Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 087
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Чукарландия

..Абе хора, вие Поемата на Ланком не сте ли пробвали, да видите що е то трайност?!? Дзвер! Joy
Да добавя и Хипноуз на Ланком Simple Smile

Е, нали ви казах - при мен МонталЪт трепе всичко!
Няма Поем, няма Хионоуз, няма мое, няма твое, всичко е Берое... 😂😂😂

# 496
На мен пък Поем и Хипноз не бяха много трайни((( А Шанел - Мадмоазел беше средна работа, но ми тежеше и го продадох бързо. Шансовете пък трябва да изпръскам сума парфюм, за да го усетя след половин час. Имах един Бърбъри Ритъм - доста стоеше и едно версаче, миришеше на зюмбюл в малко шишенце (Блонд май беше), то стоеше до другия ден.

# 497
При мен най-трайни са Elie Saab и Gaultier, Tom Ford, Addict Dior.

# 498
При мен най-трайни са на Мансера, Ланком и Мюглер. Монтали нямам така че не мога да кажа дали са трайни.

# 499
Всички аромати според мен са си на мястото, просто след три поредни дни носене, носовете ни свикват и не ги усещаме осезаемо, но хората около нас ги усещат много добре.Така, че по-вероятно е да утрепем някого с аромати 😁😁😁😁 Няма логика когато се напръскам с нов аромат да го усещам осезаемо цял ден, а след няколко дни да не се задържа на кожата.....там си е и си мирише, просто носа ми е свикнал с него.

# 500
Аз пък съм сигурно единствената на която Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau De Toilette Florale не е траен. Усещам го максимум 2 часа и после направо се изпарява. Ядосвам се, защото много го харесвам, типично мой парфюм е,  вече започвам да си мисля дали не е менте, като чета за трайнстта, която показва при хората. С Fleur Musc for Her нямам никакви проблеми, показва супер трайност.
Lady Vengeance, не си единствената, при мен също не е много траен пръснат на кожа. Не е менте, купен е от dolce.bg, сама си го разпечатах. В началото е много наситен и хубав, но не ми е тълкова траен както споделят другите. Понеже при мен доста от парфюмите се проявяват така, защото предпочитам флорални, свикнала съм и когато искам, подновявам.

# 501
  • София
Не съм много наясно това с трайността по какъв начин точно се влияе от кожата, но при мен повечето неща (от моите) се задържат от 2 до 4 ч. Винаги мажа масла, понеже съм със суха кожа, но не знам доколко това помага. За сега най-трайни са ми Сините чудеса на Хермес и Теракота, но истината е, че и аз май клоня към по-ефирни и леки аромати. Което, не виждам пък, защо трябва да е за сметка на трайността. Thinking Малко е дразнещо понякога.  Хващам се и аз, че се пипам около и зад врата, за да си припомня с какво съм се напръскала Grinning
Днес се опитвам да си стопля душата и да си спомня за морето с това. Уви, май няма да вдишна морския бриз това лято Sad

# 502
Не съм много наясно това с трайността по какъв начин точно се влияе от кожата, но при мен повечето неща (от моите) се задържат от 2 до 4 ч. Винаги мажа масла, понеже съм със суха кожа, но не знам доколко това помага. За сега най-трайни са ми Сините чудеса на Хермес и Теракота, но истината е, че и аз май клоня към по-ефирни и леки аромати. Което, не виждам пък, защо трябва да е за сметка на трайността. Thinking Малко е дразнещо понякога.  Хващам се и аз, че се пипам около и зад врата, за да си припомня с какво съм се напръскала Grinning
Днес се опитвам да си стопля душата и да си спомня за морето с това. Уви, май няма да вдишна морския бриз това лято Sad

Впрочем да не е спряна от продажба Теракотата? Никъде не я намирам

# 503
  • Габрово

Абе хора, вие Поемата на Ланком не сте ли пробвали, да видите що е то трайност?!? Дзвер! Joy
[/quote]

AAA  Eden  е  също "дзер" голям

# 504
Не съм много наясно това с трайността по какъв начин точно се влияе от кожата
Мисля, че на по-суха кожа трайността е по-малка. Моята определено не е суха и повечето ЕДП траят поне 8 часа, ЕДТ - поне 5 часа.

# 505
  • Чукарландия
Моята кожа въобще не е суха. Съвсем нормална си е. И нямам обяснение за нетрайността на много парфюми. Осем часа трайност, без подновяване при мен никога не може да се случи. Изключая марката, която споменах неколкократно в предните си постове. Няма да я наричам по име, защото хората ще си помислят, че съм им платена реклама. 😂😂😂

ПП Lazuli,тъкмо питаше за Теракотата и тя се появи в размените.😉

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 20:37 от BBeLLa

# 506
  • Пловдив
Значи аз съм от късметлиите, защото почти всички парфюми, които имам, са с убийствена трайност. Като се напръскам сутринта преди работа, та чак до 18ч си ги усещам и никога не подновявам. Обикновено пръскам по 4-5-6 пъти, зависи колко термоядрена е бомбата Simple Smile .

# 507
  • España
Яна, този нов Ангел червен още не съм го пробвала( утре може би ще се завлека до голямата парфюмерия ) , обаче , като му гледам пирамидата и съставките , може би ще е единствения Ангел, който евентуално има шанс да харесам! Тук е моментът “да си посипя главата с пепел” , задето така оплюх Womanity преди няколко теми...днес бях цял ден с него - на басейн , на разходка и все така го усещам!!!! Идеален е за лято , море и тнт....
С трайността и аз имам проблем...освен от типа кожа,сезона и атмосферните условия си мисля , че зависи и от мястото и климата...примерно, когато съм в Африка , ароматите имам чувството,че по-дълго се задържат върху мен .
Да питам за този парфюм някой дали го е пробвал Хората го сравняват с Мулен руж , Траверсе де босфор, а това означава , че ще бъде много мой...но не съм го срещала още....

# 508
Най-траен на моята кожа е Miss Dior 2017 EDP. Издържа около 11,12 часа и продължавам да го усещам. Всичко останало по 4-6 часа в най-добрият вариант. Аз съм от случаите, в които парфюми, който всеки казва, че са супер трайни, при мен са най-зле.

# 509
Тук е моментът “да си посипя главата с пепел” , задето така оплюх Womanity преди няколко теми...днес бях цял ден с него - на басейн , на разходка и все така го усещам!!!! Идеален е за лято , море и тнт....

Womanity е един от най-трайните парфюми, които съм пробвала, да не кажа и най-трайният. Жалко, че самият аромат не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт