработим след периодични проби...

# 487
  • Чукарландия
Да се коригирам, като говоря за Монтал-Герлен примерно, визирам широко разпространените Герлени . За тежката артилерия на Герлен, като Сантал Роял, Ексклузивите, Круел Гардения и т.н. не мога да взема отношение, т.к. не ги познавам, няма и къде да се запозная с тях.

# 488
  • София
На моята кожа най-трайни се оказват Монталите. Имам няколко, всичките са адски трайни. Нищо друго не трае толкова върху мен. А би ми се искало и други да показват такава завидна трайност...
И аз така мислех, докато бях с Интенз Кафе, но път Fruits of the musk не трае хич при мен.
Засега при мен най-трайни са Ели Сааб-овете и Нарцисо Родригес-ите, Mon Guerlain и Хермес, сякаш.Thinking

# 489
  • Виена
Rdb323, аз имам явно сходна кожа, защото и при мен споменатите от теб блек опиум и шанелски аромати изчезват бързо, а Клое, било с розовата или прасковената панделка, било със зелената отпреди няколко години, стои вечно. По тоя повод ти предлагам още няколко аромата с безкрайна трайност върху този тип кожа : Dior Rose Gipsy, Moschino Funny, Miu Miu Twist, Bottega veneta Eau de velours, Manila Grace Fleur narcotique, My Burberry Black,

# 490
И при мен нещата с трайността са като при Копче. Плюс Good girl (много го харесвам :Wink, This is Her, Dior Addict и червения Boucheron. Да не забравя и черната орхидея, уникално трайна при мен!

# 491
неудържах, беше въпрос на време
едт /старият/ е по-остър и по-животински, определено ми харесва повече
този е по-алдехиден и по-мек, от сега предусещам и по-слаба трайност
по-читава снимка - друг път

Cabochard Eau de Parfum 2019 Gres

# 492
Аз пък съм сигурно единствената на която Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale не е траен. Усещам го максимум 2 часа и после направо се изпарява. Ядосвам се, защото много го харесвам, типично мой парфюм е,  вече започвам да си мисля дали не е менте, като чета за трайнстта, която показва при хората. С Fleur Musc for Her нямам никакви проблеми, показва супер трайност.

# 493
И аз така мислех, докато бях с Интенз Кафе, но път Fruits of the musk не трае хич при мен.
Засега при мен най-трайни са Ели Сааб-овете и Нарцисо Родригес-ите, Mon Guerlain и Хермес, сякаш.Thinking
Абе хора, вие Поемата на Ланком не сте ли пробвали, да видите що е то трайност?!? Дзвер! Joy

# 494
Скокнах аз до МОЛ-а да пробвам отново Пачулито на Герлен,но то свършило навсякъде, ей,голям хит е Nerd И реших ,че е ред на Cuir Intense Guerlain . Толкова кофти аромат не съм мирисала отдавна.Мирише на ОВЧИ ОБОР.Видях в пирамидата,че има животински нотки,но ................Мих се,хвърлих блузата за пране и все още цялата мириша на овце Tired Face Има кожа,да, някъде зад овцете и сиренето Satisfied
ПП. За протокола, много харесвам Patchouli Ardent, Musc Noble  и Santal Royal от същата линия!

..Абе хора, вие Поемата на Ланком не сте ли пробвали, да видите що е то трайност?!? Дзвер! Joy
Да добавя и Хипноуз на Ланком Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 18:05 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт