E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 53 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Юлфет обвинява Есма, че точно тези нейни брътвежи, че Фарук е син на Гарип, са причина брат й да прекрати всички отношения с нея....Аз така го разбирам - Юлфет обвинява Есма, че е нататрузила на брат си извънбрачния си син, но Есма не е трябвало да раздухва въпроса и Февзи да научава за тези съмнения на Юлфет.....Това е било между двете жени....Доколкото си спомням Юлфет снощи го каза пред всички......За мен Юлфет изобщо не е права....Защото ако Есма си беше премълчала пред съпруга си, за мен означава, че тя е гузна и ще потвърди съмненията на Юлфет.....
Сега Есма не желае да се раздухва този въпрос и затова мълчи за истинската причина за неразбирателството им с Юлфет.....
Не казвам, че Есма не допусна грешка, като кри от всички какъв е спора им с Юлфет...Но снощи, когато Юлфет слезе уж да търси Есма, много наивно се оправда за сплетните, които е направила....Тя каза, че брат й е застанал на страната на Есма и е прогонил сестра си, но след това  Февзи е изневерил на Есма и има извънбрачен син....Явно, че Юлфет не си дава сметка, че точно тя е посяла съмнения у брат си и това е причината за появата на Адем....
Да, ясно е, че Юлфет въобще не си дава сметка, че не само е посяла съмнения в брат си, а и че последващия и нещастен живот е само и единствено следствие на нейното поведение.
Не може да казва че тази интрига е само между двете жени. Тя не обвинява Есма за нещо, което Есма е направила спрямо нея - тогава да, двете би трябвало да се оправят. Но след като казва, че Детето  е син на Гарип, тя вече намесва много хора. И както след време детето е станало мъж, това касае най-много него.
А какво би станало, ако Есма не беше казала на Февзи, ако Юлфет беше останала в семейството, и този проблем "между двете жени" също да остане, но между двете. Така може би е щяла да разпредели поравно нещастието между нея и Есма. Постоянно да и трови живота - насаме и да очаква Есма да се гърчи.
Разбира се, че е нормално понякога да се премълчи нещо, за да има мир в семейството. Но когато това нещо започне не само да подава глава, а започва да стоварва и последствия, трябва да се намери някаква пролука, картите да се сложат на масата. Добре, Есма не казва на децата... има си някакви нейни причини. Но тя не казва и на Гарип. Човекът, който е нейният единствен приятел. Човекът, с който иска да сподели живота си. Човекът, който също е обвинен, че има извънбрачен син. Него с какво би го наранила? Просто би му показала облика на Юлфет и вече няма да е сама.
И Юлфет в злобата си, и Есма в стремежа си да контролира семейството спомогнаха да се разрази тази буря. И не, в никакъв случай не ги поставям на един кантар. Всичко това е предизвикано от Юлфет, Есма няма никакъв принос. Тя просто трябваше да прояви и малко дипломатичност спрямо семейството си и Гарип,. Не може да иска синът и да застане пред нея с открито чело и да я попита, за нещо, което тя упорито крие. Точно това нейно криене предизвика макар и малките съмнения във Фарук.

# 241
Здравейте,момичета!

Ани ,благодаря за красиво поднесеното кафе и пожеланията! Two Hearts
Скрит текст:
Няма как да стане почивка сред природата! Родните места са далеч....Дъщерята звъни и иска да отида да гледам малкия, а те да ходят на плаж.ММ не иска да отива,а сам не смея да го оставя!

Фемии ,джанъм! Аз не работя и чакам пенсия!За това времето ми минава със сериалите! Wink От време на време ми водят внучката или аз ходя при тях!Колкото за инфото за Хатидже и аз мислех да пиша,тъй като го следя заради Севда! Аз я харесах в ''Забранената ябълка'' и с Онур Туна направиха чудесен тандем!...И Гости може да потвърди тъй като гледа сериала!Те излязоха след 2-ри сезон,но сериалът продължи с 3-ти , а на есен очакваме 4-ти сезон! Simple Smile Твоя рибар -Чачо се е отдал на любовта,не търси май сериал! WinkSimple Smile

Ето каста....за сега....всички съм ги гледала в др. сериали...Simple Smile

Желая ви приятен петък!

# 242
Злати ,как е в Бургас ,мръсотия ли е става ли за плаж ?
Отдавна не сме ходили там ,а ми се иска но е далеч.  Тоя вирус трябва да внимаваш . Има намеления заради него.

Чачо и любов е необятна тема .
Иде ми един хубав бой с тоягата да му врътна. И неговата също:joy: И тя е без проект щото е велика актрисЪ.
Ако се отдаде на мързел и дебелее лошо за него и кариерата му.

Радвам се за Хатидже Шендил. Буура и Лидия играха заедно в Дъщеря ми и направиха чудесен тандем . Също и с Ча е играла в Див мед. Буура и в комедия съм го гледала -Любов от втори опит . Север ,Юг също с Киво.

По бтв кой сезон на Завинаги дават втори или трети?

# 243
Феми,тази година не сме ходили все още на плаж!А и не обичам в централните части,тъй като е трудно да намериш място за паркиране на колата!Направо си е лудница! Simple Smile Обикновено излизаме от града на юг-кв.Крайморие,Черноморец,Созопол!
За Чачо и аз много се изненадах като го видях как е напълнял,много се е отпуснал!
Сериалите,които си изброила с Буура и Лейла Лидиа и аз съм гледала! Wink
По БТВ вече са на 3-ти сезон на ''Завинаги''.

# 244
Ехо Hug

Феми, Злати говорите за море.....Току що казаха, че морето се вълнувало...Как няма да се вълнува, очаква ни

Следобедно....Невероятни вкусове с глътка лятно настроение....

Феми много хубави новини за Хатидже - и аз не долюбвам много историческите сериали, но дано да има превод....

Злати - в ролята на новия герой в "Черната роза", Кенан.....да не би да играе любимеца на Бризчето Thinking

Дано довечера да не ни прекснат филмчето с извънредни новини и брифинги...Hands Pray

# 245
Цитат
Злати - в ролята на новия герой в "Черната роза", Кенан.....да не би да играе любимеца на Бризчето Thinking
Ани,да той е - Сарухан Хюнел! Wink

# 246
  • София
Момичета, не успях да гледам серията снощи, а от днешната видях само една-две минути. Мисля, да си ги пусна поред.
Не съм чела и последните 12 мнения - после ще се върна.
Тук съм само за да изразя възмущението си, от абсурдното решение на създателите на филма с напишкването на Назиф. Що за простотия!

# 247
Ох, и на мен това никак не ми хареса. Даже ми стана едно такова странно, неудобно. :/

# 248
Добро утро Hug

Днес кафето се пие бавно и спокойно - да се насладим на аромата, да усетим вкуса....да се заредим с положителна енергия....

mimeime, Джуд Grinning  горкия Назиф.....какво ли ще му се случи още......Е това е "да се напикаеш от страх..."
Като изключим тази "гавра" с Назиф, мен ме изненада поведението на Адем към Есма.....Да оставим клюкарската страна - веднага се обади на Юлфет, че Есма е в конака.....Но Адем извика лекар и що годе имаше добро отношение към Есма.....Това дава надежда, че все още не е изгубил напълно  човещината в себе си....
Мислих си, защо Фарук не каза на Есма истината, кой е направил теста, а пое вината върху себе си....Стигнах до извода, че това е мъжка постъпка....Ако беше казал за Ипек, би прозвучало като оправдание.....Но много ми се иска, Есма да научи истината.....защото не съм забравила за двойния стандарт в отношението й към Сюрея и Ипек....Суперлативите за Ипек и унижаването на Сюрея.....И още веднъж да си даде сметка, колко беше несправедлива.....Че сгреши в старанието си да предпази синовете си.....Да признае още веднъж пред себе си, че Фарук беше прав......

Хубав летен ден Hug

# 249
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, благодаря за закуската и пожеланието.
"В крайна сметка, всички ние искаме само едно - да бъдем нужни на някого..."

При нас вали и планът ми за деня се провали...😪
Спокоен ден момичета...

# 250
Добро утро! HugHeart

Ани,Гости,благодаря за кафето и пожеланията! HugHug
При нас е слънчево....само за плаж! WinkSimple Smile

Желая ви приятен релакс! Flowers Four Leaf Clover

# 251
  • София
Добро утро, момичета! Simple Smile
Още не съм гледала двете пропуснати серии...
Добро утро Hug
...
mimeime, Джуд Grinning  горкия Назиф.....какво ли ще му се случи още......Е това е "да се напикаеш от страх..."
Като изключим тази "гавра" с Назиф, мен ме изненада поведението на Адем към Есма.....Да оставим клюкарската страна - веднага се обади на Юлфет, че Есма е в конака.....Но Адем извика лекар и що годе имаше добро отношение към Есма.....Това дава надежда, че все още не е изгубил напълно  човещината в себе си....
...
Аз и на него му се чудя, от какво толкова се уплаши?! Да не е излязло от гроба зомби!? Все пак, много добре я познава и имат взаимно уважение.
Ако е заради евентуалната реакция на Адем, защо не се обади на семейството, защо не каза на жена си?! 

Разбирам, че реакцията на Адем е човешка и изобщо не се изненадвам. Да не забравяме, че той все пак се култивира - ходи на психолог, търси любов. Неговата лошотия е вменена и вярвам, че рано или късно ще се промени, наистина ще се промени. (За разлика от любимката ми Ипек, която си носи проклетията/злобата/завистта/надменността в душата.)

# 252
Добро слънчево неделно утро Nature High BrightnessFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Първо кафето, след това морето....Coffee

Късметът да е с нас днес  Flowers Four Leaf Clover Да ни донесе много радост и усмивки Hug

Гости, Злати, Миме Hug

Цитат
Аз и на него му се чудя, от какво толкова се уплаши?! Да не е излязло от гроба зомби!?

И аз си помислих, какво толкова се изплаши Назиф...Да не е видял призрак....Че подплаши и Гюлистан.....Малко преиграха сценаристи и режисьори....Може би след напрежението вкарват малко забавни моменти......

Не изпускам от поглед и тейзето Санем.....Изключително нетактична жена....Но когато става въпрос за нея си е много в час.....Ще видим защо се изненада, когато видя Гюнеш ......Thinking

Салих - Фикрет с дъщеря си Иклим.....

# 253
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, благодаря за кафето  ...
"Изгревите и залезите разказват истории, които дните и нощите премълчават."

Вчера валя почти през целия ден😥

# 254
Здравейте Grinning  Да има избор , кафе , чай .Гости , Мерси за плодовата тортичка Yum

[quote
❥ На днях Дилара Аксюйек была замечена с друзьями. На вопрос о расставании с Джейхуном Менгироглу, актриса ответила:
▪«Да, мы расстались»
][/quote]
 Злати беше сложила хабера ,  сега  са я щракнали папараците . На мен ми е неприятна , но като актриса е добра.

Злати:hugs: за теб знам че ти е тръпка

Прекрасная пара Мурат Йылдырым и Иимани Элбани

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 09:09 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт